Şimdi Ara

Iphone 5s ve Note 3 acil yardım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba daha öncede konu açmıştm note3 mü ıphone 5 mi alayım diye. Fakat iphone 5s ve note3 ün fiyatı şuan aynı. Aslında bu akşam nerdeyse alıyordum. Vodafone da iphone 5s normal taatsüz 2300 e geliyor dedi hemen yanında teknosa vardı. Orada note 3e baktım almaya karar verdim fakat son anda vazgeçip tekrar sormaya karar verdim.
    Note 3 ün ekranı ve kalem özelliği beni cezbediyor kalemi kesinlikle kullanıcam alırsam.
    iphone 5s ise stabil sorunsuz.

Fakat note 3 teki endişem bu fiyata değermi sizce sorunsuz kullanırmıyım. Android eskiye bakarak daha sorunsuz fakat uzun sürede sıkıntı çıkarmasından korkuyorum.
    Iphone 5s te ise tek sorun ekranın küçük olması acaba bu konuda sıkıntı yaşarmıyım internette gezinirken vs sorun yaşarmıyım. Günümüzde artık telefon ekranları büyüdüğü için biraz bu konuda pişman olurmuyum diye şüphem var açıkçası.

Tarafsız ve ikna edici yorumlar bekliyorum arkadaşlar büyük ihtimalle yarın gidip alıcam.

• Maalesef ikna edici yorum yazamayacagim.Cunku senin gibi ikilemdeyim.Iphone 5S havale ile 2050 TL(16GB) Note 3'te 2100 civari diyebiliriz.5S dedigin gibi cok küçük oldugu icin istemiyorum.Note 3'ude Samsung s2 kullandigim ve exynos islemci kullandığı icin istemiyorum.
    Piyasada da bu iki telefonun haricinde guzel telefon yok.Kasim ayinda Htc One Max gelecek ama oda ise yaramaz.Iyi batarya performansi sunuyor ve kilifla 4500 mah a yukseltilebiliyor.Ama gel gelelim snapdragon 600 kullanıyor.
    Bu yuzden bende kararsizim ve Lumia 1520 kafami karıştırıyor. Donanimi mukemmel ama yazilimin gelismesi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5S alıp sonra Note serisine geçebilirsin telefonu satıp ama tam tersi durumda samsunglar daha fazla değer kaybediyor maalesef
  • Bir üst mesajda arkadaşın dediği gibi 5S alıp bir süre sonra satıp sıfır Note3 veya Lg G2 alabilirsin benim tavsiyem şimdiden G2 alır 800tl de cebinde kalır keyfine bakarsın tercih sizin

• Galiba iphone 5s alıcam daha mantıklı gözüküyor

• uzun süre kullanıcaksan apple iyidir ama bence küçük ekranların devri geçti artık (eğer büyük ekrandan nefret etmiyorsan) şahsen bu saatten sonra hiç bi konuda o ekran beni tatmin etmez , ayrıca Z1 gibi bi dev varken neden sadece note 3 diyorsun onuda anlamış değilim , ben Z1ede bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

uzun süre kullanıcaksan apple iyidir ama bence küçük ekranların devri geçti artık (eğer büyük ekrandan nefret etmiyorsan) şahsen bu saatten sonra hiç bi konuda o ekran beni tatmin etmez , ayrıca Z1 gibi bi dev varken neden sadece note 3 diyorsun onuda anlamış değilim , ben Z1ede bak derim

Bende Z1 alacaktim fakat inceledikten sonra vazgectim.Ekrani , ses kalitesi ve batarya performansi rakiplerinin gerisinde.Su geçirmesin diye her ozelligi kismislar.Keske su gecirseydide diger ozellikleri gelistirilseydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 2 Sorunu [YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

uzun süre kullanıcaksan apple iyidir ama bence küçük ekranların devri geçti artık (eğer büyük ekrandan nefret etmiyorsan) şahsen bu saatten sonra hiç bi konuda o ekran beni tatmin etmez , ayrıca Z1 gibi bi dev varken neden sadece note 3 diyorsun onuda anlamış değilim , ben Z1ede bak derim

Sony istememe sebebim eski telefonumda sony. O yüzden sıkıldım hemde inceledim beğenmedim.
  • Bu arada iphoneda en uygun vodafone da va. O da taatsüz kredi kartı ile 2300 civarı. Onun dışında apple storeda 16 gb için 3-5 hafta diyor. Galiba en erken bir ayda alabiliriz 5s'i. Diğer mağzalarda fiyatı çok yüksek. Bu yüzden ibre note 3 e doğru kayıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scream375

quote:

Sony istememe sebebim eski telefonumda sony. O yüzden sıkıldım hemde inceledim beğenmedim.

Sen bilirsin bunlar disinda G2 ya da note 3 al derim ama ben olsam 16gb lik 5s e o parayi vermezdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scream375

quote:

Sen bilirsin bunlar disinda G2 ya da note 3 al derim ama ben olsam 16gb lik 5s e o parayi vermezdim

Eyvallah sağol yorumun için. Bende kararsızım o yüzden biraz bekliyim diyorum.

• Bence bekle S5 al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.