Şimdi Ara

iPhone 6 3. Kez değişti, çektiğim dertler (4. Cihaz da sorunlu geldi) ( videolar eklendi ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
6.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arka arkaya 4 tane değişim... peki bu 4 telefonda halen elınızdemı... siz yollamadan size yolluyorlar öylemi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

arka arkaya 4 tane değişim... peki bu 4 telefonda halen elınızdemı... siz yollamadan size yolluyorlar öylemi...

Yok şu şekilde oluyor

İlk cihaz geldi değişim istedim 2. Cihaz gelene kadar ilki de bende kaldı sonra 3. Cihazı istedim ama bu arada ilk cihazı da gönderdim.

Kısacası aynı anda maksimum 2 cihaz olabiliyor elinizde, siz birini gönderiyorsunuz o ellerine ulaşınca diğerini kargoya veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karus99

quote:

Orijinalden alıntı: aliekin

quote:

Orijinalden alıntı: karus99

Bugün zorlu apple store gittim satıcıya kasa açıklıgından dolayı iade etmek istediği mi söyledim ilk başta tmm felan dediler daha sonra arkadaş yanıma geldi pluslarda bu sorun genelde oluyor yeni alacagınız cihazda da olacaktır dedi ben dedim olsun değiştirmek istiyorum daha sonra nakit olarak ödedigim parayı bana havale ile göndereceklerini söyledirler havaleninde 10-15 gün sürecegini söylediler zaten banka hesap bilgilerim yanımda olmadıgı için o işlemide yapamadım.

Değişimi sordunuz mu hocam ?

yok hocam iade de almayız demediler havale yapmamız gerekiyor dediler sadece korkmayın değişim yapacaklardır.

Umarım buna hiç gerek kalmadan düzgün bir cihaz gönderirler

• Hocam aynı sorun ses açma kapama düğmesinin üzerinde var en kısa zamanda götüreceğim Apple Store'a

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktklvn.

Hocam aynı sorun ses açma kapama düğmesinin üzerinde var en kısa zamanda götüreceğim Apple Store'a

hocam benimde aynı yerdeydi götürdüm durumu anlattım isterseniz değiştiririz ama iphone 6 pluslarda bu sorun var dediler.
  • quote:

13 ekim tarihinde AOS dan iphone 6 Gold 64 GB siparişi verdim, son teslimat tarihi olan 30 ekimi geçirerek 31 ekimde bana teslim ettiler hem de suçlu biz değiliz 29 ekim tatildi diyerek ( sanki son dakika tatil olmuş, kaymakamlık kar yağışı yüzünden okulları tatil etti sanki )
    neyse tam cihazım geldi artık boşver diyecektim ki sol üst tarafında kasa açıklığı olduğunu fark ettim, hemen telefona sarıldım apple ı aradım ve değişim istedim, sağolsunlar yeni cihaz gelene kadar eski cihazın bende kalabileceğini söylediler, bu gün cihazım geldi 1. parti cihaz ama içinde 8.0.2 yüklü geldi ( ilk cihaz 8.0 ile gelmişti )
    eskisini göndermek için hazırlamak üzereydim ki dur bi karşılaştırayım şunları dedim, bu sefer de yeni cihazın ekranı daha soluk çıktı.
    Yarın arayıp 2. defa değişim talep edicem.
    Ya ben ters taraftan doğmuşum, ya da bu iphone cihazlarının hepsinde bir sorun var. Sorun sorun üstüne, deliricem arkadaş.

Güncelleme: 2. Kez değişim talep ettim ve gelen cihazı aldığımda şok geçirdim, ios 8.1 ile gelen bir ürün yani yeni üretim ama hem ekranın sol üstünde çok daha fazla bir açıklık var, hem de sağ tarafına bastırınca çıt diye ses geliyor.
    4. Cihaz için istekte bulundum, bu sefer nasıl gönderecekler merak içindeyim.

inanmayanlar için değişimlerin fotosu:

Ve
    Kasa açıklığı videosu :

http://youtu.be/Alwb43oKm2Y

iPhone 6 3. Kez değişti, çektiğim dertler (4. Cihaz da sorunlu geldi) ( videolar eklendi )

hocam geçmiş olsun benim cihazda da sağ tarafına bastırınca çıt diye ses geliyor iade işlemi nasıl oluyor sıkıntı yaratıyorlar mı ?

• Oha şansınız a boyle olmuş

• Arkaplanda çalan müziğin adı call me maybe
  • Arkaplanda çalan müzik
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

Bendede , annemdede iPhone 6 var , iki cihazdada en ufak sorun yok ...

iphone 4 ve 4S de olan o bembeyaz parlak ekran sonra çıkan modellerinde tam manası ile yok. Sarı çıkmayan ekranlar bile tam beyaz değil..

