Bildirim
İphone 6 çıktığında 5s fiyatı ne kadar düşer
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben iphone 6'nın 2450 civarına çıkmasını bekliyorum. Dolaysıyla 5s ucuzlamaz gibi geliyor bana, eğer fiyatları çok yakın olsaydı 5s ucuzlardı.
İkinci el 5 ve 4s fiyatları ucuzlar ama, genelde o kullanıcılar geçecek 6'ya, ortalık 2. El 5 ve 4s kaynayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 7 Eylül 2014; 9:47:54 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Ben böyle teknoloji bağımlısı biri değilim 5s alırsam beni yıllarca götürür mü -
quote:
Orijinalden alıntı: EnginBerk1907
Ben böyle teknoloji bağımlısı biri değilim 5s alırsam beni yıllarca götürür mü
Yıllarca götürecek birşey istiyorsan 5s yarın ömrünün 1 yılını tamamlamış olacak. Neden seni 1 yıl daha fazla götürecek bir cihaz almayasınki aradaki (tahminim) 200 lira fark için.
Hem ekranında büyük ki bence her ne kadar yeterli densede 4" ekran yeterlinin altındaydı. 4.7" iphone 6 seni 5-6 yıl çok rahat idare eder
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Ben böyle teknoloji bağımlısı biri değilim 5s alırsam beni yıllarca götürür mü
5s seni en az 4 yıl götürür.
Ama 0 alacaksan 300 400 daha koyup 6 alman daha mantıklı tabi. -
1950 liraya 300 koysak 2250 eder 6 o fiyattan satışa çıkacağı meçhul -
100$ . Ama iPhone 6'nın 650$ dan satışa çıkması gerekli.
O zaman şimdi vatana gidip alayım mı telefonu -
quote:
O zaman şimdi vatana gidip alayım mı telefonu
Eğer telefonu 6 yıl kullanmayacaksan ve 1 yıl için 300 lira vermem diyorsan, büyük ekran takıntın yoksa git al kardeşim.
Yani 5s alırsan 5 yıl rahat kullanırsın
300 400 yazıyor orda.
Evet 2350den çıkacağı da meçhul, daha fazlası çıkarsa alma zaten. Tel alıyorsun başka bişey değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X