Şimdi Ara

iphone 6 Enteresan Şarj Problemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba size enteresan bir konu anlatacam benim
    2gün önce aldıgım telefonu gayet düzgün bir şekilde kullanıyordum bu gece bi anda kendi kendine onaylanmaya aksesuar hatası aldım telefonum kapandı sarj oldu yüzde 3 acıldı o ara oyun filan derken bi baktım telefona yüzde 2 sarj aha dedim elimizde patladı telefon neyse ugras dur ugras dur yok kardesımin sarj aletını aldım yine aynı bütün ayarları sıfırladım telefonun sarja taktım ekran acıldı bi baktım usb baglantı işareti telefonu sarjdan cıkardım bilgisayarımdan usb cıkarttgınız zamankı ses gelir ya o geldi oha dedim raslantı heralde bidaha taktım bi baktımki aygıt aranıyor yazısı cıktı bilgisayarda sasırdım dedım ımkanı yok başka prize taktım sarj olmaya başladı defalarca denedim aynı bok. yani demek istemem şu ki arkadaslar eger odanıza gelen hatta bilgisayar varsa ve acıksa şarj olmamasının sebebi budur.böyle bir olay geçti sizlerinde başına gelebilir tırsmayın benim gibi.. :)

• Birşey anlamadım ama sorununuz çözüldüyse sevindim
  • Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam noktalama işaretlerine tepki olarak doğmuş. Kendi haline bırakın takılsın bir kenarda.

• Türkçe meali?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahir34

Arkadaşlar merhaba size enteresan bir konu anlatacam benim
    2gün önce aldıgım telefonu gayet düzgün bir şekilde kullanıyordum bu gece bi anda kendi kendine onaylanmaya aksesuar hatası aldım telefonum kapandı sarj oldu yüzde 3 acıldı o ara oyun filan derken bi baktım telefona yüzde 2 sarj aha dedim elimizde patladı telefon neyse ugras dur ugras dur yok kardesımin sarj aletını aldım yine aynı bütün ayarları sıfırladım telefonun sarja taktım ekran acıldı bi baktım usb baglantı işareti telefonu sarjdan cıkardım bilgisayarımdan usb cıkarttgınız zamankı ses gelir ya o geldi oha dedim raslantı heralde bidaha taktım bi baktımki aygıt aranıyor yazısı cıktı bilgisayarda sasırdım dedım ımkanı yok başka prize taktım sarj olmaya başladı defalarca denedim aynı bok. yani demek istemem şu ki arkadaslar eger odanıza gelen hatta bilgisayar varsa ve acıksa şarj olmamasının sebebi budur.böyle bir olay geçti sizlerinde başına gelebilir tırsmayın benim gibi.. :)

bunlar garip şeyler işte sinema

• Ortada bi tane park var ordan mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    2 ay önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Odamda bi buyuk bide küçük televizyon var hatta bilgisayarda var hic bi sıkıntı yok şarj konusunda valla senin prizlerde arıza falan vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: palo1

Odamda bi buyuk bide küçük televizyon var hatta bilgisayarda var hic bi sıkıntı yok şarj konusunda valla senin prizlerde arıza falan vardır.

2 leptop bir masaüstü takılı oluyor odamda bazen. Artı tabletle telefonu da takıyorum bi de şarjlı kılıfı takıyorum. Uzatma kullanıyorum hatta ve hicbir sıkıntı yok. Sorun prizinizde

• Once aksesuar hatasi demis, sonra tirsimis, sonra da kendi kendine cozulmus.

Olay orgusu bundan ibaret.

• Alın bu arkadaşı buradan

• İşte bunlar hep sex
  • Kapasite aşımı sözkonusu o bünyede
  • "Eğer odanıza gelen hatta bilgisayar varsa ve acıksa şarj olmamasının sebebi budur"
  • Birin translate yaparsa sevinirim.
  • şarj faktörü çoh önemli !!
     iphone 6  Enteresan Şarj Problemi.. iphone 6  Enteresan Şarj Problemi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.