Şimdi Ara

IPHONE 5S KAPANDI AÇILMIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
29.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar merhaba..

    Dün akşam üzeri saat 19:00 civarı telefonumun şarjı bitti..Eve geldim ve telefonu şarja taktım..Üzerinden 2 saat geçmesine rağmen telefon açılmadı..Şarjdan söktüm başka prize taktım,ekranda şarj oluyor ibaresini bile göstermemeye başladı..Cihaz şu anda üzerinden 25 saat geçmesine rağmen kapalı ve saat 23:00 dan 07:00 a kadar 8 saat boyunca şarjda kaldı hiçbir şey değişmedi..Home+Power veya Power+Home fark etmez yaklaşık 3-4 dakika basılı tutsam dahi telefonumu açamadım..Bilgisayara bağladım,oradan da herhangi bir kurtarma seçeneği gelmedi yani bilgisayar anlayacağınız cihazı bağladığımı bile görmedi..Yardımlarınıza ihtiyacım var..Gün içinde saat 13:00 dan sonra sizlere cevap vermeye çalışacağım..Herkese şimdiden teşekkür ederim!



  • Telefon kapalıysa home tuşuna basılı tutup pcye bağlayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JB var mıydı telefonda ? Benim de başıma böyle bir olay geldi, telefonu kapattım ve tekrar açmak istediğimde açılmıyordu. Ben de internetten bilgisayara IOS indirip iTunes üzerinden yeniden güncelledim ama baya uğraştırdı açıkcası, çünkü bazen teli görmüyordu, bazen bir kaç saniyeliğine görüyordu. Ama en sonunda oldu yani, telefonda sadece JB gitmişti yenileyince, diğer bütün bilgiler duruyordu.
  • Heutros H kullanıcısına yanıt
    Hocam
    1.Sadece ekran açma tuşuna bi bekle en az 10 saniye bakalım açılacak mı?
    2.home tuşu ve kilit ekranı ve ses açma tuşuna basılı tut bakalım tel açılacak mı?
    3.Telefona usb kablosunu takıp itunesi açın telefonun power ve home tuşuna 10 saniye basılı tutun itunes işareti gelmiyorsa
    ya da itunesde bir değişiklik yoksa donanımda sorun vardır
    4.Bunlar olmazsa bilemiyorum.

    not:Acaba cihazınız yurt dışı cihazı mı o yüzden belki sorun olabilir kilitlenme vs.
  • Aynı sorun başıma gelmişti. Şarj girişinin olduğu yerdeki ufak devre yanmış. Yurtdışında değişime göndermiştim. Garantide bitik olduğu için telefonun yarı ücretini vererek sıfırıyla değişmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar ilginize teşekkür ederim..

    Cihaz İçerenköy Carrefour Bimeksten alındı..Aklıma gelecek her şeyi denedim şimdi sizlerin bir kaç önerisini deneyeceğim..Olmayacak gibi ama olmazsa ne yapmalıyım ?
  • Kablo veya adaptör sağlam mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bir hacı şakir sapunla sağlam bir abdest ondan sonra usb ile pc ye bağla recovere et bundan sonrada yazın ortasında kendini bu kadar harpalama mazallah kalpten tık diye gidiverirsin
  • Bende de benzer bir durum oldu. Sorjn neymiş sizde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.