Şimdi Ara

İphone 5s ler birbirinden farklımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda görüyorum herkes benım sarjım şu kadar benım sarjım çok az benımkısı max 3-4 saat gibisinden yazıyor..

Benim aklıma 2 soru gelir ozaman

Birincisi ya ıphone 5sler birbirinden farklı üretiliyo batarya olarak ?

Yada kullanıcı çok yoğun kullanıyo sarjı çok çabık bitiyo ? çünkü ss lere baktığımda bariz fark var.

• Fark yok. Ne yaptigina, hangi app'leri kullandigina gore ortaya cikiyor sure farki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Fark yok. Ne yaptigina, hangi app'leri kullandigina gore ortaya cikiyor sure farki.

Hocam insanlar bu sorun için garantiye gönderiyor telefonunu garantilerde bağzı durumlarda kabul ediyor ozaman kabul ediyor demektir hata olduğunu ?
  • üretim olarak fark yok. fakat her kullanıcı aynı sekılde kullanmıyor, ben mesala gunde 2 saat oyun oynarım sarjım hemen bıter sen hıc oyun oynamazsın tum gıder bır baskası 3g wıfı kapalı kullanır ben her ıkısı acık kullanırım hemen bıter. bunun gıbı farklılıklar oldugu ıcın dolayısıyla sarj suresı de kullanıcıdan kullanıcıya degısır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrawLink

quote:

Fark yok. Ne yaptigina, hangi app'leri kullandigina gore ortaya cikiyor sure farki.

Hocam insanlar bu sorun için garantiye gönderiyor telefonunu garantilerde bağzı durumlarda kabul ediyor ozaman kabul ediyor demektir hata olduğunu ?

ilk parti üretilen yüzde %1'lik kısımında bataryada sıkıntı vardı. apple o kullanıcılara ulaşıp değişim yaptı. üretim olarak bir fark yok. tabii sonuçta elektronik ürün ağrıza çıkması pek mümkün. ama dediğim gibi paylaşılan ekran görüntülerindeki farklılık kullanımla alakalı. misal ben kendi cihazımda 10 saat kullanım, 1 gün 18 saat civarı bekleme süresi alıyorum. oyun oynamıyorum, gerektiğinde kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

ilk parti üretilen yüzde %1'lik kısımında bataryada sıkıntı vardı. apple o kullanıcılara ulaşıp değişim yaptı. üretim olarak bir fark yok. tabii sonuçta elektronik ürün ağrıza çıkması pek mümkün. ama dediğim gibi paylaşılan ekran görüntülerindeki farklılık kullanımla alakalı. misal ben kendi cihazımda 10 saat kullanım, 1 gün 18 saat civarı bekleme süresi alıyorum. oyun oynamıyorum, gerektiğinde kullanıyorum.

Hocam telefonum yeni geldi pekı şuan ne yapıyım ? sarjı bitince sarja takıp kullanıyımı yoksa komple bitirim komple dolduruayamı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam telefonum yeni geldi pekı şuan ne yapıyım ? sarjı bitince sarja takıp kullanıyımı yoksa komple bitirim komple dolduruayamı ?

yeni geldiyse şarjı bitene kadar kullan, şarjı bitip kapanınca şarja koy.

şuraya göz at, yardımcı olur:http://www.apple.com/tr/batteries/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.