Şimdi Ara

Iphone 6 16 gb almakla hata mı yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün oldu alalı. Şuan pek bir hafıza problemi yaşamıyorum normal olarak fakat ilerde bu benim başıma bela olur mu? Çok müzik dinleyen bir tip değilim şarkılarım birike birike en fazla 150 tane falan olur oda en fazla. Çok fazla fotoğraf da çekmiyorum gerçi sorun değil iCloud yada bilgisayarla bir şekilde hallederim fotoğrafı. Çok yüksek boyutlu oyunlar oynamıyorum şuan indireceğim maksimum sayıda oyun indirdim(4-5) onları da hevesim geçince silerim maymun iştahlıyım

Özet olarak,ilerde gelecek olan güncellemeler konusunda telefonum bana sıkıntı yaratır mı? Telefonumu uzun ömürlü kullanmak istiyorum para verdik okadar(2017-2018e kadar ) Şuan 7.9 gb boş alanım var indireceğim her şeyi indirip birkaç fotoğraf,müzik attığım halde.

Teşekkür ederim şimdiden hepinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaxarete -- 25 Aralık 2014; 22:15:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa sorun yok demektir. Evet 64 GB avantaj en azından iCloud veya bilgisayar yedeklemelerine gerek kalmıyor ancak 16GB da çok yükleme yapmazsanız yetecektir.

• Yazdığın gibi kullanıyorsan yeterli ileride sıkıntıya sokmaz güncellemeler
    androidmi bu 16GB telefonda güncelleme yaptık 8Gb dosya indi pc ye telefon üzerinden yapamadık ios daha 2GB bile değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ChuckMolfred

Ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa sorun yok demektir. Evet 64 GB avantaj en azından iCloud veya bilgisayar yedeklemelerine gerek kalmıyor ancak 16GB da çok yükleme yapmazsanız yetecektir.

İçim rahatladı hocam teşekkür ederim.

• Rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Yazdığın gibi kullanıyorsan yeterli ileride sıkıntıya sokmaz güncellemeler
    androidmi bu 16GB telefonda güncelleme yaptık 8Gb dosya indi pc ye telefon üzerinden yapamadık ios daha 2GB bile değil

Hocam kusura bakma biraz cahilim ios konusunda öğreneceğim. Önceki telefonlarım hep androiddi ama bu rahatlığa alıştıktan sonra bir daha iPhonedan başka bir telefona para vereceğimi zannetmiyorum. Keşke daha önceden fark etseymişim.

• Fazla büyük oyunlar yüklemedikten sonra 16 gb yeterli oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Fazla büyük oyunlar yüklemedikten sonra 16 gb yeterli oluyor.

Yüklüyorum fakat uzun süreli tutmuyorum siliyorum açıkçası büyük oyunlar bırakın telefonu beni bile yoruyor. Asphalt8 i oynadım ve sildim dün onun yerine takıp kulaklığı 2048 oynamak daha eğlenceli geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: JC

quote:

Orijinalden alıntı: ø

Fazla büyük oyunlar yüklemedikten sonra 16 gb yeterli oluyor.

Yüklüyorum fakat uzun süreli tutmuyorum siliyorum açıkçası büyük oyunlar bırakın telefonu beni bile yoruyor. Asphalt8 i oynadım ve sildim dün onun yerine takıp kulaklığı 2048 oynamak daha eğlenceli geliyor

Bir yerden sonra oyuna doyunca o hafıza yeterde artar sana.

16 gb hafızanın bir avantajı var, nandlar az olduğu için 64 ve 128 gb hafızalara göre telefonu ve uygulamaları daha hızlı açıyor.

Bunun için bir test videosuda hazırlanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 25 Aralık 2014; 22:33:17 >

• Ben 4s i 16 gb almıştım keşke 32-64 alsaydım o zamanlar yeter diye düşündüm ama yetmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcatMiA

Ben 4s i 16 gb almıştım keşke 32-64 alsaydım o zamanlar yeter diye düşündüm ama yetmiyor

Hocam her telefonun sonu elbette ki gelecektir önemli olan uzun süre kullanılıp kullanılamayacağı. Kaldı ki 4s güzel telefondur bana göre hatta arkadaşım yeni 4s aldı.

• quote:

quote:

Ben 4s i 16 gb almıştım keşke 32-64 alsaydım o zamanlar yeter diye düşündüm ama yetmiyor

Hocam her telefonun sonu elbette ki gelecektir önemli olan uzun süre kullanılıp kullanılamayacağı. Kaldı ki 4s güzel telefondur bana göre hatta arkadaşım yeni 4s aldı.

Telefondan çok memnunum cidden çok güzel ama hafıza sıkıntı olmaya başladı sadece müziklerim 4gb yer kaplıyor. 2000 kadar fotoğraf var 4-5 küçük oyun var. Yer kalmadığı için geçen gün 2gblık oyunumu sildim

• quote:

quote:

quote:

Telefondan çok memnunum cidden çok güzel ama hafıza sıkıntı olmaya başladı sadece müziklerim 4gb yer kaplıyor. 2000 kadar fotoğraf var 4-5 küçük oyun var. Yer kalmadığı için geçen gün 2gblık oyunumu sildim

Hocam müzikle oyunu çok sevmediğim için bana yetiyor herhalde. 8gb hafızam hala duruyor tüm dinlediğim müzikleri attım sadece 40 tane oldu kaplarsa fotoğraflarım ciddi yer kaplayacak onları da bi şekilde hallederim artık iCloudla falan.

• Ne kadar geç açılırsa açılsın 64 gb candır. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ,bu konu benim de gündemim de, 1 haftalık i6 16gb cihazım var apple Store dan aldım. detaylar fotoğraf da telefonu alırken ileri yi değil de cebimi düşündüm. 😆 64 gb almalimiydim ?almak istersem Store yardımcı olabilirmi kolay gelsin.
     Iphone 6 16 gb almakla hata mı yaptım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_divx -- 26 Aralık 2014; 11:09:54 >
  • hata yapmışsın ..
  • durumunuz varsa, seneye falan değiştirmeyecekseniz, apple store den aldıysanız daha 2 gün olmuş gidin 64 olanını alın içiniz rahat etsin.
  • Geçen sene iPhone 5 aldım 16 gb. 32 gb kalmamış ellerinde getirtmeye çalışırız ama durum ne olur bilmiyorum dediler ben de direk aldım. Resimler falan halloluyo dediğiniz gibi, hepsini pcye atıyorum resimlerin sonra siliyorum telefondan. Müzik sıkıntılı olabiliyo bi de yüksek kaliteli olduğu için müzikler daha fazla yer kaplıyo, videolar hd onlar sıkıntı yaratıyo. En çok sıkıntıyı 13 Temmuz Metallica Konseri'nde yaşamıştım. Resim video çekicem diye ne var ne yok sildim telefonda çünkü video çok yer kapladığı için hafıza kalmamıştı. Bu gibi durumları da düşünmek gerekiyomuş telefon alırken, onu anladım
  • 47 uygulama 3000 resim ve 100-150 müzik ile 2 gb kadar yer kalıyor bana fazlasıyla yetiyor açıkcası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.