Şimdi Ara

İPHONE 5S SERVİSE GÖNDERME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncellikle herkese merhaba geçen hafta çarşamba günü vatan bilgisayar ankara ankamall şubesinden 0 iphone 5s aldım aldığım gün eve geldim hattımı taktım kurulumu yaptım ve 6 gibi şarja taktım gece 4 te şarjdan çıkardım sabah 8 gibi okuldaydım okulda birşey dikkatimi çekti telefonun açma kapama yerini gevşek bırakmışlar sanırsam önce içinden parça sesi geliyor sandım arkadaş gösterdim bu böyle böyle baktı üstünden geliyor dedi baktım üstündeki açma kapama şeyini gevşek bırakmışlar gerçektende daha sonra aradan 2 gün geçti sanırsam kamera bölgesinden boncuk sesi gelmeye başladı hafif bir tık tık yapıyorum telefona boncuk sesi geliyor ilk sorunum bu 2. sorunum ise telefonun şarjını diyelim akşam 84 de bırakıyorum sabah bi kalktım şarj 70 e düşmüş wi-fi vesayire kapalı bu telefonu servise göndermek istiyorum bir sorun çıkarırlarmı 0 üstünden 1 hafta geçti kesinlikle telefon düşmedi özenle kullandım hala üstündeki jelatinler duruyor bana bi yardım edin ben bu telefonu servise göndersem yardım ederlermi şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

• O ses kameradan geliyor ve o tustaki bosluk normal. Fotografini cekip atarsan bakariz istersen. Sarj konusuna gelecek olursak en cok sarj yiyen uygulamalara bakip kontrol et. Push mail, hucresel veri, arka plan güncellemeleri bunlar gibi seyler varsayilan olarak acik şekilde gelir telefon. Kullandigin surumde de sıkıntı olabilir çünkü son iki ios sürümünde sarj sorunlari var onlarda bir sonraki güncellemeler ile düzelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O gelen ses üst kilit tuşundan geliyor ve ses gelmesi normal.Ben de de böyle çünkü.Üst kilit butonu hafif sallanır ve gevşektir.

Şarjın aniden düşmesi olayını bilmiyorum ama tahminen bazı ayarlar eğer açıksa kapat.

+Arkaplanda uygulama yenileme
    +Konum Servisi(Özellikle bu çok şarj yer)
    +Telefonu çok sıcak ortamda tutma.35 derece üstü gibi
    +Wifi Hücresel veriden daha az enerji kullanır.Mümkünse wifi kullan hep.
    +Pil kullanımına bak ve orada ki uygulamaların altında ki uyarılara bak.
    Mesela bir uygulamanın altında "Arka Plan Etkinliği" yazıyorsa, ilgili uygulamanın arka plandayken de pil kullandığını belirtir. Yani siz başka bir uygulamayı kullanırken o uygulama şarj harcamaya devam etmektedir.

Apple'ın "Pil Ömrünü ve Kullanım Süresini En Üst Düzeye Çıkarma" metni
    https://www.apple.com/tr/batteries/maximizing-performance/

• Servise versem bu sebeplerden bana yeni bir cihaz vermezlermi ?
  • Abimde aynı telefonu kullanıyor onun kamerasından böyle bir ses geliyor ayrıca ben üst tuşu tutup ufak bir sallama yaptığım zaman gene ses geliyor
  • Abimdekinden ses geliyor yazmışım kusura bakmayın onunkinden ses gelmiyor
  • Dediğin şeyler sorun değil 5s lerin hepsinde öyle kameradan gelen ses kameradaki otofokus yapan parça ileri geri hareket ederken olur telefonu sallarsan o mekanizmadan ses gelir netleme yaparken kulağını koy duyarsın o sesi sorun değil. Power tuşuda sorun değil tüm 5 5s ve se kasalı iPhone larda var fabrika öyle imal etmiş boşu boşuna cihazı servise verip çöp etme tamir görecek vidaları yalama olacak değişim yaparsalar da daha kötü swap cihaz iflah olmuyor yamuk kasa mı desen şebeke sorunlumu desen değişim cihazı tecrübelerimden hiçbiri iyi olmadı hep arızalı falsolu cihazlardır swaplar boşa takıntı yapıp çöp etme cihazı yazık günah..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.