Şimdi Ara

iphone 5s için kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler orjinal kulaklığın sol tarafı çatladı ses boğuk gelliyor. zaten bu kulaklık kulağımı ağrıtıyordu bi süre dinledikten sonra. kulağı yormayacak, kaliteli, çokta pahalı olmayan kulaklık önerebilirmisiniz? bluetoot kulaklıkta olabilir. müzik dinliyorum çoğunlukla ona göre önerin

Edit: Abi hepiniz mi apple hastası oldunuz ya earpodst benim kulağa büyük geliyor müzik dinleme zevkini kaçırıyor diyorum ısrarla onu öneriyorsunuz. Ufak bişey lazım bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLaichzeit -- 26 Temmuz 2014; 10:07:26 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç düşünme git aynısını al teknosa 90 tl civarı. on numara benimde hafif ağrıyo çok sert takmazsan çok rahat hiç ağrı olmaz. gerek bass gerek ses kalitesi piyasadaki en kalitelilerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tc3459

hiç düşünme git aynısını al teknosa 90 tl civarı. on numara benimde hafif ağrıyo çok sert takmazsan çok rahat hiç ağrı olmaz. gerek bass gerek ses kalitesi piyasadaki en kalitelilerden.

Hafif taksamda kulağımı ağrıtıyor . Öyle olumca fazla dinleyeyorum müzik. Heralde büyük geliyor kulağıma

• quote:

hiç düşünme git aynısını al teknosa 90 tl civarı. on numara benimde hafif ağrıyo çok sert takmazsan çok rahat hiç ağrı olmaz. gerek bass gerek ses kalitesi piyasadaki en kalitelilerden.

apple store da 75 liraya satılırken 90 tl verip teknosadan almaya gerek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: morethanyou

quote:

apple store da 75 liraya satılırken 90 tl verip teknosadan almaya gerek var mı ?

Turkcellden 50 tl lik hediye çekim var. 40 a geliyor

• EarPodstan şaşma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad Air İçin Kılıf Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    iPhone için hdd önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler earpodst benim kulağa büyük geliyor müzik dinleme zevkini kaçırıyor diyorum ısrarla onu öneriyorsunuz. Ufak bişey lazım bana

• Apple in EarPods al diğer EarPods dan çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi description20 -- 26 Temmuz 2014; 11:23:39 >
  • Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: description20

Apple in EarPods al diğer EarPods dan çok daha iyi

Apple ın earporst u ile iphone 5s te verilen eaports birbirinden farklı mı?

• Böyle kulaklık tavsiyesi istenmez hocam ortada bütçe yok, dinlediğin müzik türü yok, kulakiçi/kafabantlı seçimin yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Böyle kulaklık tavsiyesi istenmez hocam ortada bütçe yok, dinlediğin müzik türü yok, kulakiçi/kafabantlı seçimin yok..

100 tl ye kadar bütçem var. Dinlediğim tarz genellikşe yabancı pop . Kulak içi kulak dışı farketmez. Kulağımı ağrıtmasın yeterli

• http://forum.donanimhaber.com/forumid_419/tt.htm Bu bölümden bakın derim,buradaki yorumlar daha önemli üst konualra bakarsan bütçene göre de ayarlarsın veya bütçen neyse hangi tipte kulaklık istiyorsan,kulak içi kulak üstü kafaüstü vs. hangi müzik türlerini dinlediğini bass tiz mid bunları belirtip kabaca bütçene göre tavsiye isteyebilirsin,veya teknosa bimeks media markt d&r falan kulaklık standları oluyor,deneye deneye kendine uygun olanıda bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Python

http://forum.donanimhaber.com/forumid_419/tt.htm Bu bölümden bakın derim,buradaki yorumlar daha önemli üst konualra bakarsan bütçene göre de ayarlarsın veya bütçen neyse hangi tipte kulaklık istiyorsan,kulak içi kulak üstü kafaüstü vs. hangi müzik türlerini dinlediğini bass tiz mid bunları belirtip kabaca bütçene göre tavsiye isteyebilirsin,veya teknosa bimeks media markt d&r falan kulaklık standları oluyor,deneye deneye kendine uygun olanıda bulabilirsin.

Tamama kardeşim bakayım bi çok saol

• quote:

Orijinalden alıntı: iLaichzeit

quote:

Orijinalden alıntı: description20

Apple in EarPods al diğer EarPods dan çok daha iyi

Apple ın earporst u ile iphone 5s te verilen eaports birbirinden farklı mı?

Vatan bilgisayarda 99 tl Apple Store de 129-179tl olması lazım. Bu kulaklık herhangi bir telefonla gelmiyor. Kulak içi kulaklık bu, sesin Dışarıya dağılmasını engelliyor. EarPods daha çok sesi dışarı yansıtıyor. Yüksek ses olmasa bile bu durum maalesef mevcut aynı zamanda in EarPods un küçük orta büyük başlıkları da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi description20 -- 26 Temmuz 2014; 12:10:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iLaichzeit

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Böyle kulaklık tavsiyesi istenmez hocam ortada bütçe yok, dinlediğin müzik türü yok, kulakiçi/kafabantlı seçimin yok..

100 tl ye kadar bütçem var. Dinlediğim tarz genellikşe yabancı pop . Kulak içi kulak dışı farketmez. Kulağımı ağrıtmasın yeterli

Bende Urbanears Plattan var dışarıda kullanmak için çok iyi.
    Kafabantlı için MediaMarktlarda tüm modelleri deneyebilirsin.
    Ama Urbanears öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.