Şimdi Ara

iPhone 5S Değişim Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nişanlımın kullanmakta olduğu, 1 yıllık KVK çıkışlı 5S'inde sol orta köşede esneme problemi vardı. İşim nedeniyle 1 haftadır İstanbul'dayım, hazır buraya gelmişken Zorlu Apple Store'da değiştireyim istedim. Kendi kullandığım 6+ cihazda da esneme problemi var. Artık bozulana kadar kullanma niyetindeyim daha da Apple alacağımı sanmıyorum. Randevu saati geldiğinde görevli arkadaş ile görüştüm. Ekranın esnemesi olağan bir durum, sonuçta kasayı iki vida tutuyor ve bazen montaj hataları olabiliyor. Elimizde aynı cihazdan varsa değiştiriyoruz. Yoksa ekranını değiştiriyoruz dedi. Forumda yazıldığı üzere mikro sim kartın bu duruma neden olup olmayacağını da sordum. Bunun bir sorun yaratmayacağını söyledi. Buraya kadar her şey sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Görevli arkadaş cihazı inceledikten sonra değişim kararı verdi. 10 dakika sonra elinde bir kağıt ve cihaz ile geri geldi. Evrağı imzalamadan önce cihazı kontrol ettim ve bu sefer de sağ üst köşede esneme vardı. Aynı şekilde cihazın uyku tuşu hafif sallanıyordu. Bunları görevliye gösterdiğimde, ellerinde başka cihaz kalmadığını dilersem para karşılığında sadece ekran değişimi yapacağını veya stoklarına girdiğinde değişimi yapılabileceğini söyledi. Hiçbir işlemi kabul etmeden değişim kararı çıkan telefonu geri aldım. Bende oluşan izlenim şu oldu. Swap olarak verilen cihazlar ya sıfır değil ya da hafif kusurlu olarak üretilmiş cihazlar. Ciddi sorun yoksa telefonunuzda Swap işlemine başvurmayın bence. Kaldığım otelden 2 saatime mal oldu bu uğraş. Telefon bozulursa atar yenisini alırım.

Bu da benim maceram.

Paylaşmak istedim.

• Paylasimin icin tesekkurler dostum aynen dedigin gibi degisim karari alarak verilen cihazlar yenilenmis sifirlanmis urunlerdir yani dis kasa yapisi ve pili sifir diger organlari kullanilmis urunlerdir seri numaralarida ona gore degistirilip gonderilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple müşteri hizmetleri ile görüştüm. Swap cihazlar sıfır değilmiş. Tamir gören veya parçaları sıfırlanan cihazlarmış. Yani benden aldığı 5S'in ekranını tamir ettirip başka birisine Swap olarak veriyor. Hatta forumda da epey açıklaması yapılmış.

Kesin bilgi ile Swap cihazlar sıfır değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4s servis yok sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.