Şimdi Ara

*** IPHONE '6-6S' VE '6-6S PLUS' FIRSATLARI PAYLAŞIMI (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.032
Cevap
206
Favori
493.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zeze1

Arkadaşlar Azerbaycan dan sıfır veya ikinci el 6s ve 6splus getirsek arkadaşımla para kazanabilir miyiz? 1500 tlymiş ikinci el 6s Azerbaycan da

2-3hafta sonra olabilir 32gb 6s ler gelsin piyasaya 2.el piyasasıda düşer bence o zamanı bekleyin bence hocam

Orijinalden alıntı: smelly cat

quote:

Arkadaşlar Azerbaycan dan sıfır veya ikinci el 6s ve 6splus getirsek arkadaşımla para kazanabilir miyiz? 1500 tlymiş ikinci el 6s Azerbaycan da

2-3hafta sonra olabilir 32gb 6s ler gelsin piyasaya 2.el piyasasıda düşer bence o zamanı bekleyin bence hocam

Hocam arkadaşla az önce konuştum kendisi orada okuyor diyor ki türkiyede de fiyatı düştü alırım 3 4 tane Iğdırdan girerim sınırdan. Cihazları kargolarım sen alır satarsın. Peki uygun fiyat ne kadar olur mesela?

quote:

quote:

Hocam arkadaşla az önce konuştum kendisi orada okuyor diyor ki türkiyede de fiyatı düştü alırım 3 4 tane Iğdırdan girerim sınırdan. Cihazları kargolarım sen alır satarsın. Peki uygun fiyat ne kadar olur mesela?

Hocam 2.el piyasası hakkında pek bilgim yok ama ekim ayının ilk haftasında sıfır piyasası düşecek bu 2.elide etkiler büyük ihtimal

• smelly cat kullanıcısına yanıt
    Arkadaş oradan alıp burada satmaktan bahsediyor, dolayısıyla 2.el piyasasının düşmesi işine gelmez. Yanlış anlamışsın sanırım.

Orijinalden alıntı: •Caddy

Arkadaş oradan alıp burada satmaktan bahsediyor, dolayısıyla 2.el piyasasının düşmesi işine gelmez. Yanlış anlamışsın sanırım.

Hocam bende ondan bekleyin biraz dedim ilk mesajımda ekim gibi 32gbler gelecek o zaman başlayın anlamında

• Yıllardır gördüğüm iphone fiyatlarını çok düşürmeden yeni modelleri üzerine koyarak çıkartıyor. iphone 7 almayı planlıyordum ancak kullandığım telefon dün itibariyle yere düşüp, pert oldu. idareten bir telefonda bulamadım. şöyle bir araştırma yaptım ve hepsiburada.com da 2599 TL ye apple türkiye garantili iphone 6s 16 gb buldum. şu anda tüm teknoloji marketlerinde 2949 TL gözükmektedir. hepsiburada.com'un fiyatı teknoloji marketlerine göre oldukça cazip. Ayrıca 150 TL hediye çeki veriyor. hediye çekinin kullanım şartlarına göre belki ekstra avantajlıda olabilir. iphone 7 nin 3300-3400 fiyatlardan piyasaya çıkacağını düşünürsek iki telefon arasında hepsiburada.com fiyatlarından 800 TL gibi bir fark gözüküyor. iphone 7'nin çıkmasını ve fiyatlarının düşmesini boş yere beklemeye gerek görmediğim için hepsiburada.com'dan sipariş vereceğim.

6s araştıranlara hepsiburada.com'u incelemelerini öneriyorum. Fiyat cazip gözüküyor.

2599 TL - 150 TL hediye çeki ( kullanım için bazı şartları var ) - 50 TL world puan

Saygılarımla

• kralarslan K kullanıcısına yanıt
    keşke idareten kullanabilecek bir telefon bulabilseydiniz hocam. Zira bahsettiğiniz teknoloji marketleri bayram sonrasında 1-2 hafta arasında da olabilir 6S 16 GB ürünlerin fiyatlarını geri çekecekler.
    ki HB'de 2599TL ye satılan ürünün bile 2300-2400 dolaylarında gerileyeceğini düşünüyorum. Yani iphone 7 alın demiyorum ama fiyatlarda bariz bir şekilde oynama olacağı kanaatindeyim.
    Tercih tabiki sizin.
    Acil telefon ihtiyacımdan dolayı hepsiburada.com'dan almayı tercih ediyorum. hep iphone fiyatları düşer diye bekledikçe yükseldiğini gördüm. dahada düşer diye boş yere beklemeyeyim telefon ihtiyacımı karşılayayım dedim. 1.5 yıl önce eşime iphone 6 16gb modeli almıştım hepsiburada'dan 2150 TL'ye. üzerinden 1.5 yıl ve 2 yeni model çıkmasına rağmen hala satış fiyatı aldığım fiyatın üzerinde. :)

samsung kullanıcısıydım. her hafta kullandığım telefonların fiyatlarının sürekli düştüğünü görüp, moralim bozuluyordu. iphone'de ise fiyatların düşmeyip, sürekli arttığına şahit oluyorum.

iphone 7 güzel telefona benziyor. alamadığım için üzgünüm. 6s ile teselli edeceğim.

