Şimdi Ara

Iphone 5S sizce almalımıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nakit param var bir telefon almak istiyorum. iphone 5si kestirdim gözüme ben kıbrıstayım burda 2200 TL almayı düşünüyorum ama çevremdeki herkes okadar para verilirmi bi telefona gibi şeyler söylemekte ve aklımı bulandırmaktalar. Ve başardılar. Arkadaşlar sizinde değerli yorumlarınızı almak istedim. Sizce iphone 5s almalımıyım? Yoksa başka bir telefon önerirmisiniz?

• Tabi gerek yok git s4 al gerisi cebine kalir,yok gosterise merakliyim diyorsan al o zaman 5S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam samsungun hiç bi modelim hoşuma gitmiyor köşeleri çok yuvarlak.
  • guzelindir G kullanıcısına yanıt
    Bb z10 al

• Maddi sıkıntın yoksa sık telefon değiştirmiyorsan alıp 2-3 sene kullanacaksan neden alınmasın biraz daha ucuz olsun dersen LG G2,Xperia Z'de alabilirsin
  • baktımda hocam pek gözüm tutmadı açıkcası ama yinede aklımda bulunsun en son bi tam anlamıyla araştırırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

Maddi sıkıntın yoksa sık telefon değiştirmiyorsan alıp 2-3 sene kullanacaksan neden alınmasın biraz daha ucuz olsun dersen LG G2,Xperia Z'de alabilirsin

hocam xperia znin yenisi çıkacak onu düşünmedim değil aslında ama lg g2 nedir hocam çok büyük :)
    Maddi sıkıntım yok en son 2-3 sene önce nokia c6-01 almıştım halen onu kullanmaktayım. telefon aşırı şekilde kasmaya başladı bende almışken iyi bitane alayım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzelindir -- 11 Kasım 2013; 15:52:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    G2'nin ekranı Z ve Z1 den büyük ama kasa ölçüleri olarak daha küçük G2 bana göre tasarım harikası bir cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

G2'nin ekranı Z ve Z1 den büyük ama kasa ölçüleri olarak daha küçük G2 bana göre tasarım harikası bir cihaz
    hocam önerdiğiniz telefon değilde bana 2-3 sene kullanacaksan al dediğinizde iphone kafama yattı gibi.
    Samimi söylüyorum ben sık telefon değiştirmeyen biri olsam İphone den başka telefon almam güncelleme desteği olsun stabilitesi olsun ikinci el değeri olsun her türlü İphone daha mantıklı
  • çok güzel konuşuyosunuz hocam böyle iphone 1 adım daha yaklaştım :) peki son olarak bu nokia lumia 1020 hakkında ne düşünürsünüz
    Güzel cihaz ama marketi biraz zayıf uygulama açısından
  • Lumia 1020 al 3 yil kullan ,3 yilda guncelleme full alir zaten,marketi pek onemseme olanlar yeterli gelecektir zaten gelisiyor hergecen gun, o yuzden 1020 alirsan hem ileriye donuk olmeyen bi telefon olur hemde fotograf cekmeninde tadina varirsin

• Aldığın telefonu çevrendekiler değil sen kullanacaksın. Aklına yatıyorsa ne bakıyorsun çevrendeki laflara. Al gitsin.
  • ipuma: 1020 yi gerçekten araştırmak istiyorum ama arkadaşlarım hiç bulaşma diyolar. 3 sene önce aldığım c6-01 den ilk başta memnundum ama güncelleme falan durunca biraz daha kasmaya başlayınca artık miyadını doldurduğunu anladım. hem kullanırken bazı sorunlar falan yaşatıyordu. Şimdi 1020 yi alırsam acaba yine olurmu yine bişi çıkarmı diye sormuyo değilim kendime.

asi_: Öylede sonuçta para veriyoruz yinede etrafımın bir önerisini almak istedim :) ama haklısın gibi 1 hafta düşünüp tekrar bi durum değerlendirmesi yapıp alacağım bir telefon bakalım.
  • O zamanlar microsoft yoktu,microsoft bi kismini satin alinca kontrolu eline aldi guncelleme yonunden 2016 ya kadar tum lumialarin guncelleme alacaginin net bilgisi var microsoft tarafindan aciklama yapildi.ha yinede pek uygulamaya felan onem veriyorsan al derim o zaman iphone

• açık ara en hızlı telefon 5S şu sıralarda para sıkıntı değilse 5S alınır. zaten uzun yıllar götürür
  • 1020 ile 5s karşılaştırmasınıda ilk defa görüyorum 1020 telefon mu ki al tuğla diye kullan iphone 5s ile arasında 150-200 tl fark için 1020 almak şaçmalık bana göre. ne adam gibi bir arayüz nede market yapmayın etmeyin 1020 ye 2000 tl verilir mi kamerası çok iyi dersiniz ona birşey diyemem ama sırf kamera içinde telefona 2000tl verilmez bence en azından 3 sene kullanacaksanız kesinlikle 5s alın ekranı büyükten hoşlanırım diyorsanız note 3 de olabilir.
  • hiç abartmıyorum 5s i al rahat 5 sene kullanırsın. ıphone dan daha sağlam bir cihaz varmı ya ? teyzem 3gs kullanıyor ilk çıktıgından beri. 2009 damı ne cıkmıstı 4 sene olmuş kaçkere gozumun onunde ne düşüşler yaşadı tık yok telefonda taş gibi. ben 1 sene ıphone 4 5-6ay 4s ve 1 yıl 5 kullandım hala 5 kullanmaktayım. Telefon benden neler çekti ya. Nerelerden düşürdüm yağmurda çamurda tık demedı cıhaz. ıphone 5 gerçekten çok dayanıklı 5s dahada dayanıklıdır bence. motosikletle 50-60da giderken fırladı telefon yıne saglam. tamam koşelerde ezilmeler boya soyulmaları vs var ama sonuçta çalışıyor ekranı yerınde. arkadaşta s3 vardı telefonu ceketının cebıne koyarken düşürdü ekranı tuz buz oldu. Umarım açıklayıcı olmuştur hayırlı olsun yenı telefonun emın ol pişman olmayacaksın aldıktan sonra bana teşekkur edebılırsın

Burda hayatında ıphone kullanmamış insanların yorumlarına kanma. onlar ıphone u sadece hava atmak için alınan enayı telefonu sanıyorlar. Sözüm meclisten dışarı. Örneğin @web101 arkadaşım androıd fanı olmasına rağmen tarafsız guzel yorumlar yapmış. Böyle insanları tebrık edıyorum...

• hocam dediğinizi yapacağım iphone 5s alacağım artıkın çok kafama takıldı çünkü
    sonra teşekkür etmeye gerek yok şimdiden teşekkür edebilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.