Ips panele gectigi icin birde ekran koyulugu ve panelim sarimtirak olmasi guneste daha rahat okunmasi icin yapilmis bir teknikmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaan87

quote:

13 ekim tarihinde AOS dan iphone 6 Gold 64 GB siparişi verdim, son teslimat tarihi olan 30 ekimi geçirerek 31 ekimde bana teslim ettiler hem de suçlu biz değiliz 29 ekim tatildi diyerek ( sanki son dakika tatil olmuş, kaymakamlık kar yağışı yüzünden okulları tatil etti sanki )
    neyse tam cihazım geldi artık boşver diyecektim ki sol üst tarafında kasa açıklığı olduğunu fark ettim, hemen telefona sarıldım apple ı aradım ve değişim istedim, sağolsunlar yeni cihaz gelene kadar eski cihazın bende kalabileceğini söylediler, bu gün cihazım geldi 1. parti cihaz ama içinde 8.0.2 yüklü geldi ( ilk cihaz 8.0 ile gelmişti )
    eskisini göndermek için hazırlamak üzereydim ki dur bi karşılaştırayım şunları dedim, bu sefer de yeni cihazın ekranı daha soluk çıktı.
    Yarın arayıp 2. defa değişim talep edicem.
    Ya ben ters taraftan doğmuşum, ya da bu iphone cihazlarının hepsinde bir sorun var. Sorun sorun üstüne, deliricem arkadaş.

Güncelleme: 2. Kez değişim talep ettim ve gelen cihazı aldığımda şok geçirdim, ios 8.1 ile gelen bir ürün yani yeni üretim ama hem ekranın sol üstünde çok daha fazla bir açıklık var, hem de sağ tarafına bastırınca çıt diye ses geliyor.
    4. Cihaz için istekte bulundum, bu sefer nasıl gönderecekler merak içindeyim.

inanmayanlar için değişimlerin fotosu:

Ve
    Kasa açıklığı videosu :

http://youtu.be/Alwb43oKm2Y

iPhone 6 3. Kez değişti, çektiğim dertler (4. Cihaz da sorunlu geldi) ( videolar eklendi )

hocam geçmiş olsun benim cihazda da sağ tarafına bastırınca çıt diye ses geliyor iade işlemi nasıl oluyor sıkıntı yaratıyorlar mı ?

Teşekkürler hocam.
    Benim bu son cihazda da sağ tarafından çıt çıt ses geliyor.

Hiç uğraştırmıyorlar, sadece düzgün ürün yollama konusunda bi sıkıntıları var. Onun dışında memnun etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

İade etmek istiyorsanız da sadece ücretin size gelmesi biraz zaman alıyor belki o sıkıntı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Justinin Maymunu

Arkaplanda çalan müziğin adı call me maybe

dikkat etmemiştim ne çaldığına

• quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

quote:

quote:

iphone 4 ve 4S de olan o bembeyaz parlak ekran sonra çıkan modellerinde tam manası ile yok. Sarı çıkmayan ekranlar bile tam beyaz değil..

Ips panele gectigi icin birde ekran koyulugu ve panelim sarimtirak olmasi guneste daha rahat okunmasi icin yapilmis bir teknikmis

Benim bildiğim güneşte rahat okuma mevzusunu ipad air 2 de yaptılar. İphone modellerinde henüz yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bildiğim güneşte rahat okuma mevzusunu ipad air 2 de yaptılar. İphone modellerinde henüz yok

Ekranin sarimtirak olmasi sebebi bundan kaynaklandigini okumustum ayrica otomatik parlaktikta iphone 6 icin problem hic yasamadim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ekranin sarimtirak olmasi sebebi bundan kaynaklandigini okumustum ayrica otomatik parlaktikta iphone 6 icin problem hic yasamadim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de 6 kullanıyorum görüldüğü üzere sıkıntı yaşamadım ama Air 2 nin ekranı yansıtmıyor. Yansıma engelleyici var üzerinde, ondan bahsediyorum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de 6 kullanıyorum görüldüğü üzere sıkıntı yaşamadım ama Air 2 nin ekranı yansıtmıyor. Yansıma engelleyici var üzerinde, ondan bahsediyorum :)

O zaman konu kapanmistir :))))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aliekin kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Benim yeni telefon geldi. Detaylar aksama

• hocam telefonu gönderdim iade kabul ettiler sizin sıkıntılı üründe gold heralde benimki de gold silver la değiştirdim 26 elimde olacak hayırlısı ile inşallah bir sıkıntı olmaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.