Şimdi Ara

iphone 6 gittigidiyor.com dan alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar iphone 6 almayı düşünüyorum hizlial.comdan sipariş verecektim şimdi 2499 lira 25 lirada indirim çeki veriyor 2474 e geliyor ama gittigidiyor.comda %5 indirim varmış bugüne özel 100 lira gibi ekstra indirimle 2374 liraya düştü fiyat fakat bildiğim kadarıyla gittigidiyorda şahıslar satış yapıyor yani hepsiburada yada hizlial teknosa gibi değil yarın bir gün telefonda bir sorun olduğu zaman problem olurmu benim için 100 lira için sorun yaşamak istemiyorum sizce nerden alayım.şimdi dikkat ettim bu gittigidiyor profilinde de hizlial simgesi var acaba gittigidiyorda da satışmı yapıyorlar.bu ikisinden birden alayım diyorum bir fikir verin çok para gibide geliyor bir yandan ama ios a o kadar alıştımki android filan kullanmak pek işime gelmiyor samsung kullanan birkaç arkadaşım bile iphone aldı o ayrı bir konu tartışma çıkmasın siz bana nerden alayım onu söyleyin :)
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-6-16-gb-space-gray-179577184
    http://www.hizlial.com/iphone-6-16-gb-space-gray

• vatan bilgisayar ve mediamarkta 2499 liraymış hiç kargo vs beklemeden buralardanmı alsam acaba? teknosayı aradım 2699 lira :) iyi uçmuşlar maşallah.
  • Apple Türkiye garantisi olan bi yerden alın.
    Neresi olduğu fark etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple tr garantisi olan biyerden al sorun olmaz . zaten sonra satıcıyla değil servisle muhattap oluyorsun
  • Loser. kullanıcısına yanıt
    öğrendiğim iyi oldu teşekkürler ama almaktan vazgeçtim :)
  • semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    Neden vazgeçtiniz hocam? 6s'i mi bekliyorsunuz?
  • gittigidiyordaki hizlicadde saticisi hizlial in ta kendisi hizlialda begenilen her urun oradan alinabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jckl35

6s beklemiyorum o telefona o kadar para vermek açıkçası pek mantıklı gelmedi.iphone 5s çok severek kullandığım bir telefondu mesela ama iphone 6 yı görünüş olarak pek sevmedim 6s alacağımıda sanmıyorum 7 olabilir belki ama oda çıktığında çok pahalı olur yani beni bayağı bir aşar :D hala en beğendiğim tel 5s ama onunda ekranı çok küçük işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semamca_07

quote:

Orijinalden alıntı: jckl35

6s beklemiyorum o telefona o kadar para vermek açıkçası pek mantıklı gelmedi.iphone 5s çok severek kullandığım bir telefondu mesela ama iphone 6 yı görünüş olarak pek sevmedim 6s alacağımıda sanmıyorum 7 olabilir belki ama oda çıktığında çok pahalı olur yani beni bayağı bir aşar :D hala en beğendiğim tel 5s ama onunda ekranı çok küçük işte.

En mantıklı kararı vermişsiniz hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlısı olsun hocam.
    bu saatden sonra iphone 6 alınmaz 6sde aynı fiyatdan gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

bu saatden sonra iphone 6 alınmaz 6sde aynı fiyatdan gelir

bencede o yüzden sıcak bakmadım birazda.fiyatlar biraz daha düşebilir 6s 7 çıkınca o zaman çok daha uygun fiyata alınabilir.her ne kadar iphone fiyatları düşmesede ikinci el garantili cihaz bulunur.illaki en son çıkan tel olsun gibi bir takıntım yok.benim için en kral telefon 5s ama ekran olayı bitiriyor teli çok küçük 6 daki gibi plus seçeneği olsaydı hiç düşünmez hemen alır kullanırdım.
    6s çok pahalı geldi normal 6 ların fiyatı 2000 ne düşebilir beklemede kalın
  • patren kullanıcısına yanıt
    6s o kadar pahalı geldi ki 6'nın fiyatları zor düşer hocam.
  • jckl35 J kullanıcısına yanıt
    2000 inse güzel olur aslında dimi
  • patren kullanıcısına yanıt
    Keşke...çok güzel olur tabi hocam da var olan bir realite var. Çok zor, belki ilerleyen zamanlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.