Şimdi Ara

İPHONE 5S İTUNESTE KALDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ekranı ve kasası değişmiş 12 Aylık Yurt İçi cihazı satın aldım eve geldim telefonu ayarlardan komple sıfırladım,ancak herşey iyi güzel wifi ye bağlandıktan sonraki işlemi yapmıyor bende itunes'e bağlayıp öyle denedim ancak herşey gene iyi güzel gidiyorken (iPhone ile iPhone'a geri yüklenemedi. bilinmeyen bir hata oluştu (-1) ) hatası verdi ve şuanda halen böyle itunes ekranında takılı kalıyor cihazın garantisi var ancak belirttiğim gibi ekranı ve kasası değişti için ortada kaldım kullanamıyorum cihazımı.Yardım lütfen.

• YARDIM TELEFONU KULLANAMIYORUM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dfu moduna alıp restore yaparsan sorunun %90 çözülür fakat dfu modundan çıkmıyorsa telefon home tuşu + power dene restore yaparken yazılım yükleme aşamasına geçmiyorsa sorun donanımsal olabilir.

• İlginiz için sağolun,itunes ekranında kalıyor ancak bilgisayar telefonu görüyor güncelleme yapılıyor ve bilinmeyen bir hata oluştu (-1) hatasını verip güncellmeyi yarıda kesiyor.Dfu moduna nasıl alacağım,ben home tuşuna 8 saniye basıp sonra şarj aletini bağlıyorum.

Yarın başka bir bilgisayarda deneyeceğim olmadı apple store'yu arayacağım bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOMATOMAYOMA -- 3 Kasım 2015; 21:23:24 >
  • Dfu modunda cihazın ekranında iTunes logosu olur eğer iTunes logosu varsa dfu moduna almışsınızdır eğer dediğinizden anladığım kadarıyla cihaz bu ekrandan çıkıyor fakat yazılımı atamadan kesiliyor ve cihaz kendini yeniden başlatıyorsa büyük ihtimal donanımsal bir sorun aynı sorun ip5 cihazımda yaşamıştım.

• Ama sıfırlamadan önce hiç bir şey yoktu sıfırladım böyle oldu yani sıfırlamasam belki 2 sene kullanacaktım aldığım güne lanet olsun.Ne sorunlu cihazlar.Evet itunes modunda bilgisayara bağlıyorum geri yükleme yapılırken yarıda kesip -1 hatası vermekte,başka bir bilgisayardan denesem fark edermi şarj kablom orjinal değil bu arada

• Tabiki farklı bilgisayar ve kablo ile denemekte fayda var fakat ben sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum aynı sorun benimde başıma gelmişti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 3GS WhatsApp
    9 yıl önce açıldı
    İPhone 5s Şarj Durumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım umarım sorunum halolur sizin hata kodunuz neydi yarın orjşnalqusb kablosu ile deneyeceğim.

Not:Mesajlarımı eksiliyen arkadaş zorunamk gidiyor.

• Kardeş itunes silip yeniden yükle sonra telefonunu dfu moda alıp yuklemeyi dene gene olmasaa baska pc de dene

• Dediklerinizi yaptım olumsuz sonuç aldım yarın orjinal şarj kablosu ile deneyeceğim olmadı internet kafeye gitmek zorundayım.

• Orjinal kablo ilede denedim ancak sonuç olumsuz,sanırım anakarttan.

• restore loglarına bakar mısın ? baseband hatası ise haberler kötü.
  • İtunes yazısının üzerindeki logoda kırmızı mavi renkleri mevcut,cihaz geri yükleme sırasında -1 Hatası veriyor ve orada kalıyor.Artık cihazdan vazgeçtim böyle satacağım bilgisi olan varsa yazsın lütfen.Apple de garanti dışı değişim yapacağım ama 999TL diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOMATOMAYOMA

Arkadaşlar bugün ekranı ve kasası değişmiş 12 Aylık Yurt İçi cihazı satın aldım eve geldim telefonu ayarlardan komple sıfırladım,ancak herşey iyi güzel wifi ye bağlandıktan sonraki işlemi yapmıyor bende itunes'e bağlayıp öyle denedim ancak herşey gene iyi güzel gidiyorken (iPhone ile iPhone'a geri yüklenemedi. bilinmeyen bir hata oluştu (-1) ) hatası verdi ve şuanda halen böyle itunes ekranında takılı kalıyor cihazın garantisi var ancak belirttiğim gibi ekranı ve kasası değişti için ortada kaldım kullanamıyorum cihazımı.Yardım lütfen.

http://forum.donanimhaber.com/m_111664429/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: cce

quote:

Orijinalden alıntı: TOMATOMAYOMA

Arkadaşlar bugün ekranı ve kasası değişmiş 12 Aylık Yurt İçi cihazı satın aldım eve geldim telefonu ayarlardan komple sıfırladım,ancak herşey iyi güzel wifi ye bağlandıktan sonraki işlemi yapmıyor bende itunes'e bağlayıp öyle denedim ancak herşey gene iyi güzel gidiyorken (iPhone ile iPhone'a geri yüklenemedi. bilinmeyen bir hata oluştu (-1) ) hatası verdi ve şuanda halen böyle itunes ekranında takılı kalıyor cihazın garantisi var ancak belirttiğim gibi ekranı ve kasası değişti için ortada kaldım kullanamıyorum cihazımı.Yardım lütfen.

http://forum.donanimhaber.com/m_111664429/tm.htm

Dediğiniz işlemleri yaptım şuanda telefon elme işarati gelip geri gidiyor.

• durum değişmiş.

yeni durum ile ilgili deneyimim yok.şu videolara göz atın belki işe yarar bir şeyler vardır

https://www.youtube.com/results?search_query=How+to+Fix+iPhone+Iphone+stuck+in+apple+logo
  • ayrıca flash ile ilgili şu videolarıda izleyin.

son videoda iphone ısıtılıyor. 7 dakkadan sonra ısınan tel ile ilgili ekraa uyarı ekranı geliyor.o esnada ekranda açma ekranı aktif oluyor.soğuduğunda cihaz açılıyor.bu duruma orjinal olmayan aksesuarların i şarj aletlerinin yol açabildiği mesajlarda mevcut.

cihazı videolardaki gibi tekrar dfu moduna alabilirseniz , güncellenmiş bir itunes kullanarak önceden pc ye indirdiğiniz bir yazılımı yüklemeye çalışın.itunes üzerinden güncelleme yapmayın.(dfu yazılım yükleme konusu)

ayrıca itunes u bilgisayarınızda xp yüklüyse kullanmayınız.artık yeni sürümlerde xp ye destek vermiyor, sorun çıkıyor.ben bu nedenle problem yaşadım.

DFU Moduna alıp yazılım atma:

Telefon bilgisayara bagli itunes acikken
    home ve power tusuna beraber basin telefon kapandigi an power tusundan elinizi cekip
    home tusuna basmaya devam edin.Bilgisayar taniyana kadar home tusuna basmaya devam edin

SONRA ekrana bilgisayar ekranına mesaj geldiğinde , windows ve shift tuşuna aynı anda basın.pc deki yazılımı gösterin.uzun bir yükleme olacak.cihaz bir kaç kez açılıp kapanacak.
    sonra merhaba yazısı gözükecek bitecek

https://www.youtube.com/watch?v=a2xAzlf9MTU

https://www.youtube.com/watch?v=X2gDYqYfTpc&spfreload=10

https://www.youtube.com/watch?v=XVLmDV_Kchc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 7 Kasım 2015; 21:18:53 >

• İmei entegresinde arıza varmış.............

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.