Şimdi Ara

İphone 5s Firmware Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Türkiyeden İphone almıştım. 7.04 Sürümü var şuan. Cihaz JBli . Cihaza İos 7.1 Yükleyeceğim. İnternetten şu siteden ios 7.1 iphone 5s gsm indirdim.http://www.iphoneturkey.com/2014/03/iphone-ve-ipad-icin-ios-7-1-yazilim-guncellemesi-yayinlandi.html site bu. Cihazımın model numarası A1457 Sitede gsm yazıyordu. İndirdikten İtunesu açtım. Restore yapmak istiyorum şu hatayı aldım = İphone 5s Firmware Sorunu

Bu sorunun çözümü nedir? İndirdiğim dosyayaı da göstereyim=  İphone 5s Firmware Sorunu
     İphone 5s Firmware Sorunu İphone 5s Firmware Sorunu

• Hocam sitede karışmış olabilir CDMA modeliyle farklı bir siteden indirin ya da iTunes kullanın uyumlu olanı kendi indirir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iseminoglu İ kullanıcısına yanıt
    Apple ın sitesinde yazıyordu gsm modeli diye her sitede baktım sürücünün ismi aynı. ben kotalı vınn kullanıyordum başka bilgisayardan indirdim. O yüzden itunesta yoktu. Bu dosya isminde karışıklık olmaz. cdma olmadığını iyi biliyorum. çünkü cihaz türkiyeden alındı.Başka istelerdede aynı dosya ismi vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecano -- 21 Nisan 2014; 21:06:38 >
  • egecano kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin indirdiginiz linke baktım iPhone 6,1 diyor 5s için iki farklı GSM var ya 6,2 bulacaksınız ya da iTunes tan indireceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egecano kullanıcısına yanıt
    Neden iTunes tan indirmek yerine bu şekilde uğraşıyorsunuz ki....
  • echelon34 kullanıcısına yanıt
    İndirdiğim günde itunes yüklü laptobum yoktu. İnşallah yarın itunesu yükleyip öyle indireceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S8+ Sim Unlock Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.