Şimdi Ara

İphone 5s Ekran Esnemesi ( Yardim Edin Takıldı Kafama )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle iyi geceler

Amcaoğlum ve ben iphone 5s Aldık Touch İd problemi çıktı onda o sıfır kutulu aldı bende teşhir ürünü aldım cazip geldiği için 2100 liraya 64gb sürümünü aldım hem ios 7 sevdiğim için demin yatmadan bi video izledimhttp://forum.donanimhaber.com/m_94191340/tm.htm Şu Konudaki videoyu aynısı benim telefondada sıkıntı ve bayağı bir ses geliyor

kesinlikle düşürmedim Garantiye göndermemi tavsiye edermisiniz ?

Telefonu Alalı 28Gün Bügün Para iadesi Alıp İphone 6 Alabilirmiyim şimdiden teşekkürler

Hayırlı Geceler.

• Al kardeş telefon elinde patlamasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veyseliphone

Selamun Aleyküm Beyler

Öncelikle iyi geceler

Amcaoğlum ve ben iphone 5s Aldık Touch İd problemi çıktı onda o sıfır kutulu aldı bende teşhir ürünü aldım cazip geldiği için 2100 liraya 64gb sürümünü aldım hem ios 7 sevdiğim için demin yatmadan bi video izledimhttp://forum.donanimhaber.com/m_94191340/tm.htm Şu Konudaki videoyu aynısı benim telefondada sıkıntı ve bayağı bir ses geliyor

kesinlikle düşürmedim Garantiye göndermemi tavsiye edermisiniz ?

Telefonu Alalı 28Gün Bügün Para iadesi Alıp İphone 6 Alabilirmiyim şimdiden teşekkürler

Hayırlı Geceler.

Hem teşhir ürünü, hem 1 ay geçmiş. Teşhir ürünü olmasa bile alamazdın para iadesi. Ayrıca 200 lira fark için gidip teşhir ürünü alınır mı hiç binlerce insan dokunmuş basmıştır o tuşa elbet bozulacaktı. Geçmiş olsun garantiye gönder şansını dene belki düzeltip yollarlar.

• Teşhir ürünü almak gibi bir hata yapıyordumki telefonunun power tuşu bozuk çıktı da almamıştım.Geçmiş olsun hocam bir daha teşhir ürününe el sürmezsiniz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar sağolun cevaplar için bugün servise gitti cihaz iade isteniyor diye not düşüldü 28günluk cihaz acaba ayıplı ürün olduğu para iadesi saglanirmi veya genpa arasam veyada vatani takas işlemi olurmu kutuyu eksiksiz gönderdim cevaplar için teSekkurler hayırlı geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Yeni Kağıda birdaha inceliyeyim diye açtım baktim ki ne göreyim görünüme yazılmışki kullanıma bağlı çizikler ve lekeler mevcuttur Telefonumda bir tane ufak bir çizik bile yok!
    Bu Bir sıkıntı oluştururmu ?

Kesinlikle VATAN BİLGİSAYAR'I KIMSEYE ÖNERMİYORUM!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.