Şimdi Ara

IPHONE 5S ALMALIMIYIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aksine tasima konusunda inanilmaz rahat ettim. İpadim var oyun vs ordan oynuyorum. İphone de de oynuyorum tabi. Bence olmasi gereken boyut bu. Esimde note 2 var arada bakiyorum da devasa geliyo bana 😁 bir de yavas kaliyo. İphone de alistigim kullanim hizina asla yaklasamiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki 5S için 1600 tl nasıl bir fiyat.Turkiyede daha ucuz yoktur herhalde galiba sanirsam ellaaam. :)))

• Unknown_identifier kullanıcısına yanıt
    Degil aslinda nexus5 i hemen hemen her konusa gecen lg G2 var ondan once ama yinede 5S daha iyi bence

• Note 3 düşünür müsün ?
  • salla cok pahali nexus al gec

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek düşünmüyorum
  • almalısın
    Peki z ultra veya one max ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unknown_identifier

Walla mı :((

Artisi olmayan telefona o kadar para bayilmak sacma ayrica 5s in yapip da note 2 nin yapamadigi seyler cok az.Ekran cok sıkıntılı iPhone da . 5.5 inch ten 4 e geciyosun sonucta.Degistirmene hic gerek yok ama sen bilirsin yine de . Fanboylar gibi aaa apple cok super demeyecegim.Marketteki cogu sey playde de var ki playde olup iOS da olmayanlar da var.

• Teklifler için sağolun ama.Benim ya nexus 5'i yada 5s'i seçmem gerekiyor.Sadece note 2 den sonra afallarmiyim onu merak ediyorum.gönlüm de 5s'e kayıyor.

• Sakın alma alacaksan ip6 yı bekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • webdh kullanıcısına yanıt
    İp6 yi bekliyimde kullanmaya telefon yok

• quote:

İp6 yi bekliyimde kullanmaya telefon yok

L925 al : )

IPHONE 5S ALMALIMIYIM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webdh -- 12 Ocak 2014; 17:02:12 >
  • quote:

Teklifler için sağolun ama.Benim ya nexus 5'i yada 5s'i seçmem gerekiyor.Sadece note 2 den sonra afallarmiyim onu merak ediyorum.gönlüm de 5s'e kayıyor.

Bende yakında alacağımda ondan öyle size öneriler sundum baya 5s bana çok ufak geliyor nedense gözüme ya

• webdh kullanıcısına yanıt
    Windows phone düşünmüyorum.

• ben de note 2den gecmeyi dusunuyorum. note 2 de artik gozume cok buyuk gelmeye basladi. kalem kalem dedik, son 4 aydir tek tuk kullanmisimdir kalemi. yavasligindan dolayi pratik gelmiyor. yururken tek elle mesaj yazma kismi zaten ayri bir dert. alayim iphone diyorum, en azindan alet deger kaybetmiyor. olmadi note 3 ile takas ederim.
  • ben de note 2den gecmeyi dusunuyorum. note 2 de artik gozume cok buyuk gelmeye basladi. kalem kalem dedik, son 4 aydir tek tuk kullanmisimdir kalemi. yavasligindan dolayi pratik gelmiyor. yururken tek elle mesaj yazma kismi zaten ayri bir dert. alayim iphone diyorum, en azindan alet deger kaybetmiyor. olmadi note 3 ile takas ederim.

• Nexus o batarya ile alınmaz kardeşim.O ekrana o bTaryA alma beni g2 al diyor sanki

• Belki Bir karara varirim diye bu konuyu acmistim, şimdi kafam iyice karıştı. Konuyu tazeliyorum.iphone 5S mı nexus 5mı

5S al pişman olma.Htc One den 5S e geçmiş .Android ide de iOS ada aynı mesafede duran bir kişi olarak söylüyorum bunu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.