Şimdi Ara

İphone 6 Çok önemli problem (siri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 1 aydır iphone 6 kullanıyorum ama hiç siriyi felan denememiştim sonra siriyi deneyeyim dedim sesim gitmedi internette araştırdım biraz ön kameradan video kaydettim sesim ondada gitmedi ön kamera mikrofonu çalışmıyormuş apple desteği aradım telefonu sıfırlattılar felan hala sorun çözülmedi en sonunda bana teknik servis adresini verdiler (antalyada oturuyorum) buraya götürün dediler ama benim şimdi aklıma geldi ben ekrana sıvı sprey sıkıp temizlemiştim acaba ozaman sumu kaçtı diye şüpheleniyorum yan taraftaki sim card bölümündeki sıvı temas göstergesini kontrol ettim kırmızı değil acaba servise götürsem naparlar değişim olurmu? ücretle tamir ederlermi? sıvı teması oludysa telefon garanti dışımı kalır?

• Hocam bu işler spreyle felan olacaklar işler değil yani kendi tecrübe dayanarak söylüyorum yanlış anlamayın ben benim telefonu baya sağanak yağmurda kullandım ve böyle sıvıya çok dikkat etmedim ve kirlendiği zaman genelde ıslak mendille silerim o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum servise bunu söylemezseniz sıkıntı olacağını düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servise hicbir sey soyleme . on kamera mikrofonu hep bozuktu de bugune kadar onemsemedim ama siri kullanilmiyor bu benim icin artik bi sorun ve onarim talep ediyorum de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: occaut

servise hicbir sey soyleme . on kamera mikrofonu hep bozuktu de bugune kadar onemsemedim ama siri kullanilmiyor bu benim icin artik bi sorun ve onarim talep ediyorum de

cevabın için teşekkürler dostum telefon 1 aylık daha heryeri tertemiz ekrandakı kılcal çizikler hariç hiçbirşey bulamazsın şöle 1 sene sonra felan vermek istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.