Orijinalden alıntı: hp_anka

Beyler elimde Vodafone'den alınma 20 günlük İphone 6s 16 GB var. Almak isteyenler varsa ulaşabilir

2000 tlden alabilirim cihazı istanbul şişlideyim

Orijinalden alıntı: hp_anka

Beyler elimde Vodafone'den alınma 20 günlük İphone 6s 16 GB var. Almak isteyenler varsa ulaşabilir

Beyaz gri olandan ise ben alabilirim. Fiyat ne kadar.

Orijinalden alıntı: kralarslan

Acil telefon ihtiyacımdan dolayı hepsiburada.com'dan almayı tercih ediyorum. hep iphone fiyatları düşer diye bekledikçe yükseldiğini gördüm. dahada düşer diye boş yere beklemeyeyim telefon ihtiyacımı karşılayayım dedim. 1.5 yıl önce eşime iphone 6 16gb modeli almıştım hepsiburada'dan 2150 TL'ye. üzerinden 1.5 yıl ve 2 yeni model çıkmasına rağmen hala satış fiyatı aldığım fiyatın üzerinde. :)

samsung kullanıcısıydım. her hafta kullandığım telefonların fiyatlarının sürekli düştüğünü görüp, moralim bozuluyordu. iphone'de ise fiyatların düşmeyip, sürekli arttığına şahit oluyorum.

iphone 7 güzel telefona benziyor. alamadığım için üzgünüm. 6s ile teselli edeceğim.

Artış kurdan kaynaklandı aslında. Dolar kuru 3.20 ve üzerine çıkmadığı sürece ip 7 fiyatı artmayacakyır 7s çıkana kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ŞUanda hepsiburada.cpm da 6s 2599 tl 150 tl çek veriyor ve 50 tlde worldpuan yni 2300 oluyor sayabiliriz bence alınabilir.

Orijinalden alıntı: ysb223

ŞUanda hepsiburada.cpm da 6s 2599 tl 150 tl çek veriyor ve 50 tlde worldpuan yni 2300 oluyor sayabiliriz bence alınabilir.

kaç gündür yazıyorum piyasaya yön verecez diye evet işde kanıtı açın okuyun geçmiş 2-3 sayfayı 2250 2300 tlden rahatça 1 ay sonra çeksiz falan alacaksınız zaten merak etmeyin arife günü son yön verdiğimiz cihazları açıklıyorum piyasaya iphone se 16 gb 1550 1600 bandında sıfır kapalı kutu iphone 5s yıl sonu 999 tlden alabileceksiniz yön verildi ilgili avrupa ile orantı endeksli sakına sakına sahibinden sitesinde 1600-1700 tlye se satanların cihazlarını almayın 6s 16 gb ise en baba 2000 tl verin oda 1 aylık cihaz ise 1-2 ay içinde 16 gb 6s 1700-1730 tl yön verildi girişler tamam 6s 16 gb için dua edin 32 gb 6s ay sonu girsin bakın siz şenliğe

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

ŞUanda hepsiburada.cpm da 6s 2599 tl 150 tl çek veriyor ve 50 tlde worldpuan yni 2300 oluyor sayabiliriz bence alınabilir.

kaç gündür yazıyorum piyasaya yön verecez diye evet işde kanıtı açın okuyun geçmiş 2-3 sayfayı 2250 2300 tlden rahatça 1 ay sonra çeksiz falan alacaksınız zaten merak etmeyin arife günü son yön verdiğimiz cihazları açıklıyorum piyasaya iphone se 16 gb 1550 1600 bandında sıfır kapalı kutu iphone 5s yıl sonu 999 tlden alabileceksiniz yön verildi ilgili avrupa ile orantı endeksli sakına sakına sahibinden sitesinde 1600-1700 tlye se satanların cihazlarını almayın 6s 16 gb ise en baba 2000 tl verin oda 1 aylık cihaz ise 1-2 ay içinde 16 gb 6s 1700-1730 tl yön verildi girişler tamam 6s 16 gb için dua edin 32 gb 6s ay sonu girsin bakın siz şenliğe

Hocam hb de 4-5gündür böyle bu.Dediğiniz şeyleri ben bile yazarım bu arada piyasanın düşeceği belli çünkü apple indirim yaptı sitesinde 16lıklarıda kaldırdı bunu bilmek için bu işin içinde olmaya veya müneccim olmaya gerek yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Hocam hb de 4-5gündür böyle bu.Dediğiniz şeyleri ben bile yazarım bu arada piyasanın düşeceği belli çünkü apple indirim yaptı sitesinde 16lıklarıda kaldırdı bunu bilmek için bu işin içinde olmaya veya müneccim olmaya gerek yok

o zaman sizi alalım sahneye

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.