Şimdi Ara

iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
40
Favori
93.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dnzckrhn

Merhaba
    6 Plus için neo hybrid metal kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba?
    Telefonu ne kadar kabalaştırıyor çok farkediyor mu kullanırken?
    Koruması nasıl? Yere düştüğünde ön camı koruyacak kadar ekranla kap arasında fark var mı?
    Bilgilendirirseniz çok memnun olurum ayrıca istanbulda satın alabileceğim orjinal ürün satan spigen mağazası var mıdır ?

Çok kalınlaştırıyo hocam bana felaket kaba gelmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

Plus cihazım için neo hybrid metal kullanıyorum. Telefon tabiki kalınlaşıyor ve büyüyor. Ama çok karizma bir görüntüsü oluyor benim cihaz uzay grisi ve kırmızı bumperlı modeli kullanıyorum çok ama çok güzel duruyor. Mavisi de güzel duracağına eminim. Yan tuş kullanımında bir sıkıntı yok. Bumper yanları mat boya olduğundan alışana kadar elinde kayma oluyor az da olsa. Arka kamera koruması gayet başarılı. Ekran konusunda masa üstüne koyduğunda yer ile temas etmiyor ancak ben temperli cam film kullanıyorum ne olur ne olmaz. Dün ilk defa yarım metreden yere çakıldı telefon tam köşeden mermer yere düştü. Herhengi bir renk atma deformasyon yok. Ben kılıfı tavsiye ederim şiddetle. spigen.com.tr den sipariş vermiştim. N11 de ki satıcılara güvenemedim. 99tl +%25 indirim ile almıştım. 3 gün içinde teslim etmişlerdi araya haftasonu girmişti. Ama şimdi daha ince spigen capsul diye bir şeffaf kılıfı var ondan almayı düşünüyorum fiyatı 35tl civarı.
    Benim tavsiyem sana ilk zamanalarda telefona alışma yönünden neo hybrid metal dir. Piyasa da daha estetik bir kılıf bulamazsın bu kategoride.

Yorumun için çok teşekkür ederim. Çok aydınlatıcı bilgiler vermişsiniz gerçekten. Görüntü ve korumanın bir arada olduğu düşünülürse bence alınabilecek bir kap. Büyük bir olasılıkla sizin yaptığınız gibi kendi sitesi üzerinden alacağım. %25lik indirimi nasıl aldınız peki? İnternette indirim kuponu bulabileceğim söyleniyor doğru mudur?

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzckrhn -- 14 Nisan 2015; 15:05:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

quote:

Merhaba
    Koruması nasıl? Yere düştüğünde ön camı koruyacak kadar ekranla kap arasında fark var mı?
    Bilgilendirirseniz çok memnun olurum ayrıca istanbulda satın alabileceğim orjinal ürün satan spigen mağazası var mıdır ?

Yorumun için çok teşekkürler. Bahsettiğiniz gibi çok kabalaştırıyorsa telefonun estetiğini bozmasından korktum şuan. Nihayetinde iPhone kullanıyoruz. Bir yandan da çok iyi koruduğu düşünülürse ne yapacağım konusunda kararsız kaldım. Umarım alırsam pişman olmam. Keşke deneyebileceğimiz bir dükkan olsa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

quote:

Merhaba

Yorumun için çok teşekkürler. Bahsettiğiniz gibi çok kabalaştırıyorsa telefonun estetiğini bozmasından korktum şuan. Nihayetinde iPhone kullanıyoruz. Bir yandan da çok iyi koruduğu düşünülürse ne yapacağım konusunda kararsız kaldım. Umarım alırsam pişman olmam. Keşke deneyebileceğimiz bir dükkan olsa

Bende öyle düşünüyorum hocam o yüzden geldiği gün geri yolladım iphone iphoneluktan çıkıyor

• dnzckrhn kullanıcısına yanıt
    Telefonu kabalaştırmıyor arkadaşım kalınlaştırıyor sonuçta bir kılıf bu ve korumaya yönelik ekranı çatlamasın yanları ezilmesin. çizilmeye karşı koruma istersen bodyguard lar var ekran filmi gibi cihazın her tarafını kaplıyorsun ancak yere düştümü pufff. Amacın telefonu korumaksa bu kılıf bunun için üretilmiş. Birde spigen armor var o daha da kalın daha iyi koruma tabiki. bunları göz önünde bulundurman lazım ne istiyorsun. ama şunu söyliyim telefondan soğuyacak bir durum yok. her neyse nihai kararı sen vereceksin. indirim kodu şöyle kendi sitesinde de vardı ilanı facebook da spigen sayfasını beğenip ekran görüntüsünü spigene mail atıyordun. halen geçerli bir araştır bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silikon arkasi seffaf olan 0.2 mm civarinda ultra ince ve yan tuslari acikta birakan kilif onerirmisiniz??

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Silikon arkasi seffaf olan 0.2 mm civarinda ultra ince ve yan tuslari acikta birakan kilif onerirmisiniz??

