Şimdi Ara

iPhone 6 Ekran Boşluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler iphone 6mda sol üst ve sağ alt köşede boşluk var sol üstten bastıkça ses geliyor fakat silikon kılıfla kullandığımda ne ses ne esneme oluyor.

istanbula gittiğimde appleye gitcem fakat şu anda imkanım yok gitmek için (okul,iş telaşından) ilerde bu sorun tüm ekrana köşelere felan yayılır mı acaba ?

• güncellll.
  • Hepsin de var o takma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsin de var o takma

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhankaldırım

Hepsin de var o takma

ilerde ekrana yayılır mı acaba her yerine ?
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111999334&p=1#111999334

• güncel...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 9. Nesil Ekran Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de var bu sorunhttp://forum.donanimhaber.com/m_114227517/f_//tm.htm#114227517 konusunu açtım siz kendi sorununuz ile ilgili bir gelişmeye vardınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drjacob

bende de var bu sorunhttp://forum.donanimhaber.com/m_114227517/f_//tm.htm#114227517 konusunu açtım siz kendi sorununuz ile ilgili bir gelişmeye vardınız mı ?

hocam ben elden ankarada verdim cihazı ve değişim verdiler yeni telefonumda yok bu sorun garantiye verin kesinlikle değişim vermeseler bile hallediyorlar sorunu
  • 6 larda kronik sorun 6s lerde düzeldi sıkıntı. yakınında genpa vs varsa direk git onlar hallediyor 10 dk içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

6 larda kronik sorun 6s lerde düzeldi sıkıntı. yakınında genpa vs varsa direk git onlar hallediyor 10 dk içinde.

hocam genpa yok yakınlarda kargo ile göndersem o işi yaparlar mı ?
  • quote:

quote:

6 larda kronik sorun 6s lerde düzeldi sıkıntı. yakınında genpa vs varsa direk git onlar hallediyor 10 dk içinde.

Kargoyla falan ugrasma 6 kullanıyorken başıma geldi biliyorum 2 dk lık bişi alttaki vidayı sıkıp veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 6 Şubat 2016; 9:38:20 >
  • quote:

quote:

quote:

Kargoyla falan ugrasma 6 kullanıyorken başıma geldi biliyorum 2 dk lık bişi alttaki vidayı sıkıp veriyorlar

hocam peki ben yapamazmıyım alt vidayı söksem geri taksam sorun çözülür mü ? az önce baktım yakınlarda genpa yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam peki ben yapamazmıyım alt vidayı söksem geri taksam sorun çözülür mü ? az önce baktım yakınlarda genpa yok

Sakın öyle birşey yapma vidaya zarar verirsen cihaz açılmış muamelesi görürsün. Yetkili servis yada apple lydia pupa gibi yerler varsa yapiyor.

• Kardes kargoyla gonder, ben iki kere degisim aldim teleservice den bu sorun nedeniyle

• R.Karaeski kullanıcısına yanıt
    Naptin telefonu goturdunmu servise degisik oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Naptin telefonu goturdunmu servise degisik oldumu

sadece telefonu götürdüm hocam ankara genpaya,bakalım 45 dk sonra gelin dediler 45 dk sonra gittiğimde ise yeni cihaz geleceğini söylediler 2 gün sonrada yeni cihaz geldi sadece telefon yetiyor hocam kutu garanti vs. gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.