Şimdi Ara

İPHONE 5S aldım sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 5 s uzay grisi aldım size iyimidir uzay grisi?

• İyidir hocam 5ste gold daha güzel duruyo fakat siyah da kötü durmuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen kılıf ve 20 liraya kaliteli jelatinler var onlardan alıcam soyulma falan gibi şeylerde olmazsa uzun süre kullanıcam bu telefonu
  • Uzay girisi iyidir iyi. Ön kısım ekran kapandığında camla beraber tamamen simsiyah durması zaten bambaşka bir olay. Gold ve Silverda ekranın etrafındaki siyah çerçeve Space Gray'de belli olmadığı için diğerlerindeki gibi sırıtmıyor. Ve ekranın etrafı siyah olması gözler içinde daha iyi. Space Gray rengi asalettir, siyah asaletin rengidir. Bende space gray kullanıyorum ve yeni bir telefon alacak olsam yine Space Gray alırım. Seni bilmem ama ben hem giyimime göre hemde kendime yakıştığı için bana en yakın olan rengi aldım.
  • kaz1m K kullanıcısına yanıt
    Ben belkin marka kılıf ve screen ward 0.3mm jelatin kullanıyorum. Daha önce telefonu ekran üzeri düşürmüştüm ve ekran koruyucu görevini tamamıyla yerine getirdi sonra tekrar aldım aynısından. Göğüs mesafesinden telefon ekran üzerine düştüğünde üzerinde mat ekran koruyucusu ve kılıf vardı. Telefon yere o kadar sert çarptı ki kılıf telefonun yanlarından tutunuyordu. Yani normalde ekran mesafesinin üzerindeyken sim kartı seviyesine kadar çekilmişti elime aldığımda. ekran kısmında arka kamera kadar içi dolmuş beyaz bir baloncuk oluşmuştu, jelatini çıkardıktan sonra ekranı ayna gibi tertemiz parlarken gördüğümde iyi ki bu ekran koruyucusunu almışım dedim. İstersen resim çekebilirim. 25'e aldığım kılıfı geçen ikinciye almaya gittiğimde mağazada indirimle 15'e düşmüştü.

Edit: Bu arada soyulma 5'te vardı ama 5S'te öyle bir olay yok haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 3 Mayıs 2015; 18:14:39 >

• Uzay grisini hic sevmiyorum

• Alacagin kilif kesinlikle yan cerceveyi kapatan birsey olsun
    Yoksa deforme oluyor

Apple sitesinde 5s genuine leather case ler var tam soyledigim sekilde baya da guzel tasarimi ama 100 tl civari

Ebayden 50-60 a bulunabiliyor en yakin zamanda bende alicam ebayden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

Ben belkin marka kılıf ve screen ward 0.3mm jelatin kullanıyorum. Daha önce telefonu ekran üzeri düşürmüştüm ve ekran koruyucu görevini tamamıyla yerine getirdi sonra tekrar aldım aynısından. Göğüs mesafesinden telefon ekran üzerine düştüğünde üzerinde mat ekran koruyucusu ve kılıf vardı. Telefon yere o kadar sert çarptı ki kılıf telefonun yanlarından tutunuyordu. Yani normalde ekran mesafesinin üzerindeyken sim kartı seviyesine kadar çekilmişti elime aldığımda. ekran kısmında arka kamera kadar içi dolmuş beyaz bir baloncuk oluşmuştu, jelatini çıkardıktan sonra ekranı ayna gibi tertemiz parlarken gördüğümde iyi ki bu ekran koruyucusunu almışım dedim. İstersen resim çekebilirim. 25'e aldığım kılıfı geçen ikinciye almaya gittiğimde mağazada indirimle 15'e düşmüştü.

internetten hiç alışveriş yapmadım bu konuda biraz geri kafalıyım bu yüzden hangi mağazada satılıyorsa gidiyim ordan alıyım :D Aydında yaşıyorum umarım vardır her yerde :D

• Favorim uzay grisi

• quote:

Orijinalden alıntı: kaz1m

quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

internetten hiç alışveriş yapmadım bu konuda biraz geri kafalıyım bu yüzden hangi mağazada satılıyorsa gidiyim ordan alıyım :D Aydında yaşıyorum umarım vardır her yerde :D

Ben bimeksten belkin marka kılıfları 15 falan dı yanlış hatırlamıyorsam çünkü hediye çekiyle almıştım. bimekse girip bakmak lazı stoklara hocam.

• Nerden aldın kaç gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 131murat

Nerden aldın kaç gb

16 GB teknosadan kaskoda kaptırınca biraz tuzlu oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi tanıdığım İstanbul dan getiriyor telefonu orijinal jelatin de varmış kırılmaz olandan adam çekiçle vurmuş birşey olmamış 3 yılda kasko yaptırdık s3 mini çilemden sonra 5 s umarım beni tatmin eder :)))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kasko olayı bana çok saçma geliyor. Telefon birşey olduğunda mağaza kendisi ilgeniyor. Bu da telefonu garanti dışı bırakıyor. Yani diyelim telefon 2 yıl garantili sana 3 yıl da kasko yapalım 5 yıl garantin olsun diyorlar ama o kaskoya telefonu götürdüğün zaman servis dışında açıldığı için garanti uçuyor. Ayrıca çok sorunlu yaptıklarını da duymuştum.
  • Aliexpressdende uygun fiyata güzel kılıflar bulabilirsin benim tavsiyem kılıfa çok takıp çıkarma çabuk deforme oluyor

• Gold iyidir .

• Bir önceki telefonum iPhone 6 Uzay Grisiydi.Ama sevemedim o rengi.5S Gold beğeniyorum her ne kadar tasarımını çok beğenemesem de.Kılıf ve jelatini unutmayın.Hayırlı olsun güle güle kullanın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.