Şimdi Ara

iPhone 5s şarj kullanım süresi normal mi? (Edit geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Edit: arkadaşlar yeni 5s aldım ios 9.3.2 jb li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 1 Şubat 2017; 2:15:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu süreyi tasarruf modu olmadan alıyorum ama sürüm 9.3.5
  • sizin cihazlar yenimi 10.2 kullanıyorum ben 4.4-30 saati zor görüyorum bence gayet iyi bana göre (6-7 aylık cihazım)
  • Cemented kullanıcısına yanıt
    %20 den sonra tasarruf tabi

• Sürenin 2 saat 30 dakikası arkaplan olduğu için normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kullanım süresi önemli aslında. 5-6 saat müzik dinleyerek 1,5 saat kadar da wifi internet ile ios 9.3.5 de 9 saat kullanım süresi oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • huso60 kullanıcısına yanıt
    Arkaplan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oggiowski

Arkaplan?

Üstteki arkadaşın bahsettiği olay. Şimdi sen 6 küsür saat ekran süresi aldığını sanıyorsun. Ama bu süreyi ancak iPhone 7 alıyor. Senin aldığın sürenin içinde en az 2 saat arkaplanda çalan müzik var. Ekran kapalı, 2 saat müzik dinlesen %1 veya %2 şarjın gider. Ama süren şişer. Ios arkaplan sürelerini de kullanıma katıyor ama yanıltıcı oluyor bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso60

quote:

Arkaplan?

Üstteki arkadaşın bahsettiği olay. Şimdi sen 6 küsür saat ekran süresi aldığını sanıyorsun. Ama bu süreyi ancak iPhone 7 alıyor. Senin aldığın sürenin içinde en az 2 saat arkaplanda çalan müzik var. Ekran kapalı, 2 saat müzik dinlesen %1 veya %2 şarjın gider. Ama süren şişer. Ios arkaplan sürelerini de kullanıma katıyor ama yanıltıcı oluyor bu durum

Ama %6 etkilemiş görüldüğü gibi

• quote:

quote:

Arkaplan?

6 kusur sureyi 5s de alabiliyorum ustelik muzikle falan degil.

• %6 etkilemesi bataryaya yansıyan kısımdır yani orda 1.5 saat ama %6 olabilir süreye 1.5 saat yansır. tam anlatamadım sanırım. yani şarjınızı sadece %6 etkilemiş ancak 1.5-2 saat kullanım süresine yansıması olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

quote:

Arkaplan?

6 kusur sureyi 5s de alabiliyorum ustelik muzikle falan degil.

mutlaka arkaplanda birşeyler çalışıyordur 6 küsür saat normal 5s ile alamazsınız. kardeşimde var 5s 4-4.30 saat alıyor bende 7 plus var 9-9.30 saat alıyorum bataryayı bitirirsem. Gidiyorsa da maşallah diyelim ne güzel yani

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.