Şimdi Ara

iphone 6 darbeden garanti dışı kalir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimde gorunen darbe yuzunden telefon garanti disi kalir mi
     iphone 6 darbeden garanti dışı kalir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garanti dışı kalmaz ama ilerde ekranın flan kırılırda yada Cihazda bir sorun oldugunda yeni cihaz vermezler büyük ihtimal

• Garanti disi kalir,ornek titresim bozuldu yada ahizeden ses gelmiyor yada sesin gitmiyor diyelim,genius hemen zaten burdan darbe almis der,demiyor diyenler Apple kullanmiyordur,benim 5s de elma logosunda ezilme vardi,titresim tusu tutukluk yapiyordu,dusmus darbe almis dediler degisimi birak onarim dahi yapmadilar.Darbe nerde olursa olsun bu genius lar bir sekilde,kendiliginden komplo teorisi uretiyorlar,iyi anlamdada bunu yapan var,kotusu de var

• bu telefon zaten benim degil almayi dusunuyodum hesapli ama garanti dışi kalirsa kalsin o zaman

• Kasası veya ekran çerçevesi darbe almış cihazlara müdahale edilmiyor. Ücret karşılığında yeni cihaz veriliyor.
  • Hertürlü ücret karşılığı destek verirler. Benim 5s'in kenarında ezik var diye değişime uygun olmasına rağmen ücretli değişim demişlerdi. Kaldı ki bu direk göçük. Benimki sıyrıktı. Almayın hocam başınız ağrımasın

• Evet garanti dışıdır,hiç bulaşma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.