Şimdi Ara

Iphone 5sden htc one m8e geçen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben geçtim baya oldu. Hiçte pişman değilim.
  • Teşşekürler yorumunuz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de iostan geçtim. Hız olarak kesinlikle çok iyi telefon. Ama android in telefonu özelleştiren uygulamalarıbana çok basit ve amatör geldi. Yani telefonu istedigimiz gibi özelleştiriyoruz ama çok gereksiz stabil olmayan saçma sapan programlarla dolu android. Bir de apple da msj gelince ekranın ortasına açılan kutuyu arıyorm çok :( uygulamalar var androidde ama benim denediklerimin hepsi sıkıntılı cıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iertgi123

Arkadaşlar n11 den almak istiyorum fiyatı daha uygun geldi ve kvk garantili. Sizce bu sitelere güvenmeli myiim?
     Iphone 5sden htc one m8e geçen var mı?

Güvenebilirsin tabi telefon geldiğinde garanti kağıdıda gelecek.N11'den alışveriş etmeyen kalmadı forumda...

• Insan korkuyor doğal olarak :D 1.900 para veriyorsun karşına gelen sahte düşünsenize :D teşşekürler arkadaşlar.

• Arkadaşlar konu günceldir Yorumlarınızı alabilir miyim

• iertgi123 İ kullanıcısına yanıt
    M8 aldım ben, 5S kullanıyordum. Pazartesi günü geliyor

3G açıkken facebook ve instagram'a aynı anda girince 5S gibi elini yakacak derecede ısınacağını hiç düşünmüyorum, o yüzden 5S'ten her türlü üstün benim gözümde. Tek eksiği ios, onu da ipad mini retinam ile unutuyorum :)
  • tabii ki htc m8 alınır ios 5s onun yanında nedir ki ?
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Nerden ne Kadar'a aldınız öğrene bilir miyim?

• iertgi123 İ kullanıcısına yanıt
    Telefoncu bir arkadaşımdan aldım, 1350 liraya ancak ne garantisi var ne de faturası, şanslı isem sorunsuz kullanırım şanssız isem 1350 lira çöpe gider
  • Arkadaşlar konu açmak istemedim. Buradan sorucagim. Z3 compact ve m8 arasında kaldım. Z3 compact tasarım arayüz ve birkaç kronik sorun olarak geride duruyor. M8 bu konularda cok daha çekici. Sizce hangisini almalıyım? 2-3 sene rahatça kullanmak istiyorum.

• Bende iki cihaz arasında kaldım

• SBJKN1903 S kullanıcısına yanıt
    HTC yi bir adım önde görüyosunuz zaten o zaman HTC alın sizin ısındıgınız telefon HTC
  • Ben 5s den geçtim geçtiğim gün pişman oldum. Bu telefonu kullanan arkadaşlar varsa bi kaç sorum olacak cevap verirlerse memnun olurum.
    1. Turkcell kullanıyorum 3g bağlantısı arada kopuyor.
    2. Kamera yi açıp ekranda seçim yaparken garip bi tuş sesi çıkıyor bu normal mi
    3. Bazı uygulamaları yukleyemiyorum. Sürüm uygun değildir diyor.
    Kullananlar lütfen cevap versin memnun olurum

• Telefonuna Güncelleme gelmemiştir sırayla dağıtılıyor güncellemeler diğer forumlardan okuduklarımla söylüyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.