Şimdi Ara

İPHONE--6-7-8-ALINIR(yurtdışı,garantili)--güncel--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    kayıtlı iphone cihazlar alinacaktir.satan yada arayan arkadaslarda ilana yazabilir.ilan surekli guncel tutulacaktir.cihazinizin artisini eksisini aksesuar garanti fatura kozmetik durumunu tam olarak yazabilirseniz satisiniz icin daha iyi olur arkadaslar.ben cihaz ariyorum belki benim anlasamadigim cihaza bir arkadas talip olabilir baskasina kismet olur.oyuzden istediginiz gibi ayrintili yazabilirsiniz.sizden ricam ben alsat yaptigim icin lutfen forum fiyatlarina dikkat edip abartili fiyat yazmayin.cunku benim satabilmem icin birazdaha makul fiyata alabilmem lazim arkadaslar.herkese kolay gelsin hayirli alisverisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakancetinnet -- 24 Haziran 2018; 20:34:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fiyat 1700 dusunursen pm atarsin

Cihaz yurtici garantilidir ...!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeLanCHoLyCk -- 14 Ekim 2014; 16:57:31 >

Orijinalden alıntı: MeLanCHoLyCk

Ankaradan 8 aylik Iphone 5S Gold 32 GB var elimde..
    Sadece sag ust kosede ufak bir ezilme mevcut. Onun disinda 9/10 alir.
    Fiyat 1700 dusunursen pm atarsin

Cihaz yurtici garantilidir ...!!

1700 mü😍

• Ios 8.2

• arkadaslar ben konuyu birbirimizle kavga etme amaciyla acmadim.herkesin fikrine gorusune fiyatina saygi gosterin lutfen.cihaz sahibi istedigi fiyati yazabilir.olumlu yada olumsuz dusuncelerinizi karsi tarafi tahrik ve rencide etmeden yapici sekilde yazin.elestrilere karsida agresif olmak yerine elestirileri olumlu karsilayalim lutfen.fikir verip fikir alalim stres degil ;)

• Bugün yurt dışından gelen Iphone 5s Beyaz Gold var kutusu acılmamış sıfırdır. Güvenilir IME numarası mevcut orjinaldir. Fazla cihazımdan dolayı bunu satmak istiyorum. Yurtdışı kayıtsız cihazlar ne kadar tam bilgim yok.

Sadece istanbul içi elden teslim edebilirim. Kargo, sanalpazar v.s uğraşmak istemiyorum.
    Fiyat : Tam bilgim yok teklif veriniz.
    İletişim için p.m atmanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seraktif -- 15 Ekim 2014; 20:30:03 >

iphone 5s gold 32 gb xperia z3 almak için satıyorum;

kutuusu ve akseuarları duruyor sarj aleti ve kulaklık hiç kullanılmadı 2 aylık
    ön arka koruma var ve sürekli silikon bumper ile kullandım vuruk çizik ezik yok tertemiz,

fiyat 1550 TL
  • 4 32 gb siyah var elimde garantisi yeni bitti. 1 hafta oluyor, tamitr görmedi yurtiçi kayıtlı ne kadar teklif edersiniz

fİYAT : 1900.-tl

İPHONE--6-7-8-ALINIR(yurtdışı,garantili)--güncel--İPHONE--6-7-8-ALINIR(yurtdışı,garantili)--güncel--İPHONE--6-7-8-ALINIR(yurtdışı,garantili)--güncel--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbigbang -- 20 Ekim 2014; 13:50:40 >

• Faturalı amerikadan alındı. iphone 5s 16 gb gümüş rengi. Kutusu var. Şİrketimiz tarafından kongerelerde kullanılmak için alındı. 1400 tl
    Iphone 5 beyaz 16 gb. Turkcell garantili. Kutusu var. Bu cihazda kongerelerde kullanılmak için alındı. 1200 tl. Daha detaylı bilgiler ve fiyat için ilgilenen olursa pm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değil de 5s için 1700-1900 isteyen arkadaşlar var :D 5s sıfır telefonu 1750 liradan alabilirsiniz neden 1900 lira 2. el 5s alsın o fiyata 2. el iphone6 rahatlıkla alaınabilir sıfır iphone 6 2300 tl zaten
  • Merhaba arkadaşlar.. 10.09.2014 tarihinde Antalya Metro AVM'den aldığım cihazımı satıyorum. Cihaz 16 GB'dir. Space-gray modelidir. Kozmetik olarak 10 üzerinden 10 alır. Hiç düşürmedim ve cüzdanımsı çift taraflı kapağı olan deri bir kap ile kullandım dolayısıyla eziği çiziği yoktur. Ön-arka jelatinle kaplıdır. Orjinal kutusu, kutu içeriği (kullanım kılavuzu, garanti belgesi, iğnesi, kulaklığı, şarj cihazı ve şarj kablosu), faturası mevcuttur. Cihaz ithalatçı firma (Evo) garantilidir. Minimum 22 ay garantisi vardır. Hemen hemen 2 aylık bir cihazdır. Eşe dosta gidecek temizlikte bir cihazdır. Cihaz ithalat ürünü olduğu için, prizi Türkiye prizlerine uymamaktadır ve ithalatçı firmanın (Evo) orjinal kutu jelatinine eklediği priz dönüştürücüsüyle Türkiye prizlerine adapte edilmektedir. Kendi şarj aletini ve ithalatçı firmanın eklediği priz adaptörünü kullanmadım hiç. Eski telefonum iPhone 5'ti onun şarj aleti ile şarj ettim. Kulaklığının kutusu bile açılmadı. Kendi kullandığım deri kabı da vereceğim. Ios 7.1.1 yüklüdür. Fiyat olarak 1500 tl düşünüyorum. Düşünürseniz anlaşırız fiyatta.. Takas kesinlikle düşünmüyorum. Alışveriş nakit olmalıdır. Cihazın fotoğraflarını whatsapp'ten atabilirim isterseniz.. Cep numaram 0 545 587 96 23. Antalya'dayım.

• Elimizde bana ve kardeşime ait vatan bilgisayardan alınma iki adet space Gray - 64gb - 5 aylık iPhone 5s var kozmetik olarak 10/10 alır düşünürseniz adetini 1800 liradan verebiliriz

Düşünürseniz resimlerini yükleyebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.. Siyah iphone 5 32 gb cihazım problemsizdir, kasasının temizliği 10/8 rahat alır.. Kutusu yok, orjinal olmayan şarj aletiyle vereceğim. Zorludan aldığım faturasıyla vereceğim, cihazım Genpa garantilidir.. Fiyat olarak 1200 liraya forumda satıyorum, istediğim rakam acil nakit ihtiyacından 1000 lira.. Telefoncular 900 lira sayıyor, tüm amacım o arada kalan 100 lira, malum öğrencilik.. Hayırlı alışverişler..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.