Şimdi Ara

iPhone 6 aldım ölü piksel var galiba yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Türkcell İletişim Merkezinden iPhone 6 aldım evde kullandım baya kendiyle gelen jelatinini çıkarttım, ekran koruyucu taktırmadım daha oynadıktan sonra şimdi fark ettim ki; aşağısın da küçücük nokta var. Elimle, üstümde ki atlet ile çıkarmaya çalıştım ama çıkmadı. Mavi, beyaz, sarı, yeşil renkte bakıyorum leke gözüküyor fakat siyah renkte gözükmüyor. Sizce bu ölü piksel mi ?

• evet 15 gün geçmediyse para iadesi isteyin , swap istemediğinizi söyleyin sonra sıfırından bi daha alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigido5

evet 15 gün geçmediyse para iadesi isteyin , swap istemediğinizi söyleyin sonra sıfırından bi daha alın

kesinlikle.15 günlük cihazın swap'ı bozuk izlenimi verir.para iadesi isteyin ve eğer pişmansanız renk/kapasite hatta ekran boyutunu bir daha düşünün.
  • quote:

evet 15 gün geçmediyse para iadesi isteyin , swap istemediğinizi söyleyin sonra sıfırından bi daha alın

Yalnız kontratla aldım telefonu faturaya ek, yani paramı istemem imkansız. "Swap vermeyin" derim, "değiştirin" diyeceğim. Bu arada tuş kilidi kapalıyken de gözüküyor o siyah nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the radiation -- 9 Temmuz 2015; 12:22:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

kesinlikle.15 günlük cihazın swap'ı bozuk izlenimi verir.para iadesi isteyin ve eğer pişmansanız renk/kapasite hatta ekran boyutunu bir daha düşünün.

Selam gittim adam baktı cihaza şöyle söyledi; "bunun içinde toz var, eğer ölü piksel olsaydı tuş kilidi kapanınca gözükmezdi ve kamera uygulamasında orası boş gözükürdü" dedi ve sözlerine şunları ekledi "bayramdan sonra getir gönderelim servise baksınlar yenisini yollarlar" dedi. Bence yenisini yollamayacaklar, aynısını düzeltip geri verecekler gibime geliyor!

Ben dedim bu dükkandan sıfır ver "benim yetkim yok" diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the radiation -- 9 Temmuz 2015; 16:43:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Atını Hırpalayan Kovboy

quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

Selam gittim adam baktı cihaza şöyle söyledi; "bunun içinde toz var, eğer ölü piksel olsaydı tuş kilidi kapanınca gözükmezdi ve kamera uygulamasında orası boş gözükürdü" dedi ve sözlerine şunları ekledi "bayramdan sonra getir gönderelim servise baksınlar yenisini yollarlar" dedi. Bence yenisini yollamayacaklar, aynısını düzeltip geri verecekler gibime geliyor!

Ben dedim bu dükkandan sıfır ver "benim yetkim yok" diyor.

İçinde toz da olsa ne olursa olsun iade iste yoksa tüketici hakem heyetine şikayet ederim de.

• Tuş kilidi kapalıyken gözüküyorsa bence de tozdan kaynaklı bir sorun, sıfırını vermemek için direnirler bu bir gerçek umarım alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Tuş kilidi kapalıyken gözüküyorsa bence de tozdan kaynaklı bir sorun, sıfırını vermemek için direnirler bu bir gerçek umarım alabilirsiniz.

Servise yollatıracam bayram sonu başka çare yok değiştiremezlermiş.
  • Hocam aynısı Başıma geldi 1 haftalık i6 cihazımda kırmızı nokta olarak ölü piksel vardı. Randevu Alıp apple Store a gittim.
    Ekranı değiştirdiler.

