Şimdi Ara

''İphone 5s'' kapalıyken prizde şarj olup olmadığını nasıl anlarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben telefonu yeni aldığımda şarjı %50 lerdeydi bende ilk kullandığımda şarjı bitirdim ve şu an prize taktım ve ilk başta şarj ekranı geldi fakat bi kaç saniye sonra o şarj göstergesi kapandı acaba telefon şarj oluyor mu yoksa bir sorun var acaba

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 5s Kapalıyken Şarj Olduğunu Nasıl Anlarız?

iPhone 5s kapalıyken şarj olup olmadığını anlamak için şu adımları takip edebilirsin:

• Fişe Tak: iPhone'unu şarj cihazına bağla ve prizin açık olduğundan emin ol.
    • Ekranı Kontrol Et: Kısa süre sonra iPhone'unun ekranının siyah kalıp kalmadığını kontrol et. Ekranda bir şarj sembolü belirirse cihazın şarj oluyor demektir.
    • Titreşimi Hisset: iPhone'un titreşip titremediğine dikkat et. Cihaz şarj olmaya başladığında genellikle hafif bir titreşim hissedersin.
    • Isınmayı Gözlemle: iPhone'u bir süre şarj ettikten sonra elinle tut. Cihaz ılıksa şarj oluyor demektir. Ancak aşırı ısınma durumunda cihazını derhal şarj cihazından çıkarmalısın.

Eğer bu yöntemlerden hiçbiri işe yaramazsa, iPhone'unun şarj portunda veya şarj cihazında bir sorun olabilir. Bu durumda, farklı bir şarj cihazı veya kabloyla denemeyi deneyebilirsin. Sorun devam ederse, cihazını yetkili bir servise götürmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorun yok.merak etme.home tusuna basabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hollyspirit H kullanıcısına yanıt
    ama telefonu tamamen kapattım beklemede değil yani fakat şarj göstergesi falan yok şarjın bittiğini nasıl anlarım peki ?
  • Ayarlar-Genel-Kullanım Pil yüzdesi'ni aktif et. Sağ üstte gözükür pil yüzden. Şarja taktığında yeşil oluyor çıkardığında beyaz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Ayarlar-Genel-Kullanım Pil yüzdesi'ni aktif et. Sağ üstte gözükür pil yüzden. Şarja taktığında yeşil oluyor çıkardığında beyaz oluyor.

Hocam yanlış anlamışsınız telefon tamamen kapalıyken diye sormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WTF Viqqy

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Ayarlar-Genel-Kullanım Pil yüzdesi'ni aktif et. Sağ üstte gözükür pil yüzden. Şarja taktığında yeşil oluyor çıkardığında beyaz oluyor.

Hocam yanlış anlamışsınız telefon tamamen kapalıyken diye sormuş

Kafa gitmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.