Şimdi Ara

iphone 6- iphone 6s ? Vatanbilgisayar-odeabank kampanyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar uzun süre(6yıl) sonra telefonumu değiştirmek istiyorum. Aldığım telefonu uzun süreli kullanırım oyun v.b. şeyler ile pek vakit harcamam benim için önemli olan şeyler kamerası, seri olması ve şarj süresidir. Gözümü iphone 6 ya dikmiştim fakat eylül ayında iphone6s çıkacağını öğrendim dolayısıyla ''bu kadar süre bekledim, 2-3 ay daha bekleyip en iyisini 6s'i alayım'' düşüncesi oluştu. Sizce beklemeye değer mi ?

Ayrıca Vatanbilgisayarın odeabank ile anlaşmalı kampanyasından yararlanmak istiyorum fakat şu anda belirli bir yerde çalışmadığım için bana kredi vermeyebilirler mi ? bu konu hakkında internet üzerinden araştırma yaptım ama bir bilgi bulamadım.Bu kampanyadan yararlanan kişiler bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. İyi forumlar.

• 6S' e verecek paran ve o parayı verecek yüreğin varsa bekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten i phone 6 2.500 tl. iphone 6s tahminen 3.000 tl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_musti_11

zaten i phone 6 2.500 tl. iphone 6s tahminen 3.000 tl olur

+1

iPhone 6 al gitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıralar forumda çoğaldı, işi olmayıpta bana kredi verirmi bankalar diyenler...

Biraderim bir yerde çalışmıyorsun, gelirin yok.
    Sen banka olsan kendine kredi verir misin?
    Kara kaşına kara gözüne mi verecekler.
    Banka senin arkadaşın mı aa bu adam her ay iddaa dan para tutturuyor öder diyecek?
  • İphone 6s almadan önce kendine şu soruyu sor İphone 6s veya 2500 3000 tl civarındaki cihazlara ne kadar ihtiyacım var?
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Birader sen yanlış anladın olayı. Ben orada çalışmıyorum demedim, belirli bir yerde çalışmıyorum dedim. Yevmiye ile bir kaç yerde çalışıyorum rahat bir telefon alacak kadar da iyi kazanıyorum çok şükür. Fakat ben bankaya gittiğimde adamlara ''bak ben burada çalışıyorum aha buda burada çalıştığıma dair belge'' diyemem. Üniversite tercihlerim sonuçlanıncaya kadar böyle olmak zorunda, tercihlerden sonra ise sürekli bir işe gireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL'ye İphone 6s Plus
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kartoo378 kullanıcısına yanıt
    Daha öncede söylediğim gibi aldığım telefonu uzun süre kullanıyorum. Forumlarda ve bir çok arkadaşımda androidlerin bir süre sonra sıkıntı çıkardığını görüyorum. Yani diyeceğim şu ki android aldıktan 1 yıl sonra kasmalar veya sıkıntılar çıkacaksa istemiyorum öyle telefonu kalsın. Yakın arkadaşımda iphone 6 var, arkadaşım telefonundan çok memnun ve kamera konusunda beni gerçekten etkiledi. Eğer varsa aklında alternatif bir telefon lütfen benimle paylaş.
  • Ben ip6 al derim 6s çok ucuk bir fiyatla gelebilir

• Tabi ki beklemeye değer ama %15-30 civarı yeni haraçlar gelecek haberin olsun.

• Çalışmıyorum diyorsunuz 6S kovalıyorsunuz. Değer mi ya yapmayın etmeyin.
  • Neden bu kadar sorguluyorsunuz?ödeyecek olan kendisi Ödeyemezse sıkıntı yaşayacak kendisi adam sadece fikir istemiş yetişkin bir insan muakeme yeteneği var karar onun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11_musti_11

Daha öncede söylediğim gibi aldığım telefonu uzun süre kullanıyorum. Forumlarda ve bir çok arkadaşımda androidlerin bir süre sonra sıkıntı çıkardığını görüyorum. Yani diyeceğim şu ki android aldıktan 1 yıl sonra kasmalar veya sıkıntılar çıkacaksa istemiyorum öyle telefonu kalsın. Yakın arkadaşımda iphone 6 var, arkadaşım telefonundan çok memnun ve kamera konusunda beni gerçekten etkiledi. Eğer varsa aklında alternatif bir telefon lütfen benimle paylaş.

İphone Ve Sony bu markaların cihazları uzun yıllar gider diyerlerni bulaşma madem paraya kıyack iphone 6s bekle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aleksandar Kolarov

Çalışmıyorum diyorsunuz 6S kovalıyorsunuz. Değer mi ya yapmayın etmeyin.

Arkadaşım yukarıda ne yazdığımı tekrar oku lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.