Bildirim
iPhone 6 Almanya Simfree Olduğunu Anlama

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Simfree olup olmadığını koda bakarak anlamak imkansız. Ancak bunu satan mağaza veya distribütör operatör bilebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Victor Branco
Simfree olup olmadığını koda bakarak anlamak imkansız. Ancak bunu satan mağaza veya distribütör operatör bilebilir.
Şu linkte "Ohne Sim Lock" yazıyor. Google Translate'de "Sim kilitli olmadan" olarak çeviriliyor. Almanya'daki yeğen de onayladı. T-Mobile gibi operatörlerden alındığı taktirde sim kilitli oluyormuş. Onların dışında satılan tüm iPhone'lar sim kilitsiz deniyor.
Cevapladığınız için teşekkürler. Sıkıntı çıkmaz umarım.
http://www.comtech.de/Apple/iPhone-kaufen/iPhone-6/Apple-iPhone-6-64-GB-Gold-MG4J2ZD/A-DE-Ware
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hy_Shot
Arkadaşlar Almanya'dan iPhone 6 getirteceğim. Alacağım telefonun kodu MG4J2ZD/A. Sizce bu telefon sim kilitsiz midir?
Almanya'da yaşıyorum ve iki sene önce Sim kilitli Telefon satışını kaldırdılar arkadaşım kimden alırsan al Sim kilit yoktur rahat ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple iPhone 6 64 GB Gold MG4J2ZD/A - DE bu model nosunun sonunda /A varsa sim free dir.Almanyada iPhone ve fire phonede simlock vardır T Mobil ve Vodofone.Peşin para vererek alırsan kilitsiz oluyor.Bende Almanya'da yaşıyorum.Yanlız burda bir çok sanal oparetor var bunların büyük bir bölümü T Mobile ve Vodafane baglıdır bu Yüzden sim kilitli bile olsa sanal operatörlerde çalışır.Dikkat etmekte yarar var.MediaMark Sturn ve Apple store lerde sim free satılır..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben almanyadayim bana bir tane sim kilitli T-mobile olsun bulsana dostum tabi sim kilit oldugu icin ucuzdurda sanirim bulursan söyle hemen alicam ...
almanyada yasiyorsun ama simlock yasaklandigini bilmiyorsun !!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X