Şimdi Ara

İphone 5s ekran oynaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1seneden fazla kullandığım iphone 5sin bi sorununu fark ettim;
    Ekranın sağ üst köşesinde içine bastırdığımda içine çöküyor bariz hissediyorum amertisör misali oluyor ve bu sorun kenarlarda aşağı kadar devam ediyor. Normal telefoncuya götürdüm düşmeden kaynaklı yapışkanları atmıştır dedi.
    İzmirde oturuyorum garantiye versem hallolurmu ?
    Yeni cihaz mı verirler?
    Şimdiden tşkler cevaplar için..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap bekliyorum.. :/

• Genpaya verin hocam 2 hafta içinde yeni cihazınız elinizde olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantili cihazda kfaya takmana gerek yok servis akasya veya zorlu sorunu haledecektir
  • Aynı Sorun Bendede Var.Ayrıca Şarj Sorunuda Olustu.Pil Şişmesi sanırım.Bende Akasya Apple Goturcem.Bakalım değiştircekler mi ?
  • ben geçen sene bu sorundan ötürü cihazımı götürdüm değişim yapıldı, cihazım 5s fakat şuan prosedür değişti mi bilemiyorum şuanki prosedürü bilen varsa yazabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

ben geçen sene bu sorundan ötürü cihazımı götürdüm değişim yapıldı, cihazım 5s fakat şuan prosedür değişti mi bilemiyorum şuanki prosedürü bilen varsa yazabilir mi

Telefonumu genpa servisine götürdüm 2 gün içerisinde yenisini verdiler. aynı sorunu yaşayanlar götürebilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    iphone 5s anakart
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrawLink

quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

ben geçen sene bu sorundan ötürü cihazımı götürdüm değişim yapıldı, cihazım 5s fakat şuan prosedür değişti mi bilemiyorum şuanki prosedürü bilen varsa yazabilir mi

Telefonumu genpa servisine götürdüm 2 gün içerisinde yenisini verdiler. aynı sorunu yaşayanlar götürebilir..

karadeşim aynı sorun bendede var ama benim cihaz baya darbeli. kullanıcı hatası demesinler
  • Bende 2 gün önce farkettim sağ üst köşe kameranın içine ordan mı toz giriyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 28 Mayıs 2015; 22:00:07 >
  • aynı sorunla akasya apple store a gittim. telefon değişimi yapılmadı sadece ekranı değiştirdiler
  • aynı sorun bende de vardı tam sağ üst kısım geleccek şekilde düşürdüm telefonu o zmn tabi şantiye de çalışıyorum taşa denk geldi ve kasada yamukluk oldu ekran yukarı çıktı yanındaki silikon gibi yapışlanı attı o yüzden komple ekranı değiştirmem gerekiyo çünkü açıklıktan ön kameraya sürekli toz giriyo malesef ne yapsam bilemedim bende servise vermeyi düşündüm ama çok pahalıya gelecek güvenemedim anlaşmalı servise apple a götürsem dünyanın parasını isticek ekranı değiştirmeyi düşünüyorum hearlde 150 tl civarında onda bi sorun olurmu ona da emindeğilim ne yapsam bilemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.