Şimdi Ara

*** IPHONE '6-6S' VE '6-6S PLUS' FIRSATLARI PAYLAŞIMI (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.032
Cevap
207
Favori
485.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürün için ( İphone 6s 64 GB ) bu fiyattan daha uygunu yok sanırım. Bugün yarın alacağım varmı herhangi bir fikri olan ? Birde bazı kutularda Türkiyedeki prizlere uygun şarj çıkmıyormuş aparat gonderiliyormuş bunu da dikkate almak gerek.

www.hepsiburada.com
    Apple iPhone 6S 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-6s-64-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPIPH6S64GR-A

• emrec4nl4r E kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili bu Apple Türkiye garantili değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis

İthalatçı garantili bu Apple Türkiye garantili değil.

1 Yıl Apple Türkiye +1 Yıl ithalatçı garantili değilmi bu ? Haydaa..
  • Statist kullanıcısına yanıt
    Hocam araştırın yanlış bilgi yok yazdığımda iphone 7 16 gb seçeneği kesinlikle olmayacak diye yabancı güvenilir kaynaklarda haberi çıktı.

www.theverge.com/2016/7/5/12100944/iphone-7-16-gb-32-gb-storage-option-apple

Aha buraya yazıyorum iPhone 7 32 gb 3499 tl den girecek trye. %6 lık zam kol gibi girecek devletimiz saolsun!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürün için ne diyorsunuz ?
    urun.n11.com
    Cep Telefonu Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-6s-64gb-cep-telefonu-P118740681

Bu satıcıdan şoyle bir durum yaşanmış normalmidir ?

• Beyler 6s plus 16gb 3300e apple turkiye garantili aldım, sabahtan beri trt muhabbeti yüzünden dolar gibi yukseldi telefonun fiyatı. Ithalat garantili 3000e vardı ama icim rahat etmedi, fena fiyat değil diye düşünüyorum ama hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 11 Temmuz 2016; 19:02:50 >
  • Zam geldimi ? apple.com da 3249 TL yazıyor 16 gb 6s tam alacaktım zam geldimi ya bilen varsa lütfen yazsın yarın alayım gelmediyse

• Umreden fiyat aldım, 16 lık 1900, 64 lük 2100 dediler sizce Nasıl ve neye dikkat etmeliyim?

• Satıcılara soru sorduğumda şarj aparatlı mı diye, soyledikleri şey şu " tr uyumluda çıkabiliyor. " bu adamlar gonderdikleri ürünü bilmiyor mu ?

Ek olarak bu cihazdan satıcısı hepsiburada olandan alan varmı hiç aramızda ?

www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-6s-64-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPIPH6S64GR-G

• Satıcı hepsiburada 64 gb spce gram aldım. Tr uyumlu şart cihazı çıktı. Açılmamış kutulu ürün. 1 aydır kullanıyorum. Son derece memnunun.

• haydiin kullanıcısına yanıt
    jarir den mı bende ordan dusunuyorum almayı
  • Beyler yenı fıyatlar İphone 6s 16 gb 3249 ..... 6s 64 gb 3649 TRT vergısı + apple urnlerıne zam yaptı arabıstandan 2100 tl 64gb 1500 tl vergı verıyoruz devletımze zeval gelmesın. İYİ UYKULAR TÜRKİYE....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jehat_40 -- 12 Temmuz 2016; 16:03:18 >
  • djhayal D kullanıcısına yanıt
    zamlı tarıfeden satısda su an net de fılan bulabılırsen hemen al veya telefıonculardan fılan dusurebılırsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jehat_40

zamlı tarıfeden satısda su an net de fılan bulabılırsen hemen al veya telefıonculardan fılan dusurebılırsen

media markette 2899 du öğlen saat 14:00 da 16:00 da almaya gideyim dedim baktım 3249 olmuş almıyorum şimdilik zaten hafta sonuna tekrar düşer fiyatlar aksiyon arıyorlar teknoloji marketler media market ile vatan 2 günde 5 kere fiyatı değiştirdi.
  • Arkadaşlar merhaba. Bir tanıdığım Azerbaycan'dan Iphone 6S 16 GB modelini 1300TL ye getirebileceğini söylüyor. Çocuk orda okuyor Bakü'de. Her sene ordan bilgisayar vs elektronik alıyor. Bu fiyatlar doğru mudur gerçekten 1300 TL ye getirebilir mi ? Ve bunun pasaport kaydı vs o tarz işleri hiç bilmiyorum , bilgisi olanlar paylaşabilir mi ?
  • iPhone 6s mi plus mi diye düşünüyorum.16 mi 64 diyede düşünüyorum. Napsam bilemedim. Fiyatlarda uçuk biraz. Bir kampanya yakalarsa kaçırmam.

Teknosa - media markt gibi mağazadan almak istiyorum, fikirleriniz nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Arkadaşlar merhaba. Bir tanıdığım Azerbaycan'dan Iphone 6S 16 GB modelini 1300TL ye getirebileceğini söylüyor. Çocuk orda okuyor Bakü'de. Her sene ordan bilgisayar vs elektronik alıyor. Bu fiyatlar doğru mudur gerçekten 1300 TL ye getirebilir mi ? Ve bunun pasaport kaydı vs o tarz işleri hiç bilmiyorum , bilgisi olanlar paylaşabilir mi ?

o fiyata 2. el olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Arkadaşlar merhaba. Bir tanıdığım Azerbaycan'dan Iphone 6S 16 GB modelini 1300TL ye getirebileceğini söylüyor. Çocuk orda okuyor Bakü'de. Her sene ordan bilgisayar vs elektronik alıyor. Bu fiyatlar doğru mudur gerçekten 1300 TL ye getirebilir mi ? Ve bunun pasaport kaydı vs o tarz işleri hiç bilmiyorum , bilgisi olanlar paylaşabilir mi ?

Bu işin ticaretini yapan bir akrabam var. Ürünün kapalı kutu Türkiye'ye gelişi 1750 - 1900 TL arası. O fiyata 2.el olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F3BCAC9BE -- 13 Temmuz 2016; 3:47:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

iPhone 6s mi plus mi diye düşünüyorum.16 mi 64 diyede düşünüyorum. Napsam bilemedim. Fiyatlarda uçuk biraz. Bir kampanya yakalarsa kaçırmam.

Teknosa - media markt gibi mağazadan almak istiyorum, fikirleriniz nelerdir?

www.hepsiburada.com
    Apple iPhone 6 64 GB (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-6-64-gb-apple-turkiye-garantili-p-TELCEPIPH664GBBE-N

www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-6s-64-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPIPH6S64GR-A

bende 2 ürün arasında kaldım, sanırım en ucuz da burada satılıyor.

• kapalı kutularda orijinal olduğunu nasıl anlarız sakata gelmeyelim

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.