Şimdi Ara

İphone 5s ekran kalktı batarya şişmesinden şüphelebiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5s imin ekranı kalktı sağ tarsfında üstünde ışık sızıyır bataryanın şiştiğinden şüpheleyorum cihazımın garantisi yok ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet muhtemelen batarya şişmiştir. Kendinizde kolayca değiştirebilirsiniz. Youtube’dan 3-4 dakikalık video izlemen bile yeter.

• ekranda kalktı geri takınca ekran oturur mu nasıl olacak

• https://forum.donanimhaber.com/iphone-5-batarya-sismesi--106149037

Şu konuda garanti olmadığı halde değişim alanlar var böyle bir şey mümkün müdür

• İphone 5 için geçerliydi o konu..ben 5s aldım sıfır 3 ay sonra ekran kalktı..garantiden değişti..yani gelen cihazda 1 ay olmadan yine kalktı..bu kasalarda kronik bir sorun bu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili bir servise götürün. Yetkili işlem yaptırın.

Yarın bir gün konu açarsınız batarya değişirken cihaz kapandı, açılmıyor diye, dokunmatik algılamıyor diye vs.

• Adana pupayı aradım garantisi olmadığı için ücretli değişim olur dedi ekran olursa 529 cihaz 1000 küsür dedi batarya şiştiyse cihaz da değişirse bu kadar para veremem ikinci elleri o civarda zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç zor bir iş değil. Önemli olan vidaları düzgünce sınıflandırmanız çünkü bir plaketdeki 4 vida aynı 1 i farklı veya hepsi birden farklı olabiliyor. Ve ekran normal şartlar da tekrardan oturuyor ama arkadaşımın iPhone 5 inde baya uzun süre böyle kaldığı işin bir kısmı oturmamıştı. Biraz yapıştırıcı sürüp kürdanla kapattık.

• Aynı sıkıntı ben dede oldu, telefoncuya götürdüm bataryayı değiştirdi ekranı taktı sıkıntı yok

• telefoncuda çalışırken bir iphone 5 geldi ekran kalkmış belli batarya diye bağırıyor cihaz. fakat içini açtığımızda bataryanın sağlam olduğu cihazının kasasının yamul olduğunu gördük sizlerde bence kasayı kontrol edin ilk önce

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 17 Mayıs 2020; 9:40:55 >
  • ben şimdiye kadar 20 üzeride iphone bataryası değişitirmişimdir. gerçekten kolay bir işlem. 3 kağıtcı telefonculara para kaptırmayın. dikkatli ce yavaşca çalışarak yaparsınız.
  • Son 1 haftadır bu durum bende de var. Garantisi bitmediği için yetkili servise götürebilirim fakat JB gidecek diye korkuyorum
  • Elin yatkınsa n11'den deji batarya alıp değiştirebilirsin. Aynı sorun bir hafta önce iPhone 5 cihazım için de olmuştu ben elim yatkın olmamasına rağmen ilk kez değiştirdim.

Sonuç harika, 4-5 saat arası ekran süresi alıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam iPhone 5S'de sadece Touch ID parçası var iPhone 5 batarya değişimine ek olarak. İnternetten video izleyerek 5 dakikada değiştirebilirsiniz.

Boşuna telefonculara 10-15 liralık bataryaları 100 liraya değiştirtmeye gerek yok hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.