Şimdi Ara

iphone 5s gold satılık 32GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Model #iPhone 5S Kapasite #32 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çarşamba günü yani kasım 6 da Avrupaya gidiyorum ve 3 adet 2050 TL'ye iphone 5s gold 32GB getireceğim. Son fiyattır lütfen pazarlık için yazmayınız. Karlar çok az.

Teslimat tarihi 12 Kasım.

Satış sadece istanbulda elden teslim şeklinde olacak.

ilgilenen arkadaşlar bana mesaj ile ulaşabilirler. Burayada yazabilirler.

Şimdiden teşekkürler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokumcocuk -- 5 Kasım 2013; 0:58:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: lokumcocuk

Merhabalar,

Çarşamba günü yani kasım 6 da Avrupaya gidiyorum ve 3 adet 2050 TL'ye iphone 5s gold getireceğim. Son fiyattır lütfen pazarlık için yazmayınız. Karlar çok az.

Şimdiden teşekkürler

neden apple store değilde neden spot telefoncular değilde sen ? malum sitede 1.800 tl ye satılıyor gold 5s hemde kayıtlı yazıyor

• quote:

Merhabalar,

Çarşamba günü yani kasım 6 da Avrupaya gidiyorum ve 3 adet 2050 TL'ye iphone 5s gold getireceğim. Son fiyattır lütfen pazarlık için yazmayınız. Karlar çok az.

Şimdiden teşekkürler

hocam apple store türkiye fiyatindan habrtin yok sanirim
  • DeveloperROCK kullanıcısına yanıt
    32 GB benimkiler.

zaten alış fiyatı 540 sterling.. Hayır amaçlı bedava vereyim isterseniz? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokumcocuk -- 5 Kasım 2013; 1:12:21 >

• Hiç zahmet etme,aldığın fiyata dahi satamazsın bu saatten sonra..Malum apple store fiyatları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

Hiç zahmet etme,aldığın fiyata dahi satamazsın bu saatten sonra..Malum apple store fiyatları..

apple store'da ki fiyatı 2500 tl arada 450 TL fiyat farkı var.. 100 t vergiyi düş 350 tl fiyat farkı var.. 350 TL. az bir rakam mı ?

Ayrıca daha gitmedim ve almadım telefonları... Konuyu okuma zahmeti bile göstermemişsiniz. Boş boş mesjalar yazarak zaman harcamaya gerek yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokumcocuk -- 5 Kasım 2013; 4:01:44 >

• quote:

quote:

Hiç zahmet etme,aldığın fiyata dahi satamazsın bu saatten sonra..Malum apple store fiyatları..

apple store'da ki fiyatı 2500 tl arada 450 TL fiyat farkı var.. 100 t vergiyi düş 350 tl fiyat farkı var.. 350 TL. az bir rakam mı ?

Ayrıca daha gitmedim ve almadım telefonları... Konuyu okuma zahmeti bile göstermemişsiniz. Boş boş mesjalar yazarak zaman harcamaya gerek yok...

Tamam hocam siz alin getirin, 2050 liradan ilan actiginizda ben gene burdayim..Hayirli satislar simdiden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Tamam hocam siz alin getirin, 2050 liradan ilan actiginizda ben gene burdayim..Hayirli satislar simdiden..

teşekkür ederim hocam.

• lokumcocuk L kullanıcısına yanıt
    pasaport kaydını siz mi yaptırıyorsunuz hocam 450den bıtek 100vergiyi dusmussunuzde??

ayrıca fiyatınızın nakit oldugunu goz onune alırsak applestoreden nakıt alınınca 2500 degıl 2350 oluyor..yanı 300 tl fark var sizin fıyatınızla..115 vergi 100de pasaport ayarlasak 225 masrafı var..75 tl ucuza almak için vergıdır pasaporttur yurtdısı cıhazdır bılınmedık satıcıdır -1 yıl garantıdır bunlarla ugrasmak ısteyen varsa zaten ona dicek bırsey yok..

bu fıyata mumkun değil satılmaz hocam acıkcası.fıyatta revıze sart ama zaten kaarım az dıyorsunuz bence hıc urunu almayın zarar bıle edebilirsiniz..32 gold almayı dusunuyorm bende bu arada rasgele yorum yazıp gecen bırı değilim yanı alıcıyım aslında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_k12 -- 5 Kasım 2013; 18:12:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_k12

pasaport kaydını siz mi yaptırıyorsunuz hocam 450den bıtek 100vergiyi dusmussunuzde??

ayrıca fiyatınızın nakit oldugunu goz onune alırsak applestoreden nakıt alınınca 2500 degıl 2350 oluyor..yanı 300 tl fark var sizin fıyatınızla..115 vergi 100de pasaport ayarlasak 225 masrafı var..75 tl ucuza almak için vergıdır pasaporttur yurtdısı cıhazdır bılınmedık satıcıdır -1 yıl garantıdır bunlarla ugrasmak ısteyen varsa zaten ona dicek bırsey yok..

bu fıyata mumkun değil satılmaz hocam acıkcası.fıyatta revıze sart ama zaten kaarım az dıyorsunuz bence hıc urunu almayın zarar bıle edebilirsiniz..32 gold almayı dusunuyorm bende bu arada rasgele yorum yazıp gecen bırı değilim yanı alıcıyım aslında..

+111
  • quote:

pasaport satın alanın problemi, tanıdğı veya kendisinin hakkı varsa o şekilde çözecek. mesela şuanda bir bey 2000 tl ye getirmemi istiyor, özelden mesaj gödnerdi. . Hem 235 tl ucuza alacak. hemde 3 - 5 hafta beklemeyecek.

Sipariş verene getiricem, fiyatım 32gb için en son 2000

teşekkür ederim.

• lokumcocuk L kullanıcısına yanıt
    peki hocam uzatıp konuyu baltalamaya gerek yok..hayırlı satıslar diliyorum..
  • quote:

peki hocam uzatıp konuyu baltalamaya gerek yok..hayırlı satıslar diliyorum..

Hocam fikriniz için teşekkür ederim. Görüşmek üzere

• pasaportu olan için mantıklı ama olmayıp da pasaport parası vermek zorunda olan biri için hiçbir mantığı yok. hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

pasaportu olan için mantıklı ama olmayıp da pasaport parası vermek zorunda olan biri için hiçbir mantığı yok. hayırlı satışlar.

malesef ingiltere fiyatıda çok pahalı. Malum dolar ve GDP tavan yaptı. Apple Store Turkiye de bu ürünü cidden uygun fiyattan koymuş. Yapacak birşey yok. Saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.