Bildirim
iPhone 5S Kılıf Konusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: genctoprak
Bende fikir alayım. Resimdeki gibi çerçeve koruyuculardan sipariş verdim. Kullanan varsa tavsiye eder mi onu sorayim dedim. Daha elime ulaşmadı. Zararlı ise hic kullanmayacagim.
tavsiye etmem iptal edebiliyosanız edin sert oldukları için kenarları soyma ihtimali yüksek silikon almalısınız
-
Spigen Slim Armor S - metal rengi kullanıyorum 45-50 tl birseydi aldığımda spigenin kendi sitesinden almıştım gayet güzel koruduğunu düşünüyorum tavsiye ederim ayrıca spigenin touch Armordu galiba o da çok hoş. Birde Apple'ın kendi Store mağazasında da var apple case deri kılıf onlarda çok guzel ondan almak istiyorum bende
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ytghan21
quote:
Bende fikir alayım. Resimdeki gibi çerçeve koruyuculardan sipariş verdim. Kullanan varsa tavsiye eder mi onu sorayim dedim. Daha elime ulaşmadı. Zararlı ise hic kullanmayacagim.
tavsiye etmem iptal edebiliyosanız edin sert oldukları için kenarları soyma ihtimali yüksek silikon almalısınız
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler çok kullanmadım ama 1 hafta olmadan telefonu cebimden çıkarırken tırnak kısmı kotun iç cep kısmında sıkışmıştı. Telefonu çıkarınca ayrıldı ve köşeden kırıldı.
İçindeki kauçuk koruma yetersiz ve telefon içinde ufak da olsa hareket ediyor. Bu da çizilmelere aşınmalara sebep olabilir. Kırıldığına pek üzülmedim açıkçası.
Tavsiye etmem. -
Spigen slim armor almaya karar verdim. Teşekkürler. Kampanya da varmış 30 TL. Ordulu kardeşim kusura bakma, konuyu işgal ettim biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Spigen slim armor almaya karar verdim. Teşekkürler. Kampanya da varmış 30 TL. Ordulu kardeşim kusura bakma, konuyu işgal ettim biraz.
Hiç önemli değil bende faydalandım
quote:
Orijinalden alıntı: Peregrino
Cihazi koruyacak bir kilif icin en iyi secim cerceveyi tamamen saran kiliflar hocam. Hem kibar hem de telefona yakismasi acisindan resimdeki kilifin benzerlerini oneririm.
Apple da bu kilif 100tl sanirim deri kendisi. Ancak D&R da silikon olanlarindan almistim ben. 15TL idi sanirim tavsiye ederim.
ya hocam bu kılıf bana çok pahalı geliyor ama çok ta kaliteli görünüyor. hani bi tane alırım telefon ölene kadar kullanırım diye düşünenler için ideal.
-
Orjinal iphone 5s deri kılıfları cabuk kirleniyor evet cok güzel koruyor ama kirlenince berbat duruyor -
Arkadaşlar bu ürünü öneririm zira benim cihazım da aynı ürün var.
mükemmel koruyor telefonu
http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Kilif-Neo-Hybrid-EX-Slim-Metal-Satin-Silver,PR-165.html -
quote:
Orijinalden alıntı: zx6r
http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Kilif-Neo-Hybrid-EX-Slim-Metal-Satin-Silver,PR-165.html
hocam naptn ya dayanamayip alicam şimdi alsammi ya aklima soktun yine :)
ekran koruyucu kesin çikiyomu ona gore alicam da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLocke. -- 17 Aralık 2014; 22:16:06 >
quote:
Orijinalden alıntı: ytghan21
quote:
Orijinalden alıntı: zx6r
http://www.spigen.com.tr/iPhone-5-Kilif-Neo-Hybrid-EX-Slim-Metal-Satin-Silver,PR-165.html
hocam naptn ya dayanamayip alicam şimdi alsammi ya aklima soktun yine :)
ekran koruyucu kesin çikiyomu ona gore alicam da
hocam bugün indirim var spigen'de ben aldım yedek olarak indirim bitmeden sende al.
içinden ön ve arka koruyucu çıkıyor.
-
Bende var o cerceveden iptal edebiliyorsaniz edin
Telefonun kozmetigine hicbir zarari yok fakat , wifi cekim gucunu asiri etkiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
Telefonun kozmetigine hicbir zarari yok fakat , wifi cekim gucunu asiri etkiliyor
hocam metal degilki neden etki ediy
pardon spigene diyosunuz sandim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnLocke. -- 17 Aralık 2014; 22:47:06 >
quote:
Teşekkür ederim, Aliexpressden sipariş vermistim. Çinden cikmis artik. 2 dolar civarı bir paraydi zaten. Evde dursun. İsteyen olursa veririz sonra birine. Kendime zaten spigenden sipariş verdim az önce. Bilgilendirme için tekrar sagolun.
quote:
quote:
Teşekkür ederim, Aliexpressden sipariş vermistim. Çinden cikmis artik. 2 dolar civarı bir paraydi zaten. Evde dursun. İsteyen olursa veririz sonra birine. Kendime zaten spigenden sipariş verdim az önce. Bilgilendirme için tekrar sagolun.
Selam dostum. Ne siparişi verdin link alabilir miyim ? Neo hybrid'in yanına 1 tane daha almayı düşünüyorum. -
Beyler slim armor s spigende 29,90
Bi sakatlık çıkmaz dmi :) genelde 50 civarında gidiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: benkisacabeedee
Beyler slim armor s spigende 29,90
Bi sakatlık çıkmaz dmi :) genelde 50 civarında gidiyor.
kendi sitesi hocam alcaksaniz kacirmayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone 13 pil sağlığı hızlı düşüyor
- true tone nedir
- true tone şarj yer mi
- hacklenen telefon nasıl düzeltilir
- iphone çekim gücü arttırma
- samsung itest
- iphone"a app store harici uygulama yükleme
- yurtdışı telefon kayıt ücreti 2025
- gif yapma
- iphone 13 14 karşılaştırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X