Şimdi Ara

İphone 5s Ekran Değişimi ve Randevu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba telefonumda sarı ekran sorunu ve ekran esnemesi sorunu vardı. Pazar günü zorlu apple store'a gittim ve sorunu anlattım genius ekran değişimi olacağını söyledi tamam dedim ve kendi ipad'ine 5simin sorunlarını yazdı yani sarı ekran olduğunu ve ekran esnemesi olduğunu yazdı. Ve bununla ilgili bir belge verip yarın gelip almamı istedi bende dün(perşembe) müsait oldum ve telefonu aldım acelem olduğu için hemen eve gittim ekranı değiştirmişlerdi ama birde baktım ne göreyim sarı ekran ve ekran esnmesi devam ediyor. Elimde belgem de var, şimdi zorluya tekrar randevu almam mı gerekiyor ? Yoksa istediğim zaman gitsem benimle ilgilenirler mi ?

Bilgi sahibi arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim, iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Arkadaşlar kimsenin bir bilgisi yokmu allah için konuyu saat kaçta açtım bi allahın kulu cevap vermedi gereksiz konulara bile cevap geliyo yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dia13 -- 10 Temmuz 2015; 20:02:12 >
  • Dia13 kullanıcısına yanıt
    Zorlu da çalışmıyoruz ki nereden bilelim. Konu açmak yerine o saatte Apple dan telefon destek isteseydin ve onlara sorsaydın daha doğru olmaz mıydı ? Şimdi deneme 12:00 - 20:00 Arası çalışıyorlar.
  • Randevu almak zorundasın.
    Forumdan bir arkadaşımızın başına gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dia13

Arkadaşlar kimsenin bir bilgisi yokmu allah için konuyu saat kaçta açtım bi allahın kulu cevap vermedi gereksiz konulara bile cevap geliyo yazıklar olsun

Randevu almana gerek yok git yardımcı olurlar 👍

• Bahsettiğim konu ekranı yeşeren iPhone 5 içindi. Forumda konusu vardı hatta cihaz değişmişti fakat yeniden aynı sorun olmuştu. Ertesi gün geri götürüldüğünde ise randevusuz işlem yapamıyoruz, randevu almalısınız denmişti. Hatta arkadaş istanbuldan döneceği için halledemedi çok net hatırlıyorum.
    İstanbuldaysanız yine de şansınızı denemekte fayda var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChasingTheSun -- 11 Temmuz 2015; 0:56:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bugün gittim apple store randevusuz sistemleri bozukmuş kimseye bakamıyolarmış sizce bu doğrumu birde yarın sabah gitsem zorluya randevusuz bakarlar mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.