Şimdi Ara

iPhone 6 home tuşu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün vatan bilgisayardan iphone 6 aldım fakat home tuşuna tam değil hafif bastığında oynama oluyor sizde böyle bi sorun varmı ayrıca yarın götürsem değiştirirlermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bende böyle bir sıkıntı yok hocam.

• Bende vardi kendinden gecti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 4 Ocak 2015; 1:37:36 >
  • PesimistChe kullanıcısına yanıt
    Cihaz iphone 6 mıydı

• Evet

• Peki vatan a götürsem değişirlermi acaba yada ne yapmam gerekli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş hakli cani sıkılan soluğu mağazada aliyor ne gerek var ; kamerada toz var değişim yaparlar mi ? Home tusunda cizik var degisim yaparlar mi ? Canim sıkıldı değişim yaparlar mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeyis

Sizin gibiler yüzünden adamlar gerçekten değişmesi gerek cihazları değiştirmicek. Bu kadarıda ayıp ya. Telefonda ufak bi çizik olsa değiştirmek için götürüceksiniz. Tuş bozuksa yeni tuş takarlar. Telefon değiştirmekte ne

sen hala buralardamısın :))
  • bendede ip6 var aynı sorun bendede vardı.3-4 gün önce kendiliğinden geçti.dediğin yer touch id nin olduğu daire zemin demi?bende aşırı kullanımdan yumuşadı yerinden çıktı dedim ama çok şükür düzeldi.
  • Zamanla düzelir.Benim kameranın üst kısmında ufak çizik var onu bile umursamadım.Zaten kılıf takıp kullanıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeyis

Sizin gibiler yüzünden adamlar gerçekten değişmesi gerek cihazları değiştirmicek. Bu kadarıda ayıp ya. Telefonda ufak bi çizik olsa değiştirmek için götürüceksiniz. Tuş bozuksa yeni tuş takarlar. Telefon değiştirmekte ne

En aşağı 2500'den başlıyor telefonlar. O hizmeti vermesse olmaz. Kullanıcı o parayı verip o beklentiye girmekte haklı. Boş konuşma.
  • bu bir sorun mu. yani tusun hafif oynaması sorun olarak gorulmeyebilir

• merhaba forumdaşlar benm cihazda 6 plus home tuşunda çıt sesi var basarken ses geliyor bi iki arkdsmda da aynı cihaz var onlarınki gayet hassas gbi bu durum normal midir yaşayan arkdslarım var mı buna benzer ?
  • Vatana götürdüm bugün yenisi ile değiştirdiler ilgileniyorlar memnun kaldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.