Şimdi Ara

İphone 6 için şarj uzatma kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şarj için usb uzatma kablosu aldım 3 metre taktıgımda hata veriyor şarj etmiyor telefonu bunun bi yoku yokmu ya şarj aleti çok kısa apple storedakilerde çok pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sahte kablolar hata verir vermeyenlerde cihazin ana kartini yakar paraya kiy orjinal al
  • Bende var şarj uzatma kablosu gayet iyi çalışıyor

• Arkadas telefona o kadar para verip, bir aylik taksitinden daha ucuza olan orjinal kabloyu almamanin sebebini hic anlamadim, anlayamacagim da herhalde. Galiba benim kafam basmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaza 2.500 tl verip, orjinali pahalı diye nasıl sahte kablo kullanıyorsunuz hayret ediyorum.

Forumun ikinci el telefon aksesuar bölümünde kutudan çıkma orjinal şarj aletleri uygun fiyattan satılıyor, bilginiz olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim şaej aleti değil istedigim şarj aletinin kablosunu uzatıcak bi alet. Kardeşim lazım olan şey sırf bu degilki 100 lira kaba veriyosun 50 lira ekran koruyucuya veriyosun 100 lira en az uygulamalara gider bi düny para zaten gider tek sorun bu olsa alırım tabi ama herşey para bi yerden sonra ucuzuna kaçıyo insan

• Nerden bilelim kardes turkiye'de iphone 6 bir tek sende varmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.