Şimdi Ara

IPHONE 6 64GB SPACE GRAY 0 DEĞİŞİM CİHAZI - FİYAT DÜŞTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 IPHONE 6 64GB SPACE GRAY 0 DEĞİŞİM CİHAZI - FİYAT DÜŞTÜ
    Genpa'dan 0 olarak gelecek telefon henüz almadım, o yüzden Ankara içi elden satmayı planlıyorum. Şarj aleti ve kulaklığı da vereceğim, kutusu da duruyor. Her türlü sorunuzu sorabilirsiniz..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 13 Temmuz 2016 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

Fiyat takip.

pm

• MESAJI GÜNCELLEYEMİYORUM TELEFONUN SON 4 HANESİ HATASINDAN DOLAYI.

BUGÜN İÇİN ACİL SATILIKTIR. KARGO İLE GÖNDERİLİR FİYAT 1500 TL.

• Ürün ücreti havale yoluyla gönderildi. Kargolanması tarafımca beklenmektedir.
  • Ürün kargolanmadığı için para iadesi beklemekteyim. Kişi hakkında epey kötü yorumlar aldım. Gün içerisinde para iadesini alamazsam şahsı bizzat savcılığa şikayet edeceğim.

Benim ile birlikte iki kişi daha mağdur durumdadır. (Aynı ürünü iki kişiye satmıştır)

O kişilerle irtibat halindeyim.

O parayı kuruşu kuruşuna alacağım.

Böyle şereften yoksun olmamın lüzumu yok !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu bende yaşadım telefonu bana sattığı halde ilanı güncellemiş bir başkasına fiyat vermiş anlaşmış tam o kişide ücreti gönderecekken durumun farkına vardım . Bin bir takla attı yok yanlış güncelledim falan filan aman aman uzak durun.
    Kendisi Çankaya Üniversitesinde okuyor. Sanıyorum babasının (ama emin değilim) telefon numarası arayın çözün;
    05383445568
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 12 64gb TR CİHAZI SIFIR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu çocukla daha onceden alışveriş yaptım. Ürünü sorunsuz göndermişti. Ilani guncelleyemiyorum telefonun dört hanesinden dolayı demis bence hesap hacklenmis.. alışveriş yapmayın para göndermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 31 Ocak 2017; 14:25:59 >
  • Para iadesi yapılmazsa engeç pazartesi savcılıktayım

• pazar akşamı 3 parça için 800 e anlaştık dedimki sen malı gönder salı günü elimde olur oda salı günü ödemem var ya elinize geçmezse diye kabul etmedi sonradan monitörü başkasına cuma günü sattığını öğrendim hemen kendisine meseleyi sordum önce yanıt alamadım ilana yazıcam deyince çok meşkuldum yanıtlıyamadım arkadaşla anlaşamadık monitör bende dedi bende sen aynı ürünü 2 kişiyemi satıyorsun ben bu işin peşii bırakmam diyince bende aynı üründen 2 tane vardı dedi monitörü sattığı ama göndermediği arkadaşada monitör abimindi satmış o yüzden paranızı iade edeyim deyip parasını göndermiş o arkadaşta soruyor neden madem 2 monitör vardı bana para iadesi yaptın diye yani nedesek boş yazık eden kendine eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.