Şimdi Ara

iPhone 6 İlk İzlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 Eylül günü sabah 8'de gittiğim ve açılışına kadar bekleyip Vatan Bilgisayar'dan aldığım 64 GB Gold iPhone 6 ile ilgili izlenimlerimi paylaşmak istedim. Telefon tasarım olarak kesinlikle şimdiye kadarki en iyi iPhone! Kalite hissiyatı, inceliği, ele oturuşu olarak tam anlamıyla mükemmel. Tek elle kullanım kesinlikle mümkün. Gerek en üstteki uygulamalara, gerek klavyenin her köşesine erişim olsun çok rahat ve en ideal telefon boyutu bence. Gold renginin de Silver'dan sonra fazlasıyla şık ve bence en güzel iPhone rengi olduğunu söyleyebilirim. Olumsuz olarak ise kameradaki çıkıntı kolay zarar görebilecek gibi olduğu için kılıfla kullanmak şart gibi. Batarya konusuna değinirsek beklediğimden çok daha iyi ve bir günü tamamlayabilecek düzeyde. 5S'i kullanırken günde en az 2 kez şarj etmem gerekiyordu. Merak ettiğiniz şeyler olursa detaylı açıklayabilirim. İyi forumlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya ben jeletin buldum tam oturmadı bunun ekranda kendı jiletini var mı takmasam nolur

• quote:

Orijinalden alıntı: player2974

Ya ben jeletin buldum tam oturmadı bunun ekranda kendı jiletini var mı takmasam nolur

Hocam benim bulduğum jelatinde de aynısı oldu. Biraz ekranın tasarımından kaynaklanıyor. Ben üstü baloncuklu olmasına rağmen çizilme riskine karşı kullanıp birkaç gün sonra kaliteli jelatin bulunca değiştirmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

quote:

Orijinalden alıntı: player2974

Ya ben jeletin buldum tam oturmadı bunun ekranda kendı jiletini var mı takmasam nolur

Hocam benim bulduğum jelatinde de aynısı oldu. Biraz ekranın tasarımından kaynaklanıyor. Ben üstü baloncuklu olmasına rağmen çizilme riskine karşı kullanıp birkaç gün sonra kaliteli jelatin bulunca değiştirmeyi düşünüyorum.

O zaman bende takim ilerli günler kaliteli alirız kılıf aldın mı ? Sigorta yaptırdım kılıf almadım çünkü yoktu. Kılıf şart ya

• 4.8 inçlik s3 kullanıyorum tek elle kullanımından hiç memnun değilim iphone6 da böyle bir sorun yaşanmıyorsa alacağım gerçekten 5s kadar rahat mı tek el kullanımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

4.8 inçlik s3 kullanıyorum tek elle kullanımından hiç memnun değilim iphone6 da böyle bir sorun yaşanmıyorsa alacağım gerçekten 5s kadar rahat mı tek el kullanımı

5S kadar rahat değil, 5S tam oturuyor ele, 6da ben ipad kullaniyormusum hissine kapildim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

4.8 inçlik s3 kullanıyorum tek elle kullanımından hiç memnun değilim iphone6 da böyle bir sorun yaşanmıyorsa alacağım gerçekten 5s kadar rahat mı tek el kullanımı

5S kadar rahat değil, 5S tam oturuyor ele, 6da ben ipad kullaniyormusum hissine kapildim:)

6 benim elime tam oturdu hocam, 5S'in özellikle köşeli kenarları çok rahatsız ediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milk with Oreo -- 27 Eylül 2014; 21:31:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC 10 Deneyimlerim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum s3ten geçtim aynı boyut ele oturuşları aynı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.