Beyler 2.el iphone 5s aldım 1 ay garantisi vardı neyse ben telefonu 10 gün falan kullandım telefonu şarja mesela yüzde 12 deyken takıyorum yüzde 30 a atıp doldurmaya başlıyordu bende araştırdım batarya sorunu var dediler garantiye gönderdim bataryada bir sorun yok deyip gönderdiler o zaman telefonu çakma şarj aletiyle şarj ediyodum sonra garantiden geldi telefonu bana satan adamdan orjinal şarj aleti istedim adam bana sadece kablosunu orjinal verdi adaptörü çakma verdi telefonu şarja taktım ilkinde birşey yoktu sonra ios 10 yaptım telefonu bu sorun tekrar ortaya çıktı yüzde 50 de kapandığı oldu bugün, yüzde 8 deyken kapandı acaba adaptör çakma olduğu için mi yapıyor ya da ios 10 da mı böyle sorun var ya da batarya da mı bir sorun var garantisi de bitti garanti bataryada birşey yok deyip gönderdi napmam lazım beyler yardım edin orjinal adaptör alsam sorun çözülür mü
Aynı sorun bende de var, bende pilimin öldüğünü düşünüyordum.
dream54
kullanıcısına yanıt
valla kardeşim garantiye gönderdim cihaz değişimi talep ettim ne cihaz değişimi yaptılar ne bataryayı değiştirdiler bir sorun yok deyip gönderdiler bence sürümden kaynaklı birşey ama 9.3.4 ve 9.3.5 de de bu sorun vardı