Şimdi Ara

Iphone 5s hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam telefon alacak da baba telefonu olarak ne düşünüyorsunuz alınır mı? 3-4 sene götürür mü ne düşünüyorsunuz

• Forumda aynı sorundan abartısız 100 tane mevcut. Tekrar tekrar söylüyorum evet götürür sonuçta S3 Mini almıyorsunuz 5S alıyorsunuz.
  • Bende kararsızım bu konuda, ios sürümünü güncellemezsen götürür diye düşünüyorum. iPad alabilirsem eğer bende 5s alacağım yoksa se
  • İp5 kullanıyorum 5s bile değil. 6 kullanıyordum daha önce. Kullanma amacınız sosyal medya basit oyunlar oynamak ve müzik dinlemek ise ben bunları 5 ile rahat yapabiliyorum.5s için siz düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalburabastı Tatlısı

İp5 kullanıyorum 5s bile değil. 6 kullanıyordum daha önce. Kullanma amacınız sosyal medya basit oyunlar oynamak ve müzik dinlemek ise ben bunları 5 ile rahat yapabiliyorum.5s için siz düşünün.

Babam kullanacak hocam telefon edecek gelen aramaları cevaplıycak bu yani fotoğraf çekmeyi öğrenirse çeker bi de pek arası yoktur oyun müzik falan zaten yok belki facebook falan takip eder en fazlası o da
  • Dean. kullanıcısına yanıt
    4s bile yeter ama o şu an alınmaz dediğim gibi babanızın ihtiyacını kat kat karşılayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden duymuş bilmiyorum da galaxy j5 le arasında şuanda babam ben de anlamıyorum pek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baban kullanacaksa her türlü alınır ve kullanırlar. Ben olsam 5 falan bulurdum ucuza ömrü bitmeye yakın elden çıkarır 5s e geçerdim böyle böyle ilerlerdim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam 5s kullanıcısı çok rahat kullanıyor zmaanla alışır bence alın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.