Şimdi Ara

İphone 6 değişim cihazı yokmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 6 ile ilgili sorunum vardı ve bugün zorluya götürdüm değişim alıcaktım yeni cihaz getiriyorum dedi ve derken ipadden bakıp stokta kalmadığını söyledi. Bu durumu daha önce yaşayan oldumu ? Koskoca apple da 2 sene önceki telefon modeli nasıl stokta olmuyor anlamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 13 Ekim 2016; 1:42:22 >

• Üst modeli verip mağdur etmemeli
    Lg ve Sony de
    Bu şekilde sıkıntı yaşayıpta üst modeli alan binlerce insan var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AraftakiAdam

Üst modeli verip mağdur etmemeli
    Lg ve Sony de
    Bu şekilde sıkıntı yaşayıpta üst modeli alan binlerce insan var

Böyle bir şeyi söylesem ayıp olurmuş gibi hissediyorum. Oldu başka emriniz var mı der yani içinden
  • ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin onlara ihtiyacın yok onların sana ihtiyacı var
    Müşteri olmassa marka hiçbişeydir herkes senin gibi hissederse tepene çıkar bu marka

• Ee sende çıktın mı yani ne zaman gelirmiş ?

• Geçen ay sonu değişim oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

Ee sende çıktın mı yani ne zaman gelirmiş ?

En geç 1 hafta içinde gelir dedi ve değişim kağıdı verdi. Geldiği zaman arayıp haber vericeklermiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stok vardır yada yoktur o senin sorunun değil. Söyledikleri zamanda değişim falan olmazsa ver mahkemeye gitsin ürün değişimi yapamasan bile paranı geri alırsın.

• Aynı durumu Watch için yaşadım ve 3 gün sonra aradılar gelip alabilirsiniz diye.

• 1 hafta demişler beklemek lazım. Normalde 20 iş günü bekletme hakkı var.

• İyi de 1 hafta içinde gelir denmiş. Diğer markalarda götürüyorsun değişim bile yapmadan bozuk parçayı tamir edip cihazı 3-4 haftada geri veriyorlar. Bana da Beats kulaklıkta her seferinde stokta yok diyorlar, ama 2 gün içinde geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

Herkese merhabalar

İphone 6 ile ilgili sorunum vardı ve bugün zorluya götürdüm değişim alıcaktım yeni cihaz getiriyorum dedi ve derken ipadden bakıp stokta kalmadığını söyledi. Bu durumu daha önce yaşayan oldumu ? Koskoca apple da 2 sene önceki telefon modeli nasıl stokta olmuyor anlamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

2-3 gün sonra arıyorlar. Ipad Air 2 değişim olmuştu aynı şekilde stokta yoktu. Hem mail hem mesajla bildiriyorlar. Gidip alıyorsun.
  • benim beats kulaklık için de bir hafta demişlerdi ama daha 24 saat geçmeden gelin alın yeni ürününüzü demişlerdi. eski modelin stokta olmaması normal size swap ürün verecekler. kutusu falan sıradan birşey olacak. bence yarın yeni ürünü getirmiş olurlar size. o ürünü oradan ayrılmadan muhakkak kontrol edin ve size verdikleri kağıdı da saklayın...apple'dan önce başarı beni herhalde 1 ay kadar bekletmişti....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün telefonu almaya geldim öğlen aradılar cihaz geldi diye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.