Şimdi Ara

Iphone 6 IOS 9 ve IOS 8 e dönüş (yardım lazım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun kasması vs değil konum bu konuyu şu yüzden açtım iphone 5s sahibi bi arkadaş ios9 için çok Hantal ve çok yavaş demiş bi konuda Ardında iphone 6 Kullanıcısı arkadaş destek vermiş .

Şimdi deneyen falan varsa çok Hantal mı gerçekten onu bi açıklığa kavuşturursak çok iyi olacak .

Birde ben ios 9 a geçtim sonra beğenmedim ios 8 e geri nasıl dönebilirim biri yardımcı olabilir mi ? Araştırdım ama imza vs Şunun olması lazım falan yazıyor ben anlamadım özelden vs de yardımcı olcak varsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    dostum 5s 6 pek fark etmiyor. 5s ile 6 arasındaki hız farkı cok fazla değil %20 taş çatlasın %25 yani 6 da neyse 5stede o hemen hemen.
    9 dayken cihazı itunes moduyla pcye bağla yani kabloyu tak cihazı kapat sonra home tuşuna basılı tut o itunes modunda acar sonra geri yükle ve güncelle de 8.4.1 i geri yüklesin..
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    Peki bu işlem ios 9 Beta içinmi yoksa resmi olarak yayınlandıktan sonra ben indirip beğenmezsem geri bu yöntemle ios 8e dönebiliyormuyum

ikisindede geri dönebilirsiniz ama ios 9 akşam 8 de yayınlandıktan sonra ios 9 görecek itunes bu yüzden 8 4 1 frimwaresini indirip itunese telefonu bağlayıp güncelle ve geri yükle derken ''shifte'' basıp frimwareyi manuel olarak elle secip 8.4.1 i yükleyebilirsiniz. 1 hafta sonra imzalar kapanır muhtemelen ondan sonra hiç yükleyemezsiniz.
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim

rica ederim iyi geceler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.