Şimdi Ara

iPhone 5S 7.0.2'den 7.0.4'e Güncelleme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazımı bu akşam 7.0.2'den 7.0.4'e güncellemek istiyorum. Aranızda güncelleyenler varsa cihazda batarya performansında düşme olup olmadığı hakkında bilgi verebilir mi? Ayrıca güncellemeden sonra başka sorunlar yaşayanlar varsa bilgi verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milk with Oreo -- 15 Aralık 2013; 17:31:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Milk with Oreo kullanıcısına yanıt
    Sorun yok. Şarj konusunda sanki 7.0.3 daha iyi gibi geldi bana. Ama öyle ahım şahım bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Sorun yok. Şarj konusunda sanki 7.0.3 daha iyi gibi geldi bana. Ama öyle ahım şahım bir fark yok.

Benim şarjım normalde de pek iyi gitmiyor o yüzden belirgin bir düşüş varsa yeni güncellemeyi bekleyeceğim.

• Milk with Oreo kullanıcısına yanıt
    Yalnız 7.0.2 5S'ler için baya bug içeriyor. Pusula, denge, vs. bile hatalı. Güncellemenizde fayda var bence. Şarjda büyük değişim yok. Belki de daha da iyi olabilir. İlk aldığımda daha az kurcalıyordum telefonu, ondan fazla gidiyordu sanırım şarj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

Cihazımı bu akşam 7.0.2'den 7.0.4'e güncellemek istiyorum. Aranızda güncelleyenler varsa cihazda batarya performansında düşme olup olmadığı hakkında bilgi verebilir mi? Ayrıca güncellemeden sonra başka sorunlar yaşayanlar varsa bilgi verirse sevinirim.

Gectim sorun yok 7.0.4 batarya daha iyi geldi gibi ..tabi bundada hatalar olur 7.1 bekliyorz

• 7.0.4 batarya performansı aynı.devamlı kullanımda 3-4 gün gidiyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Yalnız 7.0.2 5S'ler için baya bug içeriyor. Pusula, denge, vs. bile hatalı. Güncellemenizde fayda var bence. Şarjda büyük değişim yok. Belki de daha da iyi olabilir. İlk aldığımda daha az kurcalıyordum telefonu, ondan fazla gidiyordu sanırım şarj.

Bende klavyede yazı yazarken falan donmalar olabiliyor ve menü geçişleri yeteri kadar akıcı değil gibi. Başka 7.0.4'e guncelleyen kullanıcılardan bu konularda iyileştirmeler olduğunu okudum biraz da bu yüzden güncellemek istiyorum. Umarım batarya konusunda sıkıntı yaşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milk with Oreo -- 18 Kasım 2013; 15:51:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.