Eğer Turkcell bayiye götüreceksen karşındaki ile biraz sert Konuş. Dükkanı başınıza yıkarım gibisinden sinirlen. Yoksa garantiye gönderip değiştirmezler cihazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Hocam aynısı Başıma geldi 1 haftalık i6 cihazımda kırmızı nokta olarak ölü piksel vardı. Randevu Alıp apple Store a gittim.
    Ekranı değiştirdiler.

Eğer Turkcell bayiye götüreceksen karşındaki ile biraz sert Konuş. Dükkanı başınıza yıkarım gibisinden sinirlen. Yoksa garantiye gönderip değiştirmezler cihazı.

bi telefon yüzünden dayak yedirticeksin adama :)
  • ecalıskn E kullanıcısına yanıt
    Valla hocam binlerce lira bayılmışım o telefona ayıplı çıkacak ve değiştirmeyecekler dağıtırım Orayı. Yanına alsın babasını gitsin. Güzellik yaramıyor böyle insanlara.

• zx6r kullanıcısına yanıt
    Geçen sene böyle bir elektronik ürünler satan firmada çalışıyordum, adını vermiyim ama ilk 5 e giricek biyer. Neyse herifin biri geldi ürünü arızalı çıkmış değiştirmediler. Ama bi şekiller havalar falan altında sıfır Mercedes, yanında bi hatun. Adam hepinizi bilmem nabarım falan saydırmaya başladı. Davasında haklı ama herkese küfür etmesi yanlıştı. Bende mağazanın içinde ağzını burnunu dağıtıp üzerimi değiştirip çıktım gittim. Bi iş yaparken önünü ardını iyice düşünmek lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecalıskn

Geçen sene böyle bir elektronik ürünler satan firmada çalışıyordum, adını vermiyim ama ilk 5 e giricek biyer. Neyse herifin biri geldi ürünü arızalı çıkmış değiştirmediler. Ama bi şekiller havalar falan altında sıfır Mercedes, yanında bi hatun. Adam hepinizi bilmem nabarım falan saydırmaya başladı. Davasında haklı ama herkese küfür etmesi yanlıştı. Bende mağazanın içinde ağzını burnunu dağıtıp üzerimi değiştirip çıktım gittim. Bi iş yaparken önünü ardını iyice düşünmek lazım..

Herkes kendi adına konuşsun hocam. Güzellikle söyleyince olmuyor. Vatandaş sokaktan toplamıyor parayı. Madem öyle düşünüyorsun sonucuna katlanırsın. En azından şikayet edilmesi Şart böyle yerlerin.

• bayram sonu diyorsun 15 günlük yasal sürecin geçeceğinden haberin yok.
  • Bugün ablam aradı tim'in teknik servisini "kesinlikle kabul etmiyoruz eski telefonu yapıp göndermeyin. Kardeşim kendi açacak sıfır vereceksiniz" dedi. onlarda cevap olarak; "kapalı sıfır kutuyla yollayacaklar adana'dan geliyor telefonlar bize merak etmeyin" dediler. Bugün gidip götüreceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the radiation -- 11 Temmuz 2015; 15:57:52 >
  • quote:

Bugün ablam aradı tim'in teknik servisini "kesinlikle kabul etmiyoruz eski telefonu yapıp göndermeyin. Kardeşim kendi açacak sıfır vereceksiniz" dedi. onlarda cevap olarak; "kapalı sıfır kutuyla yollayacaklar adana'dan geliyor telefonlar bize merak etmeyin" dediler. Bugün gidip götüreceğim.

Hadi Hayırlısı. Geçmiş olsun. Bu tip durumlarda üzerine düşmek gerekir. Yoksa hiç kimsenin umurunda olmuyor.

• quote:

Bugün ablam aradı tim'in teknik servisini "kesinlikle kabul etmiyoruz eski telefonu yapıp göndermeyin. Kardeşim kendi açacak sıfır vereceksiniz" dedi. onlarda cevap olarak; "kapalı sıfır kutuyla yollayacaklar adana'dan geliyor telefonlar bize merak etmeyin" dediler. Bugün gidip götüreceğim.

