Bildirim
Iphone 5S Kilit Tuşu Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Kilit tuşu, titreşim tuşu ve ses açma kapatma tuşu bunlar aynı şeritte bir bant gibi. Yani değişim için bu saydıklarımın hepsi değişmiş oluyor. Tavsiyem güvendiğiniz telefoncuya verin 50-70 lira arası tamir yapıyorlar.
Amaa garantisi varsa direkt gönderin direkt sıfır cihaz yollarlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: avtheree
Kilit tuşu, titreşim tuşu ve ses açma kapatma tuşu bunlar aynı şeritte bir bant gibi. Yani değişim için bu saydıklarımın hepsi değişmiş oluyor. Tavsiyem güvendiğiniz telefoncuya verin 50-70 lira arası tamir yapıyorlar.
Amaa garantisi varsa direkt gönderin direkt sıfır cihaz yollarlar
Sağ üstteki eziği göremiyorsun sanırım. Cihazda yamulma veya göçme varsa hiçbir şekilde ücretsiz işlem yapmıyorlar. Bilip bilmeden sallamayın.
_____________________________ Specialized Diverge Comp Carbon 2017 -
Fark etmedim onu
Bilip bilmeden sallamayın diyerek sallama yapmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tamirciler şu iphonedan kazandığı parayı hiç bir şeyden kazanmadı.
Çoğuda senin telefonunda deneyerek öğreniyor özellikle küçük şehirlerde._____________________________ Sattığım ürünlerde her şeyi dürüstçe yazmaya çalışıyorum kimseyi kandırmak gibi bir amacım yok bugüne kadar da başardığımı düşünüyorum. Referanslarım ortadadır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler