Şimdi Ara

Iphone 5S Alsam Pişman Olur muyum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GENİŞ

quote:

Orijinalden alıntı: tatli45

Malzeme kalite tabiki yalan söylemez ben iphone tasarıma vs lafım yok ciğer kötü 5s'te, Ömür boyu ios 7 ile kullanamayacağına göre mecburen ios 9.2.1'e terfi edeceksin telefon elinde çakılacak daha geçen gün kuzen aldı olayları masaya yatırdık testler yaptık keşke almasaydım diyip duruyor bin pişman oldu cocuk acayip kasıyor,

Air falan boş ben 3gb ramli elite kullandım telefon açılırken kendisine gelmesini 20 saniye bekliyordum android kapalı kaynaga geçmeden bir ios stabiletesi yakalayamaz

Kapali kaynaga gecerse android diye bir sey kalmaz. Androidin tutma sebebi bu özgürlük. İster sil ister kur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone 6 kullanicisiyim,telefonu bugun garantiye verdim.eski iphone 5 i 9.2.1 e guncelledim,sonra baktim 9.3 beta 3 herkes bir ovmus ben de guncelledim.su an telefon yag gibi akiyor.ki bh telefon 5s degil 5.ben iphone 6 dan 5 e dustum
    Su an yadirgamiyorum.cok rahat 5s iki yil goturur.5se cikArsa alabileceksen onu da alabilirsin ama 5s uzmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden söyledim yine söylüyorum. Ios 9'lu 5s alınmaz. Klavye takılmasını, alt menü çubuğununun titreyerek gelmesini görün ondan sonra konuşun.

Kullanmasak inanacağız. Önceki telefonum ios 9'lu 5s'ti (garantiye verince güncellemişlerdi). Cihaz takılıyordu, kasıyordu. "Madem 9.1'de, bari güncelleyeyim" dedim ve 9.2'ye kendim güncelledim. Multitasking'i açarkenki fps düşüşünü gidermişler belki, ama cihaz hala ağır çalışıyordu. Arada klavye takılması oluyordu vs.

Kafayı yiyordum, sattım kurtuldum. Ios 7'li 32 gb 5s aldım. "Oh be!" dedim. Dünya varmış. Hem uygulama desteği de var. Mis. Bir ömür güncellemeyeceğim. Çöp olana kadar kullanacağım.

Ios 9'lu 5s çok iyiydi de o yüzden mi birçok kişi ios 7'li cihazımı satılığa çıkarınca mesaj kutumu mesaj bombardımanına tuttu? Nereden aldın, ne kadar istiyorsun vs diye.

Ios 9'lu cihaz alacaksanız 6s. 6 bile kurtarmaz.

• Ömrünün sonuna kadar o sürümle devam et o zaman biz halimizden memnunuz.

• Dün 5s'im vardı şans eseri iPhone 6 geçti elime. Ekran dışında ufaktan daha hızlı. 5s arada sırada ilk açıldığında orada burada zart zurt donuyodu. iPhone 6 donmuyor. Geçenlerde 6s kullandım uzaktan yakından geçmiş iPhone'larla alakası yok. Uzay mekiği resmen, bu ne hız.

• 6 kullanıyorum 5s ten geçtim 5s ide ios 9.2 ile kullandım ve şuan hala evde 5s var 9.2.1 yüklü ikiside yanyana koyup karşılaştırıp deniyorum hız-performans olarak hiç fark yok 5s alınmaz dersek kasıyor dersek 6 da aynı durumda bazı 6 sahipleri bunu kabul edemiyor sadece iki cihaz arasındaki fark ekran boyutu-ekran parlaklığı-kamera üstünedir donanımda fark yok

• Bir sene yi geçik süredir ıphone 6 kullanıyorum çevremde 5s kullanan çok kişi var karşılaştırma yapıyorum bazen evet aşırı bir fark yok ama ıphone 6 tabıkı daha hızlı bir cihaz sadece hızda degil kamera ekran çözünürlüğü webde daha hızlı gezinme bunlar kayda deger farklar ama şuanki parasına göre 5 s kesınlıkle alınır 64 bit işlemci var sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Önceden söyledim yine söylüyorum. Ios 9'lu 5s alınmaz. Klavye takılmasını, alt menü çubuğununun titreyerek gelmesini görün ondan sonra konuşun.

Kullanmasak inanacağız. Önceki telefonum ios 9'lu 5s'ti (garantiye verince güncellemişlerdi). Cihaz takılıyordu, kasıyordu. "Madem 9.1'de, bari güncelleyeyim" dedim ve 9.2'ye kendim güncelledim. Multitasking'i açarkenki fps düşüşünü gidermişler belki, ama cihaz hala ağır çalışıyordu. Arada klavye takılması oluyordu vs.

Kafayı yiyordum, sattım kurtuldum. Ios 7'li 32 gb 5s aldım. "Oh be!" dedim. Dünya varmış. Hem uygulama desteği de var. Mis. Bir ömür güncellemeyeceğim. Çöp olana kadar kullanacağım.

Ios 9'lu 5s çok iyiydi de o yüzden mi birçok kişi ios 7'li cihazımı satılığa çıkarınca mesaj kutumu mesaj bombardımanına tuttu? Nereden aldın, ne kadar istiyorsun vs diye.

6 bile ios 9 kurtarmazmis senin bu mantıkla ios 10 ile 6s de cop olacak.guldurdun

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Önceden söyledim yine söylüyorum. Ios 9'lu 5s alınmaz. Klavye takılmasını, alt menü çubuğununun titreyerek gelmesini görün ondan sonra konuşun.

6 bile ios 9 kurtarmazmis senin bu mantıkla ios 10 ile 6s de cop olacak.guldurdun

Telefonunuzun kasmaması için söylüyorum. Kasan telefon kullanmak isterseniz o ayrı. Sizin kendi tercihiniz. Sonra "öpılön tölöfönlörö kosoyor. Çok poholo, ..." vs deyip ağlamayın burada. Sizin gibilerin açtığı boş konular yüzünden forum kirleniyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

Telefonunuzun kasmaması için söylüyorum. Kasan telefon kullanmak isterseniz o ayrı. Sizin kendi tercihiniz. Sonra "öpılön tölöfönlörö kosoyor. Çok poholo, ..." vs deyip ağlamayın burada. Sizin gibilerin açtığı boş konular yüzünden forum kirleniyor.

Ne kasması yav? Ios 9 ile yağ gibi 5s. Eğer buna kasıyor diyorsanız android telefonlar sürünüyor o zaman.

• bence şu aralar 5S alınmaz, birkaç ay beklemekte fayda var. Yakın bir zamanda 5SE çıkacak zaten, onu alırsınız.
  • aliriza81 kullanıcısına yanıt
    hiç düşünmeden al hocam merak etme süper tlfon hiçbir eksik yanını görmedim alırsan da uzay grisini al
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.