Şimdi Ara

iPhone 5S sarı ekran (yellow tint) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
2.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaslar sarı ekranı apple ve yetkılı servis sorun olarak görmuyor...telefon ile genel mudurluk ıle görustum sharp ve lg ekran panelı uretıcısı oldugu ıcın panellerde farklılık olabılıyormus ve bu bır sorun değilmiş... bosuna göndermıyın cıhaıznı derim..

TELEFONUNUZDA BELIRTTIGINIZ HATA GOZLENMEMISTIR
    CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !
    CIHAZINIZ SON TESTLERDEN BASARIYLA GECMISTIR.

teleservice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levom -- 22 Mart 2014; 10:29:55 >
  • levom kullanıcısına yanıt
    Bu cevabı ben daha önce vermiştim ölü piksel var ise cihazınızde o sorunla gönderin o zaman değiştiriyorlar ben hem sarı ekran hem ölü piksel sorunu yazmıştım değiştirdiler aralık ayında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5 lerde ekranların bir standartı yok gibi iki ip 5 i yan yana getiriyorum birisi beyaz diğeri sarımsı. iki cihazı yan yana getirmedikten sonra farketmiyor sorun değil anlayacağınız bu iki cihaz karşılaştırmamda ekran kapalıykende birisi koyu diğeri daha kahve olarak görünüyor. söylendiği gibi ekranlar farklı firma üretimi olabilir. ölü piksel yoksa sorun yok derim ben.
  • benim ip5te de ekran sararmaya başlamıştı son zamanlarda iyice sarıydı bildiğin ekran :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.