Şimdi Ara

iPhone 5S Uzay Gri mi yoksa Gümüş Gri mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,başlıkta belirttiğim gibi iPhone 5S de hangi renk alacağım hakkında kararsızım.
    Aslında Uzay Gri alacaktım ama Silver da beni çizik göstermemesi ile cezbetti.
    Apple iPhone 5S case ile kullanacağım.Kafama esti mi kılıfsız da kullanırım ama 2 ay iPhone 5 imi kılıfsız kullandım (siyah) birkaç köşelerde minicik nokta çizik dışında birşey olmadı yani dikkatli kullanırım.Çizilse de pek umrumda olmaz.
    Sizce hangisi?
    Not:Biraz sıradışı olmayı severim (ASLA AMA ASLA GOLD ALMAM)

• kardeşim bende senin gibi uzay grisi ve silver arasında kaldım çizik falan olur diye istemiyordum uzay grisi ancak uzay grisi aldım hiç de pişman değilim hem bana göre silverdan daha da şekil ve ciddi duruyor. Zaten bumper kılıfla kullanacaksan bişi olmaz ben spigen sgp slim armor s ile kullanıyorum gayet memnunum.
    TAbi iş senin zevkine kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle uzay grisi hocam çok asil duruyo bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht0112

kardeşim bende senin gibi uzay grisi ve silver arasında kaldım çizik falan olur diye istemiyordum uzay grisi ancak uzay grisi aldım hiç de pişman değilim hem bana göre silverdan daha da şekil ve ciddi duruyor. Zaten bumper kılıfla kullanacaksan bişi olmaz ben spigen sgp slim armor s ile kullanıyorum gayet memnunum.
    TAbi iş senin zevkine kalmış

Ben de uzay gri seviyorum ancak silver de fena değil gibi...
  • emin olun siyah bende alırken beyazla arasında kaldım ama siyah aldım ve 6 aydan beri kullanıyorum bir an bile düşünmedim güvenin
    edit: tel ip4s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDDH -- 20 Aralık 2013; 18:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakanunsl1:1:1.1

emin olun siyah bende alırken beyazla arasında kaldım ama siyah aldım ve 6 aydan beri kullanıyorum bir an bile düşünmedim güvenin

Ben de 6 ay deyince..
    Ben 5S için bakıyorum.Sizce?
  • İphone 5 deseydin beyaz derdim

Ama 5s de favorim uzay grisi ve gold
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklikta siyah mi beyaz mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craie

quote:

Orijinalden alıntı: Atakanunsl1:1:1.1

emin olun siyah bende alırken beyazla arasında kaldım ama siyah aldım ve 6 aydan beri kullanıyorum bir an bile düşünmedim güvenin

Ben de 6 ay deyince..
    Ben 5S için bakıyorum.Sizce?

uzay grisi 4s renkleri çok farklı değil bence ip5 te siyah renkte yanlarıda siyah ama 5s te yanları gri yani

• Legen_dary L kullanıcısına yanıt
    Sağolun.
  • uzay grisi kolay kolay çizilmez dikkatli kullanırsanız.
  • kesinlikle uzay grisi daha şık duruyor
  • uzay grisi daha şık.ama bana sorarsan htc one daha iyi bir telefon
  • uzay grisi diyorum zaten suanda stokta yok bellı olmuyor mu :)
  • Ben şansıma edeyim arkadaş . Bugün gittim 5s almaya ama koskoca eskişehirde uzay grisi 32gb 5s bulamadım :( gold dolu ne hikmetse. o kadar para vercem istediğimi alırım mantığıyla almadan eve geldim. Ayrıca incelediğimde home tuşu bana biraz küçük geldi videolarda izlediğimde daha büyüktü sanki :D bide çok parmak izi oluyo home tuşu :D ( 500 kişi dokunursa olcağı o gerçi :D ) Neyse apple store dan alayım bari dedim. Fakat daha önceleri denemek amaçlı girdiğimde nası oluyo filan diyerek sepete eklemişim. şimdi almaya kalktığımda 10 bin tl civarı ücret gösteriyo. VE sepeti göremiyorum daha önce seçtiklerimi kaldıramıyorum yani.

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Kafayı yicem artık bugün
  • Gold
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora260

Ben şansıma edeyim arkadaş . Bugün gittim 5s almaya ama koskoca eskişehirde uzay grisi 32gb 5s bulamadım :( gold dolu ne hikmetse. o kadar para vercem istediğimi alırım mantığıyla almadan eve geldim. Ayrıca incelediğimde home tuşu bana biraz küçük geldi videolarda izlediğimde daha büyüktü sanki :D bide çok parmak izi oluyo home tuşu :D ( 500 kişi dokunursa olcağı o gerçi :D ) Neyse apple store dan alayım bari dedim. Fakat daha önceleri denemek amaçlı girdiğimde nası oluyo filan diyerek sepete eklemişim. şimdi almaya kalktığımda 10 bin tl civarı ücret gösteriyo. VE sepeti göremiyorum daha önce seçtiklerimi kaldıramıyorum yani.

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Kafayı yicem artık bugün

Hepsini sipariş et

• KeiranLee kullanıcısına yanıt
    Almayacağımı kalın yazıyla belirttim.Ben de size 12 numara gözlük öneriyorum

• Sen bence başka birşey al bırak iPhone 'yi
  • Uzay grisi al, çizilmeyi umursama dikkatli kullanırsan birşey olmaz ben bile düşünüyorum ip5 i siyahla takaslasam mı diye.
  • ben bir heves gold 32GB Aldım 1 hafta içinde iade edip spce grey istedim;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.