Yalan söylüyorlar...

Bu tür durumlarda o cihazı "0" almanın tek yolu iade etmek, parayı geri almak ve yeniden satın almaktır.. Ya da 2. yol, aldığınız yer ancak tanıdık, arkadaş vs.. olur, kendisi sorumluluğu alır, size kendi insiyatifi ile kapalı kutu cihaz verir, ama kendisi de elinde patlayan cihazı ne yapacağını kendisi bulur..

Size swap cihaz verecekler.. Beyaz bir kutu ile jelatinli.. Hatta o beyaz kutuyu da vermeyecekler, sadece cihazı verecekler. ve "bu cihaz da "0" diye..." 40 kere yemin edecekler.. İkna edecekler.. Swap derseniz, "Öyle birşey yok, öyle şey mi olur.. Hiç apple öyle şey yapar mı.. Bunlar değişim için üretilen cihazlar.. 0'ın aynısı.." diyecekler.. Bir de "internetten okuduklarınıza inanmayın, onlar atıyorlar.. birşey bilmiyorlar.." diyecekler.. Bir de "Değişimden dolayı kulaklık, şarj vs.. eskisini kullanacaksınız" diyecekler..

Çok çok kasarsanız, size kutunun üzerinde başka, cihazda başka IMEI olan kutulu cihaz verecekler..

Swap'den dolayı moralinizi bozmanıza gerek yok.. Yenilenmiş ve kontrolden geçmiş cihazlar.. İnsan "0" olsun ister, ama bu ölü pixel, toz vs.. piyangolar kendisine çıkan kişiler mecburen razı olacak.. yapacak birşey yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 11 Temmuz 2015; 18:19:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reason

quote:

Yalan söylüyorlar...

Bu tür durumlarda o cihazı "0" almanın tek yolu iade etmek, parayı geri almak ve yeniden satın almaktır.. Ya da 2. yol, aldığınız yer ancak tanıdık, arkadaş vs.. olur, kendisi sorumluluğu alır, size kendi insiyatifi ile kapalı kutu cihaz verir, ama kendisi de elinde patlayan cihazı ne yapacağını kendisi bulur..

Size swap cihaz verecekler.. Beyaz bir kutu ile jelatinli.. Hatta o beyaz kutuyu da vermeyecekler, sadece cihazı verecekler. ve "bu cihaz da "0" diye..." 40 kere yemin edecekler.. İkna edecekler.. Swap derseniz, "Öyle birşey yok, öyle şey mi olur.. Hiç apple öyle şey yapar mı.. Bunlar değişim için üretilen cihazlar.. 0'ın aynısı.." diyecekler.. Bir de "internetten okuduklarınıza inanmayın, onlar atıyorlar.. birşey bilmiyorlar.." diyecekler.. Bir de "Değişimden dolayı kulaklık, şarj vs.. eskisini kullanacaksınız" diyecekler..

Çok çok kasarsanız, size kutunun üzerinde başka, cihazda başka IMEI olan kutulu cihaz verecekler..

Swap'den dolayı moralinizi bozmanıza gerek yok.. Yenilenmiş ve kontrolden geçmiş cihazlar.. İnsan "0" olsun ister, ama bu ölü pixel, toz vs.. piyangolar kendisine çıkan kişiler mecburen razı olacak.. yapacak birşey yok...

Şans yok abi swap verecekler dediğin gibi galiba 12 ay taahhütlu olmasa iade isterdim de işte. :(
    Telefonu verdim servise yolluyacaklar.

• Apple hiç bir zaman kutu içerikli cihaz göndermez !!! Ben sıfır kutulu ürün istiyorum diyorsan para iadesi isteyeceksin ki senin öyle bir durumun yok.
  • LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    Aynen yapacak bir şeyim yok vallahi servise yollattım, artık sıkıldım böyle işe edeyim ya düşündükçe deli oluyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.