Şimdi Ara

iPhone 5S Hala Alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık ve net. iPhone 6'nın tasarımını pek beğenmedim. Oyun oynamıyorum. Yaptıklarım YouTube'de video izlerim , Facebook'ta dolaşırım , Whatsapp'ta mesajlaşırım. Günde yaklaşık 1 saat ya da 1,5 saat internet paketim açık olur. iPhone 5S kaç sene daha güncelleme alır ve bu yaptıklarım ile şarjım 1 günü çıkarabilir mi ?

• Yaptıklarına göre 5S alman saçma. Al Lg G2, Sony Z2 falan şarjın da uzun süre götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revision

Yaptıklarına göre 5S alman saçma. Al Lg G2, Sony Z2 falan şarjın da uzun süre götürür.

Senelerdir Android kullanıyorum. Biraz da iOS kullanmak istiyorum. Bütçe konusunda sıkıntı yok , yeterli parayı biriktirdim. Sizce 5S'in bataryası saydıklarıma göre ne kadar gider ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meinkampf41

quote:

Yaptıklarına göre 5S alman saçma. Al Lg G2, Sony Z2 falan şarjın da uzun süre götürür.

Senelerdir Android kullanıyorum. Biraz da iOS kullanmak istiyorum. Bütçe konusunda sıkıntı yok , yeterli parayı biriktirdim. Sizce 5S'in bataryası saydıklarıma göre ne kadar gider ?

5S bataryası çok kötüdür o yüzden önermedim. Yoksa IOS güzel bir sistem, hatta LG'nin ürettiği devasa bataryalı telefonlarda IOS olsa direk alırdım.

5S'de 1570 mah batarya var LG G2'de 3000mah. neredeyse 2 katı.

Yine de kararlıysan, yukarıda söylediklerinin dışına çıkmazsan 1 günü doldurabilirsin. İnternet sürekli açık kalmıcak, ortalama 2-3 saat internet uygulamalarıyla uğraşırsan gün içinde şarj etmene gerek kalmaz. Kısaca no problem :)

• Tabi IOS almaya kararlıysan şunu da düşün:

i5s'ler 2000tl civarında, i6 ise 2300tl, bence 300 daha koy 6 al.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meinkampf41

quote:

5S bataryası çok kötüdür o yüzden önermedim. Yoksa IOS güzel bir sistem, hatta LG'nin ürettiği devasa bataryalı telefonlarda IOS olsa direk alırdım.

5S'de 1570 mah batarya var LG G2'de 3000mah. neredeyse 2 katı.

Yine de kararlıysan, yukarıda söylediklerinin dışına çıkmazsan 1 günü doldurabilirsin. İnternet sürekli açık kalmıcak, ortalama 2-3 saat internet uygulamalarıyla uğraşırsan gün içinde şarj etmene gerek kalmaz. Kısaca no problem :)

Tamam çok teşekkür ederim.2-3 saat bile internet uygulamalarıyla uğraşmıyorum zaten. Dediğim gibi 1 saat felan.

• senin kullanıma göre tam 1 gün götürmesede sabahtan akşama kadar götürür diye tahmin ediyorum, ama şuda bir gerçek iphone bataryaları genel olarak kapasitesiz, yetersiz zayıf.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    İPhone 13 alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5S alınmaz bence 6 almak daha mantıklı.Küçük ekran ve batarya sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 fazla ver 6 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla kurcalamayacaksan 5S alınır.1 saat internetle sıkıntı çıkarmaz.5S'in tasarımı 6'dan daha güzel ve aralarında +500 TL fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Eylül 2014; 14:39:08 >
  • 2. el temiz bulursan al
  • Ios sevdan icin bataryadan beklentin olmasin bunuda goz ardi etme,G2 yaza z1c cokd aha mantikli ama zevk senin tabiki sonucta.

• Biraz bekle fiyatı düşsün öyle al.
    Kısaca hala alınır tabii.
  • Açıkçası 6'nın tasarımını beğenmedim fakat yine de bir elimde tutman lazim. Artik o sekilde 2'si arasinda karar verecegim. Herkese tesekkurler yorumlari icin.

• revision kullanıcısına yanıt
    Bi onceli mesjda g2 alma s4 al diyorsun burdada g2 al diyorsun bi karar versen artik

• Carrefour da 5s 1.800 tl olmuş.29 eylule kadar

• 5s alınmaz dünya kadar para veriyorsun sadece bir işletim sistemi için diğer özellikler tırt 4 inç ekran bataryası onun yerine g2 öneririm batarya yoğun kullanımda bile 2 gün gidiyor sadece arama mesaj yaparsan 5 gün bile gider
  • Almaya kararlıysan bence biraz daha bekle.
    6 yeni çıktı fiyat düşürürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubra6600

Bi onceli mesjda g2 alma s4 al diyorsun burdada g2 al diyorsun bi karar versen artik

Mesajlarımı dikkatli okursan mantığı anlayacaksın.

LG G2 almayın dediğimde tek neden olarak dandik malzeme kalitesi ve ekranının çabuk kırılabilirliğini belirtiyorum. Donanım olarak LG G2 gayet yeterli, ama çok dayanıksız.

İphone 5sde dayanıksız bir telefon olduğu için, iphone yerine lg g2'yi önermem mantıklı sanırım?

Evet, sony xperia z2, lg g2'ye basar, döver, çiğner. ama arada 1000tl fark var. herkes de zengin olmazdığına göre, ne yapıyorum? hem 2000 tl bandından z2'yi, hem de 1000 tl bandından g2'yi öneriyorum.

ama birisi çıkıp da g2 mi z2 mi diye sorarsa cevap basittir: z2

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.