Şimdi Ara

İPHONE 6 // 128 GB // GOLD // KUTULU //1550 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonun öncelikle fiyat bazında pazarlık yapmayacağimi belirtmek istiyorum.

Ürünün öncelikle orjinal şarj cihazini başka bir şehirde kaybettim o yüzden diğer telefonumun orjinal iphone şarjını veriyorum.

Ürünün kutusu var akabinde aşağida yazdıklarımı iyice okumaniz lazim.Ben bunlarin dışından bir sorunu olursa kesinlikle kefilim!

Telefon elimden yaklaşık 3 ay önce düştü ve ekranı kırıldı bu sebeple telefon işlem görmüş olup ekranı değişmiştir.

görüldüğü üzere , akabinde fiyat olarak tek fiyat 1550 TL düşünmekteyim telefonun dört bir tarafını çektim.

Pazarlık veya takas için lütfen mesaj atmayin.

Ürün yurtici cihazidir her ne kadar garanti dışı kalmış olsa dahi ne zaman alındığına dair bilginiz olsun diye garanti sorgulaması yaptim.

Ürünün bazi testlerini yaptim batarya , parmak izi vs. ayrıca yanında 3 adet kılıf vereceğim.

İPHONE 6 // 128 GB // GOLD // KUTULU //1550 TL İPHONE 6 // 128 GB // GOLD // KUTULU //1550 TL
     İPHONE 6 // 128 GB // GOLD // KUTULU //1550 TL İPHONE 6 // 128 GB // GOLD // KUTULU //1550 TL İPHONE 6 // 128 GB // GOLD // KUTULU //1550 TL
     İPHONE 6 // 128 GB // GOLD // KUTULU //1550 TL İPHONE 6 // 128 GB // GOLD // KUTULU //1550 TL
     İPHONE 6 // 128 GB // GOLD // KUTULU //1550 TL

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZemberekKuşu -- 2 Kasım 2016; 10:27:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.