Telefonu kalınlaştırmaması çok güzel dediğiniz kılıfların fakat arka kamera cıkıntısını kapatamıyor. Forumda birçok kişi kamera lensi zaten safir cam kolay çizilmez diyorlar ama benim içime sinmiyor nedense. Telefonun genel olarak arka kısmının cizilmesine faydası olacaktır fakar arka kamera için ve darbelere karşı koruma sağlayacagını dusunmuyorum. Ben de senin gibi bu kılıflardan kullandım bir müddet ama telefonumu yere dusurunce içim gitti. Artık ben tech21 evo mesh kılıfını kullanıyorum telefonda ve için rahat. Telefonu biraz genişletip kalınlaştırıyor ama kılıfın tasarımı on numara bence cok begendım. Umarım yardımcı olabılmısımdır :)

• Hocam haklisin ama ben inceliginin bozulmamasindan yanayim ama kamera kapatmasi icin spigen yada ozakinin 0.3 mm olanlarida kapatmiormu? Ayrica en ince kirilmAz cam bilgin varmi arkadasta var baya kalin ya vodafoneden aldiginda takmislar cok kotu gorunuor

• quote:

Orijinalden alıntı: John -Coffey

PLUS için silikon kılıf bulamıyorum. Alt taraf sarj yuvası kapalı olucak, bide ses açma ve kilit tuşu açık olmayacak şekilde silikon kılıf gören varsa yardımcı olsun lütfen.

Totu nun var ebay üzerinden alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Hocam haklisin ama ben inceliginin bozulmamasindan yanayim ama kamera kapatmasi icin spigen yada ozakinin 0.3 mm olanlarida kapatmiormu? Ayrica en ince kirilmAz cam bilgin varmi arkadasta var baya kalin ya vodafoneden aldiginda takmislar cok kotu gorunuor

Diğer markalar hakkında bir bilgim yok malesef ama telefonu korumak istiyorsak mutlaka belli bir miktarda telefonun inceliğinden ödün vermemiz gerekiyor malesef. Daha tam slim olup da tam anlamıyla ürünü darbelere koruyan bir ürün yok piyasada hepsinin mutlaka bir eksisi var malesef.

• Uzun bir süredir kılıfsız kullanıyorum.
    Ve dünya varmış diyorum.
    Hatta bir çok kişi telefonumu değiştirdim sandı. iphone 6 olduğunun farkında bile değillermiş

O kadar para verip telefonu kabalaştırmaya gerek yok bence.
    Dikkatli kullanın tadını çıkarın.
  • Http://www.telefongiydir.com.tr de guzel kiliflar bulabilirsiniz

• http://www.dr.com.tr/Elektronik/Spigen-SGP-iPhone-6-Case-AIR-SKIN-Soft-Clear//Telefon/Telefon-Aksesuarlari/iPhone-6-Aksesuarlari/urunno=0000000613979
    Bunun neden crystal clearini cikarmazlar anlamis degilim

• Takop

• Bence de şöyle adam akıllı kalınlaştırmayan bir kılıf yok evde 10 tane kılıf oldu en son apple orjinal slikon kılıfını aldım altr tarafı açık olduğun dan ve cebe koyarken zorlandığım için ısınamadım şu anda şu kılıfı inceliyorum kullanan varmı acaba yada tavsiye edebilecek yorumlarınızı beklerim

Spigen Apple iPhone 6 Kılıf Ultrahybrid FX Ekran koruma eklentisiyle 360 derece koruma - space crystal

http://www.spigen.com.tr/Spigen-Apple-iPhone-6-Kilif-Ultrahybrid-FX-Ekran-koruma-eklentisiyle-360-derece-koruma-space-crystal,PR-910.html

https://www.youtube.com/watch?v=DAHfmSH2lhM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker -- 25 Nisan 2015; 11:28:59 >

• Takip

• Guzel bir kulakici kulaklik tavsiyesi alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: enemies

Bence de şöyle adam akıllı kalınlaştırmayan bir kılıf yok evde 10 tane kılıf oldu en son apple orjinal slikon kılıfını aldım altr tarafı açık olduğun dan ve cebe koyarken zorlandığım için ısınamadım şu anda şu kılıfı inceliyorum kullanan varmı acaba yada tavsiye edebilecek yorumlarınızı beklerim

Spigen Apple iPhone 6 Kılıf Ultrahybrid FX Ekran koruma eklentisiyle 360 derece koruma - space crystal

http://www.spigen.com.tr/Spigen-Apple-iPhone-6-Kilif-Ultrahybrid-FX-Ekran-koruma-eklentisiyle-360-derece-koruma-space-crystal,PR-910.html

https://www.youtube.com/watch?v=DAHfmSH2lhM

Çok güzel yapmışlar ikisi bir arada .plus için olsa düşünürdüm .sitesinde plus için bulamadım

• ilkker kullanıcısına yanıt
    Bencede hocam sipariş vericem bu hafta hala kararsızım plus içn vardır belki bakmadım ama 6s çıkacak hala piyasa da adam akıllı bir kılıf yok
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.